Tüp Bebek Merkezleri Erzurum da tüp bebek yaptıran var mı?

Yarın arayacağım o zmn
Besmele çekip başlayalım bakalım neler olacak
Allah yardımcımız olsun inşallah

Yakutiye araştırma hastanesini ara canım ordan yakup kumtepenin sekreterini bağlarmısınız de, çağla hanıma bağlıyo hocanın orda olup olmadıgını sorabilirsin ben hep öyle yapıyorum

Aa çok sevindim çünkü bende iki tane istiyorum ve Erzurum a gitmek istiyorum işallah RABİM isteyen herkese nasip eder işallah adet olursam gidecem RABİM sanada hayırlı evlatlar nasip etsin
Doktorum bünyamin hocaydi.insallah canm inşallah bebislerim hayırlısi ile tutunur kucağıma almakta nasip olur inşallah.Rabbim sanada hayırli evlatlar nasip etsin inşallah

Kızlar merhaba ,size birşey sormak istiyorum.
Yakup Kumtepe’nin özel yeri varmış.
Hastanede doktoru görmek pek mümkün olmuyormuş.
Ben yarın ilk kez gideceğim,sizce özel yerine mi gitmeliyim.
Fikir verin lütfen

Özel yeri aynı hastanede demi canm

Bu arada nasılsın
Nasıl geçiyor günler,inşallah güzel olacak..
Güzel kitaplar oku bebeklere
Çok şükür iyiyim ara ara dinleniyorum evde geziniyorum Allah in izniyle olacak inşallah. Kitap okumayı pek sevmiyorum canm :))) ama film izliyorum dizi bakıyorum öyle geçiyor günler

Bilmiyorum ki sanırım öyle
Doktorlarla görüşmek pek mümkün olmuyor mu,çok mu kalabalık.
Trabzon’daki medikaldi çok yoğun değil orası .
Ozel yeri giris katta. Tup bebek klinigi 3. Katta. Yakup Hoca sabahlari yukarda. Ogleden sonra asagida genelde. Bence ozele gitmenize hic gerek yok. Tup bebek yaptiracaksaniz dogrudan 3. Kata gidin, sabah 8'de. Hoca da 8.15 gibi geliyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…