- 2 Şubat 2018
- 292
- 353
- 103
- 35
- Konu Sahibi kaptanelif
-
Yarın arayacağım o zmnYa hadi hayırlısı ile gidin canm güzel haberlerini bekliyorum valla canm oranın bı randevu sistemi yok sabah 8 de orda olmak lazım ama doktor orda mıdır nasıl öğrenilir bilmiyorum ki sekreter var onu ararsan belki öğrenebilirsin
Ara canım inşallah bilgi alırsın Allah yardımcın olsun tatlımYarın arayacağım o zmn
Besmele çekip başlayalım bakalım neler olacak
Allah yardımcımız olsun inşallah
Çok teşekkür ederimYakutiye araştırma hastanesini ara canım ordan yakup kumtepenin sekreterini bağlarmısınız de, çağla hanıma bağlıyo hocanın orda olup olmadıgını sorabilirsin ben hep öyle yapıyorum
Slm canım Siz nerde yaptırdınızAmin canm Allah razı olsun inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.
Bende 26 yaşındayım evet canm veriyorlar söylersin doktoruna yine 2 embriyo koyarlar
Aleyküm selam canm. Erzurum araştırma Hastanesi'ndeSlm canım Siz nerde yaptırdınız
Aa çok sevindim çünkü bende iki tane istiyorum ve Erzurum a gitmek istiyorum işallah RABİM isteyen herkese nasip eder işallah adet olursam gidecem RABİM sanada hayırlı evlatlar nasip etsinAleyküm selam canm. Erzurum araştırma Hastanesi'nde
Doktorum bünyamin hocaydi.insallah canm inşallah bebislerim hayırlısi ile tutunur kucağıma almakta nasip olur inşallah.Rabbim sanada hayırli evlatlar nasip etsin inşallahAa çok sevindim çünkü bende iki tane istiyorum ve Erzurum a gitmek istiyorum işallah RABİM isteyen herkese nasip eder işallah adet olursam gidecem RABİM sanada hayırlı evlatlar nasip etsin
Amin allah razı olsun canımDoktorum bünyamin hocaydi.insallah canm inşallah bebislerim hayırlısi ile tutunur kucağıma almakta nasip olur inşallah.Rabbim sanada hayırli evlatlar nasip etsin inşallah
Özel yeri aynı hastanede demi canmKızlar merhaba ,size birşey sormak istiyorum.
Yakup Kumtepe’nin özel yeri varmış.
Hastanede doktoru görmek pek mümkün olmuyormuş.
Ben yarın ilk kez gideceğim,sizce özel yerine mi gitmeliyim.
Fikir verin lütfen
Bilmiyorum ki sanırım öyleÖzel yeri aynı hastanede demi canm
Bu arada nasılsınÖzel yeri aynı hastanede demi canm
Yok canım görüşüyorsun ne kadar yoğun kalabalık olursa olsun hoca hastalarını bitirmeden gitmiyor.Bilmiyorum ki sanırım öyle
Doktorlarla görüşmek pek mümkün olmuyor mu,çok mu kalabalık.
Trabzon’daki medikaldi çok yoğun değil orası .
Çok şükür iyiyim ara ara dinleniyorum evde geziniyorum Allah in izniyle olacak inşallah. Kitap okumayı pek sevmiyorum canm :))) ama film izliyorum dizi bakıyorum öyle geçiyor günlerBu arada nasılsın
Nasıl geçiyor günler,inşallah güzel olacak..
Güzel kitaplar oku bebeklere
Ozel yeri giris katta. Tup bebek klinigi 3. Katta. Yakup Hoca sabahlari yukarda. Ogleden sonra asagida genelde. Bence ozele gitmenize hic gerek yok. Tup bebek yaptiracaksaniz dogrudan 3. Kata gidin, sabah 8'de. Hoca da 8.15 gibi geliyor zatenBilmiyorum ki sanırım öyle
Doktorlarla görüşmek pek mümkün olmuyor mu,çok mu kalabalık.
Trabzon’daki medikaldi çok yoğun değil orası .
Amin canm cümlemizin inşallah. Hangi aşamadasin canım tüp mu yaptıriyosunuzBen aylardir gidiyorum, uzman oldum sayilir. Allah herkesin gonlune gore versin.
Amin. Evet tup diye basladik ama yumurtam olmuyo benim. Daha transfere hic gecemedim.Amin canm cümlemizin inşallah. Hangi aşamadasin canım tüp mu yaptıriyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?