Tüp Bebek Merkezleri Erzurum da tüp bebek yaptıran var mı?

Ya sıkışık olunca üstten mi görülür canım ilk defa duydum .bende bildiğin lavaboya gidip gelip sonra ultrasona giriyorum :))
Evet ilk zamanlar sıkışık olunca daha net gözüküyo mesane boş olunca gözükmüyo kuzum..ben ikisinde sıkışıktım ama bebik büyüyünce mesanen boş gitmen gerekiyo ben folbiol kullanıyorum crinone jel bide..şimdi onlarıda kesebilirler haftaya erzuruma gitcez kontrole...coraspirin alıyodum ama yakup hoca kanama alanım olunca kesti kuzum

Anladım canm sağlıcakla bebeklerimizi kucağımiza alırız inşallah :)).
Bende coraspin folbiol pruloton iğne haftada bir gün. Progestan fitil günde 3 tane.bendr bunları kullanıyorum :))

Anladım canm sağlıcakla bebeklerimizi kucağımiza alırız inşallah :)).
Bende coraspin folbiol pruloton iğne haftada bir gün. Progestan fitil günde 3 tane.bendr bunları kullanıyorum :))
Pruluton iğne niye verdiki ben kanama alanım olunca kullandım..crinone u da ben günde iki kez alıyorum

Cok sükür Rabbim kucaginada aldirsin ins benim tsh neyazikki yuksek cikti yine ilac kullaniyorum yine ertelendi takmiycam artik valla cok sıkıldım

Cok sükür Rabbim kucaginada aldirsin ins benim tsh neyazikki yuksek cikti yine ilac kullaniyorum yine ertelendi takmiycam artik valla cok sıkıldım
Amin canm Allah razı olsun Rabbim sanada nasip etsin inşallah .
Sıkma canını nasiptn öte yol yok canım bitki falan kullansana düşsün fshin.
Allah yardımcın olsun canm çok zorlu bir süreçten geçiyoruz ama Rabbim veriyor mükâfatını çok şükür .eminim sende alacaksın en yakın zamanda a

Ins canim hayirlisiyla kistlerim varya korkuyorum bitki suyu felan icmeye bi sogan kuru yapacam biraz kuculsun prolaktinimde bukez 40 olmus ilac verdi bunyamin bey onuda ictim baklm artik ha bu arada tsh yuksek cikinca endokrine gonderdi izin verirse gel baslayalim dedi biliyodu izin vermiyecegini üstelik prolaktin 40 olmus dikkat bile etmedi neysrki ben fakina vardim da dedim hocam bakin yukselmis sut hormonum diye bilmiyorum buarada cok ilgisiz geldi bana beni cok oyaladi.ins Allah cektigim sikintinin karsiligini verir ne diyeyim daha bilmiyorum

Sen merkezdemi oturuyosun canim

Geçmiş olsun canım o zaman bitki kullanma .
İnşallah emeklerinin karşılığını alırsın hiç üzme kendini herşeyin bir vakti zamanı var .
Bizde çok bekledik 2 yil resmen Erzurum'a gidip geldik zorlandık baya iki defa negatif sonuç aldık hatta ben çok kızdım artık gitmicem dedim.
Ama şimdi iyiki gitmişim diyorum sende pes etme onca zaman gittin geldin inşallah sende yakın zamanda pozitif sonuç alacaksın ben inanıyorum.
Ağrı'da oturuyorum canım ben

Ins canim ya Allah hic kimsenin emegini boşa cikarmasin

kızlar birşey soracağım. tüp bebekte lucrin kullanıp dondurulmuş embriyo tranferi deneyen oldu mu?
yumurta üretme sürecinde lucrin kullandım ama dondurulmuşta da kullanılıyor mu? eğer öyleyse adetten bir hafta önce başlamak gerekiyor ya . bu sebepten bir ay daha beklemek istemiyorum. bilgisi olan cevap verebilir mi? sadece rahim kalınlaştırıcı mı kullanılıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…