- Konu Sahibi kaptanelif
-
Ayy inanmıyorummm hamilesin hemde değerinnn yüksek çıkıcak kesin huhuhuhuGünaydın kızlar benim gördüğümü sizde görüyor musunuz Allah im şükürler olsun bugün transferin 9.günündeyim kızlar 3 buçuk yılda hayatımda ilk kez çift çizgi gördüm inşallah kanda da çıkar dua edin bana inşallah .Eki Görüntüle 2111054
Günaydın kızlar benim gördüğümü sizde görüyor musunuz Allah im şükürler olsun bugün transferin 9.günündeyim kızlar 3 buçuk yılda hayatımda ilk kez çift çizgi gördüm inşallah kanda da çıkar dua edin bana inşallah .Eki Görüntüle 2111054
Günaydın kızlar benim gördüğümü sizde görüyor musunuz Allah im şükürler olsun bugün transferin 9.günündeyim kızlar 3 buçuk yılda hayatımda ilk kez çift çizgi gördüm inşallah kanda da çıkar dua edin bana inşallah .Eki Görüntüle 2111054
İnşallah canım Allah razı olsun bende hala soktayim inanamıyorum çok şükür Rabbim eAyy inanmıyorummm hamilesin hemde değerinnn yüksek çıkıcak kesin huhuhuhu
Kan verdim canm inşallah kanda da vardır .darısı isteyen herkese inşallahkan testi yaptır tatlım
Ay demiştin canm vallahiAyy çok sevindim
Allah onları sana bağışlasın canım benim
Dedim ya 6. Hissim çok iyidir diye
Kan testine git hemen bugün
Çokkkkk çokkkkk sevindim
Bu arada seninkiler sevgililer gününü beklemiş :))))))
Ay demiştin canm vallahi
Allah razı olsun inşallah darısı başına olsun inşallah
Evet ya bugünü beklemiş gerçekten .
Sabrın sonu selamettir çok şükür Rabbim
Yine mı olmadı derken çok şükür çıktı insalalh kanda da Görürum:)
Kuzum sonucum 91 çıktı nasıl senceKanda da çıkacak, paylaş bizimle,şimdi abdest alıp sana dua edicem
öğrenir öğrenmez eşime mesej attım arkadaş hamile diye
Allah onlara zarar ziyan vermesin ve isteyen herkese nasip etsin:)
Fetih süresini oku bol bol,ben ne istediysem bu dua sayesinde oldu..
Dünde çok kez okuyup seni içimden geçirmiştim:)
Seni hiç tanımıyorum bilmiyorum ama kardeşim yerine koydum inan.
Zaten hepimiz iman kardeşi değil miyiz:)
Allah yardımcın olsun
Bence gayet iyi ,bugün 10. Gün diil mi?Kuzum sonucum 91 çıktı nasıl sence
Allah razı olsun güzel dileklerin duların için canım benim ne kadar güzel bir insansın tabiki hepimiz kardeşiz sende benim için öyle oldun gerçekten Rabbim gonlune göre versin
İnşallah Rabbim sanada nasip etsin insallah bende sana dua edecem en yakın zamanda sende güzel haber verirsin insallah
Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu nasip etsin inşallah
Transfer gününü saymazsak canm 9. GünümBence gayet iyi ,bugün 10. Gün diil mi?
Tabi hamile olanlar daha iyi bilir..
Ayyy cok sevindim tam baktim ezanda suan okuyor rabbim kucagina aldirsin inssssssss.dun demistimya bitest yapin diye cok sevindim kelime bulamiyorumGünaydın kızlar benim gördüğümü sizde görüyor musunuz Allah im şükürler olsun bugün transferin 9.günündeyim kızlar 3 buçuk yılda hayatımda ilk kez çift çizgi gördüm inşallah kanda da çıkar dua edin bana inşallah .Eki Görüntüle 2111054
Çok sağol canm Allah razı olsun inşallah inşallahAyyy cok sevindim tam baktim ezanda suan okuyor rabbim kucagina aldirsin inssssssss.dun demistimya bitest yapin diye cok sevindim kelime bulamiyorum
Transfer gününü saymazsak canm 9. Günüm
Biraz baktım interneteTransfer gününü saymazsak canm 9. Günüm
Cok cok mutluyum inan birazdan namaz kildigimda duamda senide bulunduracam.bende yarin gidecem karar verdim cunku bi tahlille felan baksin martta gittigimde engel cikmasin daha neolur ya.belki yine kist icin ilac feln verirse enazindan martta baslasa kuculur biraz off hep stres tedaviye baslasam rahatliycam nedense he tutacak gozuyle bakiyorum ins hayirlisiyla sende hamilesin bizi dualarinda bulundur canimÇok sağol canm Allah razı olsun inşallah inşallah
Rabbim sanada nasip etsin darısı başına olsun inşallah
Süper canım benim 10.gün 60 çıktı, transfer gününü saymıyoruz kuzum...maşalllahh inşallah ikiside tutmuşturÇok sağol canm Allah razı olsun inşallah inşallah
Rabbim sanada nasip etsin darısı başına olsun inşallah
Ay inşallah canım hayırlısı ile insalalh değerimde ikiye katlarEki Görüntüle 2111154 Eki Görüntüle 2111155 Eki Görüntüle 2111155
Biraz baktım internete
12. Gün en fazla 119
13. Gün en fazla 147
14. Gün en fazla 223
.
.
Diye gidiyor canım:)
Senin değer gayet normal bence
Hatta ikiz olduğu için yüksek diye düşünüyorum :)
Şimdi ne olacak hastaneye ne zaman gideceksin?Hemşireler ne demişti?
Merhaba cnm hayırlı olsun bebeğiniz ınslalah sağlıkla.kucagina alırsın .. bisye sorucam ben size erzurum da mi yaptırdınız hangi hastane hangi doktor..Ay inşallah canım hayırlısı ile insalalh değerimde ikiye katlar
Bünyamin hoca değerin 1500 u geçince gel keseyi görelim dedi .
O zaman inşallah gidecem canm aynı ilaçlara devam dedi :)))
Canım her duamdasiniz Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.Cok cok mutluyum inan birazdan namaz kildigimda duamda senide bulunduracam.bende yarin gidecem karar verdim cunku bi tahlille felan baksin martta gittigimde engel cikmasin daha neolur ya.belki yine kist icin ilac feln verirse enazindan martta baslasa kuculur biraz off hep stres tedaviye baslasam rahatliycam nedense he tutacak gozuyle bakiyorum ins hayirlisiyla sende hamilesin bizi dualarinda bulundur canim
Aynn canm bende saymadım bugün 9.gun :)Süper canım benim 10.gün 60 çıktı, transfer gününü saymıyoruz kuzum...maşalllahh inşallah ikiside tutmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?