Tüp Bebek Merkezleri Erzurum da tüp bebek yaptıran var mı?

Çok saol canım benimde sorunum sigara içiyorum ve bırakamıyorum çok denedim ama yine içtim bu beni çok düşündürüyor bilmiyorum ne yapacam nasıl bir iletse olmuyor bu yüzden korkoyorum tutmaz diye Rabbim sanada yardım etsin isalah

Canım bırakmaya çalış transfer zamanı içme derim. Yani etkileyebilir bebeğin için yap bunu

Ayrıca herşey yolunda canım :) değerlerin güzel artmış şükür
Çok teşekkür ederim canım
İnşallah iyi olur.Kese görünür mü yani o zamana kadar.
Canım ben progestorona baktıramıyorum malesef ,biz ilçedeyiz burda bakılmıyormuş:-/
Progestoronum kaç olmalı şimdi?

Alttan muayane ile görünür tabi canım :)) .
Ya benim ilk 5 ti sonra 12 ydi hoca çok düşük dedi hemen progestan iğne verdi .öyle yükseldi canım en son Erzurum'da 41 di .iyi demisti iğneyi azaltmıştı.

Alttan muayane ile görünür tabi canım :)) .
Ya benim ilk 5 ti sonra 12 ydi hoca çok düşük dedi hemen progestan iğne verdi .öyle yükseldi canım en son Erzurum'da 41 di .iyi demisti iğneyi azaltmıştı.
Canım ben iğneyi transferden sonra 6 kadar kullandım .
Sonra enfeksiyon kapmıştım doktor iğneden şüphelendi ve jel verdi.
Jeli günde 2 kez yapıyorum.
İğnenin aynı etkisini yapmıyor sanırım ama yinede önlem almış diil mi doktor?

Tabi canm onlem almis doktor daha iyi bilir bende jel kullandım iğneden önce herkesin progesteron değerini düşük olacak diye birşey yok endişe etme benim düşüktü baya.ama pek duymadım progesteron değeri düşük olan inşallah seninde normal değerdedir

İnşallah herşey yolundadır canım
Senin nasıl gidiyor,herşey yolunda mı?
Mide bulantısı ve koku hassasiyeti sende ne zman başladı
Hafif bir grip var sıcak çorba falan içiyorum sürekli.
Bana bir önerin var mı?
:-/

Canım benim koku hassasiyeti 7. Haftada başladı bulanti afedersin kusma 8. Haftada başladı. Geçen hafta şükür kusma bitti ama hala bulantı devam ediyor :).
Şükür iyiyim oğluşumda iyi şükür zorlu bı hamilelik geçirdim ama olsun değer herşeye :).
Bende bı kere grip oldum az limonlu çorbayla geçirdim başka birşey yemeye içmeye korkttum doktorda zaten ilaç vermiyor.en iyisi kendinden geçmesini beklemek canım.ot falan içme sakın nane limon falan

Maşallah sana ve bebişine
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bende sürekli tavul çorbasına limon sıkıp içiyorum başka bişey yapmaya korkuyorum.
Zor bi hamilelikten kastın nedir canım,neler olacak biraz açar mısın

Amin canım inşallah sende sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini :)
Bulantı başı çekiyor :)) iştahsızlık evde duramamak herşeyin kokmasi ev bana çok kötü kokuyordu. Mutfağa girip birsey hazırlayamamk.ac kalmak canım hiç birşey yemek istemiyodu .boş mideyle kusmak çok çok zordu :) sürekli uyku isteği .yediğim bı yemeği bı daha yiyememek
İnşallah senin güzel geçer canm bunların hiç birini yaşamazsn.
Çok şükür bin şükür Rabbime bize evlat nasip etti artık gerisi önemli değil :)))

Aynen öyle canım inşallah bebişler iyi olsun biz razıyız herşeye
Tüm yardımların için çok teşekkür ederim ederim
Seni daha fazla yormayayım,dualarında bana da yer verir misin canım
Allah senden razı olsun ,hayırlı ramazanlar

Estag. Canm ne zaman ne sormak istersen ben burdayım .senden de Allah razı olsun.tabiki canım dualrimdasin :).
Hayırlı ramazanlar görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…