Tüp Bebek Merkezleri Erzurum da tüp bebek yaptıran var mı?

Merhaba cnm hayırlı olsun bebeğiniz ınslalah sağlıkla.kucagina alırsın .. bisye sorucam ben size erzurum da mi yaptırdınız hangi hastane hangi doktor..
Merhaba canım Allah razı olsun inşallah.darisi size olsun .
Evet erzurum arastirma hastanesi canm doktorum bünyamin börekçiydi canm

tebrik ederim tatlım tek embriyo mu? bence ikiz bile olabilir

Bazı tahliller istedi geç çıkıyor ondan önümüzdeki ay dedi kimseye anlatmamın sebebi cahillere laf anlatmak zor kızlar yok başkasındandır diye tuturmuşlar bende söylemek istemedim annem bile bilmiyor ama siz biliyorsunuz

Hayirl
Hayırlısı canım işallah en güzel haberi alırsın rabim yüzünü güldürsun isalah

Kızlar herkese merhabalar
Benim bugün 11.gunumdu kan değerim iki kat artmış çok şükür .
Ama progesteron 4.62 çıktı .
Doktoru aradım düşük bu değer dedi .
Başına böyle birşey gelen var mi

Benim progesterona geç baktırdılar canım ından bilmiyorum jel kullanıyomusun ne dedi ekstra ilaç vercekmi korkma kah değerih artmış çok şükür

Benim progesterona geç baktırdılar canım ından bilmiyorum jel kullanıyomusun ne dedi ekstra ilaç vercekmi korkma kah değerih artmış çok şükür
Evet canm jel kullaniyodum kesti hoca .progestan ampul iğne günde 2 ampul verdi .bakalm inşallah artar

Kızlar iyi akşamlar neler yapıyorsunuz ,bir kaç gündür giremedim buraya
Bu ara kilo vermek için spor yapıyorum :))
Bir kaç kilo fazlam var burada okumuştum ,kilo da sorun oluyormuş:)
Bide kızlar size bir sorum olacak ,bize Erzurum’daki memur raporsuz ücreti 5,5 bin tl gibi bişey dedi.
Bu hastanede raporlu olunca ne kadar para ödeniyor ve harcadığınız tüm kalemleri yazar mısınız?
Ne kadar para gittiğini öğrenmek istiyoruz ,eğer herşey yolunda giderse tedavi süresince orada kalmayı düşünüyorum..

İğne hemen kana karıştığından yükselir ihmal etme tatlım Allah korusun

Ben başka şehirden geliyorum bu sefer ilaçlara 770 filan verdim ama doktor benim az ilaca ihtiyacım olduğunu söyledi ama sgk nın karşıladığı kısım bana yetti. 300 küsür toplama günü 380 de transfer günü dondurma işlemi için aldılar. Hastanedeki uygulama otelinde kaldım normalde 100 lira günlük ama sevkini verince 60 veriyorsun 6 gün kaldım sanırım ben . Yeme içme var bide . Bu kadar benim harcadığım

Hastanenin misafir hanesi varmı.. ücretli mi oluyor ..

neberuse canım senin raporlu galiba, ben raporsuz yaptırdım hastaneye 3 bin, ilaçlara 1500 verdik, biz eşimle geldiğimiç için polisevinde kaldık günlüğü iki kişi 50 tldi, 15 gün kaldık 750 ödedik, öğle akşam yemeğini orda yedik en az 20 tl tuttu, kahvaltıda 15 falan...yani günlüğümüz 100 tl ye geldi..sıkılınca sinemaya avm ye cok gittik..

Meraba cnm. Bünyamin hocaya mi gittin .. bende ona gelmeyi düşünüyorum.. ama raporsuz yaptırcam bende.. 3 bin çok uygun bi fiyat tüp bebek.mi yaptırdınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…