- Konu Sahibi kaptanelif
-
- #1.021
Duycaksın inşallah canım korkma..kendimi yordugum icinmiş ev işi yapmıştım asla yapmıcan yemek yapmak için bile 1 saat ayakta durmican dediEvet canım Erzurum'a girip geliyoruz .çok şükür bin şükür Rabbime kalp atışinida duysam rahatlıcam.
Canım benim Allah yardımcın olsun inşallah.korkma canım inşallah hiç birşey olmicak .
Peki o alan nasıl oluşmuş kistten dolayı mı canım
Ay canim cok sukur rabbime Allah ikinizinde kucagina aldirsin ins neolur banada dua edin sizin duaniz kabul olur bukez sorunsuz tedaviye basliyayimAy canım çok şükür cuma günü keseyi gördük .iki hafta sonra kalp atışı için gel dedi .
Değerlerim normale döndü .
Progestan iğne progesteron değerini artırdı çok şükür :))
Sen nasılsın canım
Ya ağir iş falan mı yaptın canım ondan mi oldu çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah biran önce geçer inşallah yorma kendini sakin güzelce dinlen canımDuycaksın inşallah canım korkma..kendimi yordugum icinmiş ev işi yapmıştım asla yapmıcan yemek yapmak için bile 1 saat ayakta durmican dedi
Sağol canım Allah razı olsun.Rabbim tez zamanda sana da nasip etsin inşallah.isteyen herkese Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahAy canim cok sukur rabbime Allah ikinizinde kucagina aldirsin ins neolur banada dua edin sizin duaniz kabul olur bukez sorunsuz tedaviye basliyayim
Ben tanıdığım tanımadığım herkes için kucağınıda karnınıda boş bırakma diye dua ediyorum canımAy canim cok sukur rabbime Allah ikinizinde kucagina aldirsin ins neolur banada dua edin sizin duaniz kabul olur bukez sorunsuz tedaviye basliyayim
Ya benim süpürgem biraz değil baya güç gerektiriyo zannımca ondan oldu süpürge direk rahim kaslarıyla karın kaslarını çalıştırırmış dinleniyorum inşallah geçmiştir canımYa ağir iş falan mı yaptın canım ondan mi oldu çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah biran önce geçer inşallah yorma kendini sakin güzelce dinlen canım
İnşallah canım geçmistir inşallah .ama çok dikkat et temizlik falan yapma canım bi iki aya kadar ben sadece küçük küçük yapıyorum boşver bebiş olsun bol bol yapılır temizlik :)Ben tanıdığım tanımadığım herkes için kucağınıda karnınıda boş bırakma diye dua ediyorum canım
Ya benim süpürgem biraz değil baya güç gerektiriyo zannımca ondan oldu süpürge direk rahim kaslarıyla karın kaslarını çalıştırırmış dinleniyorum inşallah geçmiştir canım
Tekrar tahlil yapılmadı mı sana.Kizlar size bi sorum olacak kasimda yapilan tup bebek tahlillerimiz duruyor sizce sorun cikarmi necmiye hemsireye bakti famm dedi ama siz bu asamadan gectiginiz icin lutfen yardimci olurmusunuz
Öyle ama bazen elim durmuyo annmlerde gitcekler yakın zamandaİnşallah canım geçmistir inşallah .ama çok dikkat et temizlik falan yapma canım bi iki aya kadar ben sadece küçük küçük yapıyorum boşver bebiş olsun bol bol yapılır temizlik :)
Canim Sende Erzurum'a gidiyorsun demi kontrollere
Tahlilllerin tekrar yapılması gerekmezmiKizlar size bi sorum olacak kasimda yapilan tup bebek tahlillerimiz duruyor sizce sorun cikarmi necmiye hemsireye bakti famm dedi ama siz bu asamadan gectiginiz icin lutfen yardimci olurmusunuz
Bilmiyorumki canim bukezde bunu zorun etmeseler iyidir adetin 2.gunu yapilanlar tekrar yapiliyor her gidisimde ama esimle benim tekrar istermi bilmiyorum 4ay önceki tahlil dr da bakti ama ayin 15de gittigimde bisey demedi belkide tarihine dikkat etmediÖyle ama bazen elim durmuyo annmlerde gitcekler yakın zamandaben 8 haftalıkken gittim alttan baktı yakup hoca 4 hafta sonra gel edi ben ilaçları ne zman bırakcam diye sormak için gitçem canım sonra dicem gitmem bi daha galiba..çünkü bi gidiş geliş 300 tl oluyo bize...
Tahlilllerin tekrar yapılması gerekmezmi
Sorsaydin canım bilmiyorum çünku.Bilmiyorumki canim bukezde bunu zorun etmeseler iyidir adetin 2.gunu yapilanlar tekrar yapiliyor her gidisimde ama esimle benim tekrar istermi bilmiyorum 4ay önceki tahlil dr da bakti ama ayin 15de gittigimde bisey demedi belkide tarihine dikkat etmedi
Doğru diyorsun canım aynen bizde öyle bende çok gitmek istemiyorum hem yol uzun hem maddi sıkıntı .Öyle ama bazen elim durmuyo annmlerde gitcekler yakın zamandaben 8 haftalıkken gittim alttan baktı yakup hoca 4 hafta sonra gel edi ben ilaçları ne zman bırakcam diye sormak için gitçem canım sonra dicem gitmem bi daha galiba..çünkü bi gidiş geliş 300 tl oluyo bize...
Tahlilllerin tekrar yapılması gerekmezmi
Sorsaydin canım bilmiyorum çünku.
Bizim dondurulmuş embriyo olduğu için sadece ikinci gün gittiğimde kan alıyorlardı .
Eski testlere bir daha bakmadılar öyle ilk gittiğimiz gibi onlar bisey demedi bende dusunmedim peki canim senin esinle tup bebek tahlillerin en son nezaman alindi yani ilk denemen nezamandi gerci senin yumurtalar dollenip dondurulmus bisey daha soracam adetin 3.gunu baslanilormi
Bide benim kanama alanı belki yoldan oldu bilmiyorumki..sorucam dr a bakalımDoğru diyorsun canım aynen bizde öyle bende çok gitmek istemiyorum hem yol uzun hem maddi sıkıntı .
İnşallah hiç bir skinti olmazda artık gitmemize gerek kalmaz
Valla herşey olabilir canım .sor tabi ama kesin yok diyecektir:)Bide benim kanama alanı belki yoldan oldu bilmiyorumki..sorucam dr a bakalım
yoldan dolayı mı? bende uzaktan geliyorum çok mu sık geliyoruz ki gebelik olunca?Valla herşey olabilir canım .sor tabi ama kesin yok diyecektir:)
Yoldan dolayı düşük yapmış biride öyle söyledi bir arkadaşımda.
Aslında gitmemek daha iyide işte ama doktor çağırıncada bizde gidiyoruz :)
Hakkımızda hayırlısı inşallah a
Yok canım çok sık değil kese için gidiyoruz .yoldan dolayı mı? bende uzaktan geliyorum çok mu sık geliyoruz ki gebelik olunca?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?