Tüp Bebek Merkezleri Erzurum da tüp bebek yaptıran var mı?

Çok şükür iyiyim ara ara dinleniyorum evde geziniyorum Allah in izniyle olacak inşallah. Kitap okumayı pek sevmiyorum canm :))) ama film izliyorum dizi bakıyorum öyle geçiyor günler
Aman aman iyi ol:)
Ne bilim pozitif bişeyler okursun diye demiştim:))
Eşim biraz kuruntu yaptı sanırım,ona özeline gitmemize gerek olmadığını söyledim ama dinlemiyor:))
Tüp bebekte giriş için para vermiyorsun diil mi aynı devlet Hastanesi gibi mi herşey?

Ozel yeri giris katta. Tup bebek klinigi 3. Katta. Yakup Hoca sabahlari yukarda. Ogleden sonra asagida genelde. Bence ozele gitmenize hic gerek yok. Tup bebek yaptiracaksaniz dogrudan 3. Kata gidin, sabah 8'de. Hoca da 8.15 gibi geliyor zaten
Anladım canım ,teşekkür ediyorum cevap için:)
Yumurta sayın mı az benimkilerde büyümedi iğneyle:-/
Anlatırsan dinlemek isterim hem biraz rahatlarsın;-)

Anlatırsan dinlemek isterim hem biraz rahatlarsın;-)[/QUOTE]
rica ederim Evet ben de ilaca tepki vermiyorum. Dogal siklus yapiyoruz o yuzden. Sizde nasil? Hala igneye dewam mi? Bi vitamin bi sey olsa da icsek.

Sağol canm Allah razı olsun inşallah:)
Sabah orda olun canm direk 3.kata çıkın tüp bebek bölümüne. Hemsirelerden birine adınızı yazdırın zaten direk kan alıyorlar sizden zaman kaybı olmasın diye. Sonra hoca geldiği gibi görüştüruyor .hocayla görüştükten sonra muayane parasını alt katta vzne var oraya 122 TL oduyonuz canm

Sanırım 5 te kalkacağız gitmek için:)
Burdan Erzurum 2.30 saatmış..
Hayırlısı olacak ama bu sefer içimde güzel duygular var sanki doktora diilde düğüne gidiyorum:)))
Allah yardımcın olsun herşey güzel olacak inşallah hayırlısıyla gidip güzel haberlerle dönün canım benim :)))

Anlatırsan dinlemek isterim hem biraz rahatlarsın;-)
rica ederim Evet ben de ilaca tepki vermiyorum. Dogal siklus yapiyoruz o yuzden. Sizde nasil? Hala igneye dewam mi? Bi vitamin bi sey olsa da icsek.[/QUOTE]
Doğal siklus ne demek:-/
Yok iğneyle büyümedi yumurtam doktor sonlandırdı ve bir sürü vitamin verdi.
3 ay kullan gel dedi bende hem onları içiyorum hemde başka doktor bakıyorum.
Q10 ,dhea,bide işte folicasit
Neden böyle oluyor bilmiyorum,bide miyom var ben asıl onu çözmeye gidiyorum.gerisi hallolur diye ümit ediyorum..

Ama ben adetli diilim ki kan almasına gerek yok :)
Benim ilk hedefim miyomu çözmek onun için gidiyorum:)

Allah yardımcın olsun herşey güzel olacak inşallah hayırlısıyla gidip güzel haberlerle dönün canım benim :)))
amin inşallah :)
Kızlar duymuşsunuzdur belki bu hayıt otu sizce bu süreçte içilmeli mi.
Benim hormonlarım sanırım miyom yüzünden biraz yüksek çıkıyor.
Baya faydası varmış,içsem ek olarak sizce doğru olur mu:)

Canım doktorla görüş sonra ot falan kullan bence. Ben yazın iki ay kullanmıştım canm birşey olmadı tabi ama bazen otlar ters tepebiliyor

Canım doktorla görüş sonra ot falan kullan bence. Ben yazın iki ay kullanmıştım canm birşey olmadı tabi ama bazen otlar ters tepebiliyor
Doğru söylüyorsun belki ters teper.
Ama bu hayıt otu 3 ay sonra cevap veriyormuş zaten canım.
Hayırlısı bakalım ,senin sonucunu çok merak ediyorum inan.eşime de anlattım çok heyecanlı bişey ya:)
Belkide ilk denememiz diye bana öyle şuan:))
Allahtan memlekete biraz uzağız yoksa insanlar laf anlamıyor:-/
Nasıl geçti senin bu 4 yıl?
Bu arada eşimin abisinde de sorun var ablasında da hepsinin tüp bebekleri var 2 şer tane.
Tabi bizde sorun sadece eşimde diil ,kadında sorun olunca zor oluyor demişlerdi doğruymuş:-/

Allah herşeyin hayırlısı versin canım inşallah inan bende çok merak ediyorum 3. Olunca heyecan yok daha rahatım fakat yinede ne olacak diye dört gözle bekliyorum :))
Biz ilk 2 yıl Ankara'da oturuyoduk sonra eşimin işi dolayısıyla tayinimiz ağrıya çıktı .
İlk 6 ay olmayınca önce ben doktora gittim birşey yok dedi ileri olmayan polikistik over var ama önemli değil dediler olur dediler bekledik tabi olmayınca 1 yılımiz dolunca tekrar gittik bu kez eşimden de test istediler benden rahim filmi. Eşimin sonuçları çok kötüydü 2 milyon sayı hareket 0 .varikosel var dediler ameliyat oldu vitamin ilaç kullanmadığı şey kalmadı bir yilda öyle geçti değerler duzelmedi az düzeldi falan sonra Gittik Hacettepeye direk tüp yapılmalı dedi doktor o ara tayin çıktı biz geldik ağrıya ve en yakın yer Erzurumdu doktorumuz orada başlayın çok iyi doktor dedi. Tabi bizim bu süreçte benimde eşiminde kullanmadigi kür bitki ilaç kalmadı olmayınca acaba bende mi sorun var deyip her adetimle kadin doğuma gitmek çok şükür birşey çıkmadı sadece polikistik var ama ileri değil dendi tek sorun güya buydu . Bizde direk gittik ilk tüp negatif oldu ikinci dondurulmuşlarla oldu oda olmadı tabi benim psikolojim artık kaldirmamaya başladı .eşimle o ara konuştuk Ankara'da iyi ürolog varmis ona mı görünsen dedim Kaan Aydos var belki duymuşsundur.7 ayda öyle tedavi gördü eşim Azda olsa düzelme oldu ama hala gebelik olmadi.sonra su dondurulmuşlarimiz var koyduralim dedik öyle şuan bekliyorum :)))

İlk gideceksin diye böyle heyecan olmuşsun canm inan bende öyleydim :) bayram sabahı gibi hazırlanıp çıkmıştım evden :))
İnşallah sende güzel sonuçlarla dön canim derdi veren Rabbim elbet dermaninida verir.cok şükür bu günümüze en azından tedavi oluyoruz çok şükür yumurtalarimiz var eşlerimizde sperm var Rabbime bin şükür..bı tanıdığımız var adamda hiç sperm yok tüp tutmadı mesela onların daha zor

Çok şükür canım doğru söylüyorsun,bizim tespit hiç zor olmadı çünkü eşimin ailesinde genetikmiş.
Ben ilk ayda hemen gittim bir sorun var mı diye yok dedi doktor ama varmış gizli fsh yüksekliği,yani test yaptırıyorum fsh düşük görünüyor ama aslında başka bir hormon onu baskılıyor.
Trabzon’daki doktor buldu onu.
Yumurtam büyümedi sebebini bilmiyorum ama adetlerim de hep düzensizdi benim.
Önce kendi sağlığıma kavuşmak istiyorum tüm bunların sebebi miyommuş.
O da kis gibi çözümü kolay diil malesef.
Bakalım canım bizim süreç uzun bol bol fetih süresini okurum ben.
Bugüne kadar allahtan ne istediysem çok şükür oldu:)
Hani olur ya bazısı herşey birden önüne gelir ben hep bekler savaşırım.yani önce sınavımı verir sonra istediğime kavuşurum:)
Belkide hiç olmayacak ama biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi kısmet..
Yarın yine yazarım,dikkat et kendine ..
Bebişlere bol dua

Canım taninı koymuşlar bak yıllarca bulamayan doktorlar var. İnşallah tez zamanda tedavin güzel sonuçlanır miyomdan da korkma canım herşeyin tedavisi var oda elbet halolur.en yakın zamanda inşallah bebişlerine kavuşursun canım.Rabbim ol dese hiç birşey önüne geçmez ne kadındaki sorun ne erkekte ki sorun :))) ben inanıyorum sende en yakın zamanda güzel haberler vereceksin :)))
Kendine iyi bak canm yarın mutlaka haber ver.simdiden hayırlı yolculuklar:)

İnşallah tatlım bu son olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…