- 23 Şubat 2017
- 1.275
- 1.037
- 133
- Konu Sahibi kaptanelif
-
- #1.161
Canim ben daha tedaviye baslamdim bile cunku beni cok oyaladi 3.5cm kistle bircok doktor basliyor tedaviye ama o baslamadi ūstelik o bana 200mg ic cabucak düssun dedi endokrin doktoru bile kizdi o niye karisiyor diye.herkese bir olmuyor malesef .benim asgari ucretle calisiyor 25 gunde ikikez geldim ikikezde bana fatura kestirtti 1 ayda 2kez ücret yatiranda hic gormedim bilmiyorum cok sogudum ondan.hakkimda hayirlisi ne diyeyim artik
üzülme tatlım olanda hayır vardır. sen belliki soğumuşsun ondan bence de bi değişiklik iyi gelir. ama senin rahat ve huzurlu olman çok önemli rapor çıkardıysan çok bi yükü olmaz sana diye düşünüyorum. il dışından geliyorsan sevkle gelirsen yol parasını da ödüyor devlet.Off cok yoruldum ben cok düzelli kullandim keske onu ln dedigini yapmasaydim endokrin doktoru nasilki hipotiroit olmamissin dedi benim verdigim tozu iceceksin dedi.ve ben ilcede oturuyorum heray gelsim inanki enaz 300tlye mal oluyor yani asgari ucretle calisiyor esimde ben yakup kumtepeye bide gideyim bakayim ins o bana hayirli olur
Yok canim malesef rapor cikartamiyoruz cunku bizim bicocugumuz var 8yasinda şukurler olsun rabbim tum isteyenlere nasip etsin ama iste normal olunca ilkki ikincisini istedigimden beri olmadi 4 5 yildir zor cok zor boylesi daha zorüzülme tatlım olanda hayır vardır. sen belliki soğumuşsun ondan bence de bi değişiklik iyi gelir. ama senin rahat ve huzurlu olman çok önemli rapor çıkardıysan çok bi yükü olmaz sana diye düşünüyorum. il dışından geliyorsan sevkle gelirsen yol parasını da ödüyor devlet.
senin sağlığın daha önemli tatlım benim bi arkadaşım öyle gebe kaldı 18 hafta çekti. su aldılar haftalık karnından gebeliği riskli geçti bebekleri erken doğdu. ne gerek var Allah verecekse önümüzdeki ay da verir sen kendini düşün şu anda. iyileşmene bak bi-iznillah 2 ay sonraa hamilesin inşallah
Nasıl gonal f bilmiyorum. Hemşireler uzun uzun anlatıyor Herkese böyle gelip internetten öğrenilecek şey degilKızlar merhabalar,
Ben yarın gonal f iğneleri ile başlıyorum kısmetse. Yakup hocanın hastasıyım.
Sizden bir ricam olacak,ben ilaçları aldığımda hastaneye gidip nasıl kullanacağımı soramadım.
İlaçlarım gonal f (nasıl kullanıldığını biliyorum)
Folbiol
Zitrotek
Son iki ilaç nasıl kullanılacak.biri folik asit günde bir tane sanırım.
Peki zitrotek denilen ilaç 2 kutu ve birini eşim kullanacakmış.ilacı hangi gün alacağız ?içerisinde 2 tane ilaç var ve aynı gün mü içeceğim bilen biri yardımcı olabilir mi?
Arkadaşlar bilen kimse varsa yazar mısınız?benim işlem bittiğinde hemşireler gitmişti.ben iğne olan gonal f yi biliyorum.sadece zitrotek ilacını hangi gün kullanacağımızı yani ilk günden mi alıyorum yumurta toplamaya yakın mı onu yazsanız rica ediyorum.yakup hoca çok sinirliydi bende soramadım.hemşirelerde mesai bittiği için gitmişlerdi:-/Nasıl gonal f bilmiyorum. Hemşireler uzun uzun anlatıyor Herkese böyle gelip internetten öğrenilecek şey degil
Kaçıncı günün canm önemli olan iki kat artması bence düşük değilKızlar bugün test günümdü test sonucum 83 çıktı sanki biraz düşük gibi geldi ne dersiniz?
Ben o ilacı hiç kullanmadim canm onu en iyi doktor yada hemşireler bilirArkadaşlar bilen kimse varsa yazar mısınız?benim işlem bittiğinde hemşireler gitmişti.ben iğne olan gonal f yi biliyorum.sadece zitrotek ilacını hangi gün kullanacağımızı yani ilk günden mi alıyorum yumurta toplamaya yakın mı onu yazsanız rica ediyorum.yakup hoca çok sinirliydi bende soramadım.hemşirelerde mesai bittiği için gitmişlerdi:-/
Aynen direk hastaneye git hemşireler kan alıyor zaten bütün tahliller yapılıyor senin söyleyip istemene gerek yok canmArkadaşlar mrb ben 2 yıllık evliyim çocuk sahibi olmak istiyorum ama çocuğum olmuyo Erzurum da yaşıyorum daha önce hic tahlil felan yaptırmadım direk olarak Bünyamin beye mi gitmem gerekiyo hangi tahlillin yapılacağını onlar mı istiyor cevap verir misiniz
Sagol canım Allah razı olsunAynen direk hastaneye git hemşireler kan alıyor zaten bütün tahliller yapılıyor senin söyleyip istemene gerek yok canm
Bilgim yok canım ama doktora sorman lazımKizlar acill yardim!!!!tsh:0.027 oluota tup bebek yapanlar cvp verin lutfen ona gore ilcedeyim erzuma gidecem
Merhaba canım ,nasılsın?Ben o ilacı hiç kullanmadim canm onu en iyi doktor yada hemşireler bilir
İlacınfazla gelmiş tatlım bi dahiliye uzmanına veya en kolayı aile hekime bile sorsan söylerKizlar acill yardim!!!!tsh:0.027 oluota tup bebek yapanlar cvp verin lutfen ona gore ilcedeyim erzuma gidecem
Gecen ayda boyleydi ama endokrin doktoru yine ayni dozla devam et dedi erzma gidebilsem doktoruma gidecemde.sagol canim cvp icin.sen hamilesin degilmiİlacınfazla gelmiş tatlım bi dahiliye uzmanına veya en kolayı aile hekime bile sorsan söyler
başka bi dahiliyeciye git tatlım yaşadığın yerdeki. sürekli takip isteyecek o yüzden dahiliyecinin sana yakın olması gerek .Gecen ayda boyleydi ama endokrin doktoru yine ayni dozla devam et dedi erzma gidebilsem doktoruma gidecemde.sagol canim cvp icin.sen hamilesin degilmi
Merhaba canım çok geç gordum mesajını .Merhaba canım ,nasılsın?
Ben lucrin iğneden sonra başladım .3 ay iğnenin etkisinin geçmesini bekledi Yakup hoca.
Şimdi göbekten iğnelere devam ediyorum,daha önce yumurtalarım büyümüyordu çok şükür kullandığım ilaçlar işe yaramış:)
Yarın yine gideceğim,yumurta takibine devam ediyoruz.
Seni gördüğüme çok sevindim ,nasıl gidiyor herşey yolunda mı?
Bebişler iyi mi,kalp atışlarını duymuşsundur diye tahmin ediyorum:)
Hatta cinsiyet bile belli olmuş olabilir:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?