Tüp Bebek Merkezleri Erzurum da tüp bebek yaptıran var mı?

Benimde perşembe cuma olmam lazım bakalım tekrar başlayacağız..
dondurulmuşun yok mu tatlım? ilaçlara mı başlayacan tekrar Allah yardımcımız olsun. düşünmeyeyim diyorum ama olmuyor. geçen sefer çok sıkıntılı oldu benim sürecim inşallah bu sefer hayırla sonuçlanır hepimizinki

Maalesef zaten 1 yumurta vardı oda anormal döllendiği için transfer bile olmadı

Kizlar bende gittim dun 2cikolata kisti sagda solda tsh ilac kullandigim halde yine yuksek endokrine gonderdi tsh 8 ciktigi icin izin vermedi tedaviye baslamama dozunu yukseltti ve oarada dr fark bile etmedi prolaktinimin yuksek oldugunu buay 49 olmustu Allahtan ben farkettimde soyledim oyle ilac yazdi .dun cok asiri kalabalikti sabh 8de gittim aaksam 5de ciktim oradan Allh yardimcimiz olsub

Benim de geçen ay tshden iptal edilmişti insallah ama 20 günde düştü ama af olmadı bu sefer de 2 kistim oldu. Inşallah önümüzdeki ay tedaviye baslayabiliriz

merak ettim seni tatlım nasılsın yükseldi mi progesteronun?

İyiyim canım sen nasılsın? Bebek iyi çok şükür 2 ğün önden gidiyo kanama alanım yok olmuş işe başladım bile..11+6 yız Allaha şükür.siz naptınız bebek nasıl
Çok sevindim iyi olmana kanama alanı geçmiş yani çok sevindim:))Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin insallah .
Erzuruma mi gidiyorsun canım.
Bende iyiyim bebekte iyi çok şükür bugün doktora gittim üstten ultrasondan görünmedi.
Vajinadan baktı kalp atışı var dedi fakat dinletmedi.
Rahim geriye dönük galiba bundan dolayı görünmedi dedi.
Bizde durum böyle canm

Evet tamamen yok olmuş canım, erzuruma haftaya gitmem lazım şimdi burda gidiyorum ban..dr erkek dedi yüksek ihtimal pipisini gösterdi bizmkisi...olsun canım kalp atışı var Allaha binlerce şükür olsunki

Evet tamamen yok olmuş canım, erzuruma haftaya gitmem lazım şimdi burda gidiyorum ban..dr erkek dedi yüksek ihtimal pipisini gösterdi bizmkisi...olsun canım kalp atışı var Allaha binlerce şükür olsunki
Oy maşallah oğlun olucak erken göstermiş annesi :)) .
Aynen çok şükür Rabbime binlerce kez şükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…