- 23 Şubat 2017
- 1.275
- 1.037
- 133
- Konu Sahibi kaptanelif
-
- #1.041
benim adet tarihim büyük ihtimalle martın son haftasıSelam kızlar bu hafta gidecek olan var mı Erzuruma?
dondurulmuşun yok mu tatlım? ilaçlara mı başlayacan tekrar Allah yardımcımız olsun. düşünmeyeyim diyorum ama olmuyor. geçen sefer çok sıkıntılı oldu benim sürecim inşallah bu sefer hayırla sonuçlanır hepimizinkiBenimde perşembe cuma olmam lazım bakalım tekrar başlayacağız..
Maalesef zaten 1 yumurta vardı oda anormal döllendiği için transfer bile olmadıdondurulmuşun yok mu tatlım? ilaçlara mı başlayacan tekrar Allah yardımcımız olsun. düşünmeyeyim diyorum ama olmuyor. geçen sefer çok sıkıntılı oldu benim sürecim inşallah bu sefer hayırla sonuçlanır hepimizinki
Benim de geçen ay tshden iptal edilmişti insallah ama 20 günde düştü ama af olmadı bu sefer de 2 kistim oldu. Inşallah önümüzdeki ay tedaviye baslayabilirizKizlar bende gittim dun 2cikolata kisti sagda solda tsh ilac kullandigim halde yine yuksek endokrine gonderdi tsh 8 ciktigi icin izin vermedi tedaviye baslamama dozunu yukseltti ve oarada dr fark bile etmedi prolaktinimin yuksek oldugunu buay 49 olmustu Allahtan ben farkettimde soyledim oyle ilac yazdi .dun cok asiri kalabalikti sabh 8de gittim aaksam 5de ciktim oradan Allh yardimcimiz olsub
Ins canim senin neyin var kac yillik evlisin bunyamin hocanin hastasimisin ve kistin cikolatamiBenim de geçen ay tshden iptal edilmişti insallah ama 20 günde düştü ama af olmadı bu sefer de 2 kistim oldu. Inşallah önümüzdeki ay tedaviye baslayabiliriz
Bünyamin Hocanın hastasiyim, over rezerv azlığı var. Az kaldı 3 yıllık olacak. kıstım folikül kisti zaten ilk kez kistim olduIns canim senin neyin var kac yillik evlisin bunyamin hocanin hastasimisin ve kistin cikolatami
yaaaa kıyamam tekrar denersin üzülme tatlım ne yapalım artık biraz bekleyecez ama değecek inşallah.Maalesef zaten 1 yumurta vardı oda anormal döllendiği için transfer bile olmadı
merak ettim seni tatlım nasılsın yükseldi mi progesteronun?Ay canım çok şükür cuma günü keseyi gördük .iki hafta sonra kalp atışı için gel dedi .
Değerlerim normale döndü .
Progestan iğne progesteron değerini artırdı çok şükür :))
Sen nasılsın canım
Yükseldi canım çok şükür.merak ettim seni tatlım nasılsın yükseldi mi progesteronun?
İyiyim canım sen nasılsın? Bebek iyi çok şükür 2 ğün önden gidiyo kanama alanım yok olmuş işe başladım bile..11+6 yız Allaha şükür.siz naptınız bebek nasıl
Çok sevindim iyi olmana kanama alanı geçmiş yani çok sevindim:))Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin insallah .İyiyim canım sen nasılsın? Bebek iyi çok şükür 2 ğün önden gidiyo kanama alanım yok olmuş işe başladım bile..11+6 yız Allaha şükür.siz naptınız bebek nasıl
Evet tamamen yok olmuş canım, erzuruma haftaya gitmem lazım şimdi burda gidiyorum ban..dr erkek dedi yüksek ihtimal pipisini gösterdi bizmkisi...olsun canım kalp atışı var Allaha binlerce şükür olsunkiÇok sevindim iyi olmana kanama alanı geçmiş yani çok sevindim:))Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin insallah .
Erzuruma mi gidiyorsun canım.
Bende iyiyim bebekte iyi çok şükür bugün doktora gittim üstten ultrasondan görünmedi.
Vajinadan baktı kalp atışı var dedi fakat dinletmedi.
Rahim geriye dönük galiba bundan dolayı görünmedi dedi.
Bizde durum böyle canm
Oy maşallah oğlun olucak erken göstermiş annesi :)) .Evet tamamen yok olmuş canım, erzuruma haftaya gitmem lazım şimdi burda gidiyorum ban..dr erkek dedi yüksek ihtimal pipisini gösterdi bizmkisi...olsun canım kalp atışı var Allaha binlerce şükür olsunki
Evett bakalım değişmezse erkek geliyo galibaaa..darısı öğrenmek için sana canımOy maşallah oğlun olucak erken göstermiş annesi :)) .
Aynen çok şükür Rabbime binlerce kez şükürler olsun
Amin canm inşallah çok heyecanlı ya :)) iple çekiyorum o günleri :)))Evett bakalım değişmezse erkek geliyo galibaaa..darısı öğrenmek için sana canım
Hadi inşallah canımmmAmin canm inşallah çok heyecanlı ya :)) iple çekiyorum o günleri :)))
Tatlım senin kese kalp atışı için vajinal ultrason mu bakıldı üstten miHadi inşallah canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?