- Konu Sahibi kaptanelif
-
Merhaba canım Allah razı olsun inşallah.darisi size olsun .Merhaba cnm hayırlı olsun bebeğiniz ınslalah sağlıkla.kucagina alırsın .. bisye sorucam ben size erzurum da mi yaptırdınız hangi hastane hangi doktor..
tebrik ederim tatlım tek embriyo mu? bence ikiz bile olabilirKuzum sonucum 91 çıktı nasıl sence
Allah razı olsun güzel dileklerin duların için canım benim ne kadar güzel bir insansın tabiki hepimiz kardeşiz sende benim için öyle oldun gerçekten Rabbim gonlune göre versin
İnşallah Rabbim sanada nasip etsin insallah bende sana dua edecem en yakın zamanda sende güzel haber verirsin insallah
Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu nasip etsin inşallah
Tesekkur ederim tatlım 2 embriyo canım ay inşallahtebrik ederim tatlım tek embriyo mu? bence ikiz bile olabilir
Bazı tahliller istedi geç çıkıyor ondan önümüzdeki ay dedi kimseye anlatmamın sebebi cahillere laf anlatmak zor kızlar yok başkasındandır diye tuturmuşlar bende söylemek istemedim annem bile bilmiyor ama siz biliyorsunuzİnşallah hakkında en güzeli olur canım
Neden diğer ayı bekledi doktor?
Daha önceki ay hormonlarda falan sorun varmıydı?
Sizinkinin neden olmadığı belli diil mi yani?
Bu arada bende burdan başla kimseyle paylaşmıyorum
Kimseye bişey anlatmak zorunda da değilsin canım.Strese girmemen için söylememen en doğrusu
Hayırlısı canım işallah en güzel haberi alırsın rabim yüzünü güldürsun isalahGünaydın kızlar benim gördüğümü sizde görüyor musunuz Allah im şükürler olsun bugün transferin 9.günündeyim kızlar 3 buçuk yılda hayatımda ilk kez çift çizgi gördüm inşallah kanda da çıkar dua edin bana inşallah .Eki Görüntüle 2111054
Sağol canm Allah razı olsun.darisi başına olsun inşallahHayirl
Hayırlısı canım işallah en güzel haberi alırsın rabim yüzünü güldürsun isalah
Benim progesterona geç baktırdılar canım ından bilmiyorum jel kullanıyomusun ne dedi ekstra ilaç vercekmi korkma kah değerih artmış çok şükürKızlar herkese merhabalar
Benim bugün 11.gunumdu kan değerim iki kat artmış çok şükür .
Ama progesteron 4.62 çıktı .
Doktoru aradım düşük bu değer dedi .
Başına böyle birşey gelen var mi
Evet canm jel kullaniyodum kesti hoca .progestan ampul iğne günde 2 ampul verdi .bakalm inşallah artarBenim progesterona geç baktırdılar canım ından bilmiyorum jel kullanıyomusun ne dedi ekstra ilaç vercekmi korkma kah değerih artmış çok şükür
Artar canım korkma lütfen üzme kendiniEvet canm jel kullaniyodum kesti hoca .progestan ampul iğne günde 2 ampul verdi .bakalm inşallah artar
sağol canm inşallahArtar canım korkma lütfen üzme kendini
İğne hemen kana karıştığından yükselir ihmal etme tatlım Allah korusunKızlar herkese merhabalar
Benim bugün 11.gunumdu kan değerim iki kat artmış çok şükür .
Ama progesteron 4.62 çıktı .
Doktoru aradım düşük bu değer dedi .
Başına böyle birşey gelen var mi
Ben başka şehirden geliyorum bu sefer ilaçlara 770 filan verdim ama doktor benim az ilaca ihtiyacım olduğunu söyledi ama sgk nın karşıladığı kısım bana yetti. 300 küsür toplama günü 380 de transfer günü dondurma işlemi için aldılar. Hastanedeki uygulama otelinde kaldım normalde 100 lira günlük ama sevkini verince 60 veriyorsun 6 gün kaldım sanırım ben . Yeme içme var bide . Bu kadar benim harcadığımKızlar iyi akşamlar neler yapıyorsunuz ,bir kaç gündür giremedim buraya
Bu ara kilo vermek için spor yapıyorum :))
Bir kaç kilo fazlam var burada okumuştum ,kilo da sorun oluyormuş:)
Bide kızlar size bir sorum olacak ,bize Erzurum’daki memur raporsuz ücreti 5,5 bin tl gibi bişey dedi.
Bu hastanede raporlu olunca ne kadar para ödeniyor ve harcadığınız tüm kalemleri yazar mısınız?
Ne kadar para gittiğini öğrenmek istiyoruz ,eğer herşey yolunda giderse tedavi süresince orada kalmayı düşünüyorum..
Hastanenin misafir hanesi varmı.. ücretli mi oluyor ..Ben başka şehirden geliyorum bu sefer ilaçlara 770 filan verdim ama doktor benim az ilaca ihtiyacım olduğunu söyledi ama sgk nın karşıladığı kısım bana yetti. 300 küsür toplama günü 380 de transfer günü dondurma işlemi için aldılar. Hastanedeki uygulama otelinde kaldım normalde 100 lira günlük ama sevkini verince 60 veriyorsun 6 gün kaldım sanırım ben . Yeme içme var bide . Bu kadar benim harcadığım
Dedim ya uygulama otelinde kaldım başka varmı bilmiyorum .Hastanenin misafir hanesi varmı.. ücretli mi oluyor ..
Aynen canım Allah korusun insan çok korkuyor ne zormus tuttuğuna bile sevinemiyorumİğne hemen kana karıştığından yükselir ihmal etme tatlım Allah korusun
Meraba cnm. Bünyamin hocaya mi gittin .. bende ona gelmeyi düşünüyorum.. ama raporsuz yaptırcam bende.. 3 bin çok uygun bi fiyat tüp bebek.mi yaptırdınızneberuse canım senin raporlu galiba, ben raporsuz yaptırdım hastaneye 3 bin, ilaçlara 1500 verdik, biz eşimle geldiğimiç için polisevinde kaldık günlüğü iki kişi 50 tldi, 15 gün kaldık 750 ödedik, öğle akşam yemeğini orda yedik en az 20 tl tuttu, kahvaltıda 15 falan...yani günlüğümüz 100 tl ye geldi..sıkılınca sinemaya avm ye cok gittik..
Yakup hoca canım benimki evet hastane 3 bin ilaçlar 1500, tüp bebekMeraba cnm. Bünyamin hocaya mi gittin .. bende ona gelmeyi düşünüyorum.. ama raporsuz yaptırcam bende.. 3 bin çok uygun bi fiyat tüp bebek.mi yaptırdınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?