Tüp Bebek Merkezleri Erzurum da tüp bebek yaptıran var mı?

Slm kızlar rabim hepinizin yardımcısı olsun sonunda adet oldum iki ayin sonunda yarın alah nasip ederse bende Erzurum a gidecem çok heyecanlıyım ve tedirginim ne olacak çok merak ediyorum Bünyamin beye gidecem bana dua edin işallah tedaviye hemen başlar

Hayırlısı olsun canım
Hemen başlamasa bile üzülme ,herşeyin en uygun zamanda başlaması senin için en iyisi..
2 ay adet olmayı beklerken neler yaptın?
Kontrol hapı mı kullandın?

Hayırlısı olsun canım
Hemen başlamasa bile üzülme ,herşeyin en uygun zamanda başlaması senin için en iyisi..
2 ay adet olmayı beklerken neler yaptın?
Kontrol hapı mı kullandın?
Yok canım ben hsg çektirdi m ondan sonra adet olmadım adet söktürücü kullandım tarlusal kulandım

Hakkında hayırlısını iste hemen başlasın diye dua etme hayırlısıyla sağlıklı bir evlat için dua et bence. Rahat ol rabbim kimsenin emeğini zayi etmez hayırlara vesile olur inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

Amin alah razı olsun vallah bugün gittim alah razı olsun çok güzel ilgilendi Bünyamin bey önümüzdeki ay tüp bebeye başlayacaz benim ve eşimin durumu çok iyimiş çok güzel şeyler anlattı hayirlısıyla rabim isteyen herkese bizede nasip eder işallah sizinle paylaşayım dedim çünki kimseye anlatamadım

İnşallah hakkında en güzeli olur canım
Neden diğer ayı bekledi doktor?
Daha önceki ay hormonlarda falan sorun varmıydı?
Sizinkinin neden olmadığı belli diil mi yani?
Bu arada bende burdan başla kimseyle paylaşmıyorum
Kimseye bişey anlatmak zorunda da değilsin canım.Strese girmemen için söylememen en doğrusu

Adetli olsanız da olmasanız da o kan sizden alınıyor. Yumurta rezervi, kansızlık, hamile kalmayi zorlaştıran değerlerin var mı yok mu ona bakıyorlar.
Mesela yumurta rezervini gösteren değer hangisi?
Amh diye bişey duymuştum ama o bana yapılmadı.

İnanın değerin adını hatırlamıyorum. Bizim bütün sonuçlar yumurta toplanacağı zaman alındı geri de verilmedi. Doktor bey kan değerlerime bakıp yumurta rezervin çok iyi demişti o zamanlar, o yüzden öyle söyledim.

Iyi aksamlar aradaslar ben bunyamin hocanin 2gildir hastasiyim daha oncede belirtmistim.ben persembe gunu dr gidecem ama adet degilim 3ay once tup bebek yapacktik heo engel cikti buay adetim cok sancili gecti hafta sonu oldugu icin gidemedim tedaviye simdi gitsem bisey dermi kan felan alirlarmi yoksa adetimimi beklemeliyim mart ayini yani

Canm hep adetliyken bakılıyor ama tabi bilmiyorum canım sen bilirsin istersen bı git

Canm hep adetliyken bakılıyor ama tabi bilmiyorum canım sen bilirsin istersen bı git
Evet biliyorum ben hep ikinci gunu gitmisim bu ay cok sancim vardi adetim 4gundur bittigi halde yine sancim var kist icin belki ilac felan verir diye dusundum..Aa buarada evde test yaptinizmi bugun8.gununuzmu yoksa benmi yanlisim hani diyor ya kimisi 8 gun evde testte belli oluyor diye

İstersen git canm Erzurumda mı oturuyorsun.
Evet 8.gunum yok yapmadım canım test iki günüm kaldı bakalm hayırlısi yapmaya korkuyorum (

Yok canim ilcede oturuyorum iki saat mesefeli.keske yapsaydin ya bende cook merak ediyorum ins tutunmuslardir annelerine
Kararını etkilemek istemem ama sen bilirsin canm genelde adetli iken herşey güzel belli oluyormuş ultrasonda.
İnan varya 4 yıl beklemek hep negatif sonuç almak o kadar zor ki

Günaydın kızlar benim gördüğümü sizde görüyor musunuz Allah im şükürler olsun bugün transferin 9.günündeyim kızlar 3 buçuk yılda hayatımda ilk kez çift çizgi gördüm inşallah kanda da çıkar dua edin bana inşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…