- 23 Şubat 2017
- 1.275
- 1.037
- 133
- Konu Sahibi kaptanelif
-
- #1.241
Pek sayılmaz tatlım hala peogesteron düşük ilaç kullanıyorum oda beni perişan ediyo başım dönüyo baş ağrısı var pek iştahım yok inşallah çabuk geçer bu iki haftaneberuse nasıl gidiyor canm herşey yolunda mi
Ay canm mesajını okudum ama cevap yazmamişim yeni farkettim.
Maşallah canım değerlerin gayet güzel.tabiki dış gebelik değil canm degerlerin birbirinden uçuk değil ki.
İyi düşün iyi olsun canım benim. Allah yardımcın olsun inşallah güzel düşün her zaman hamile olduğunu bebeğini hayaller kur dua et.Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah :)))
Kızlar merhaba ,
Yine ben başınızın belası
Kusura bakmayın ilk kez böyle şeyler yaşamanın verdiği acemilik)
Ben bugün progesterona baktırdım,transferin 20. günü değerim 7,59 çıktı.
Bu değer çok mu kötü ?,beta değerim normal devam ediyor gibi.
Beta arttıkça mı bu değer artıyor ,bide günde 2 kez jel kullanıyorum.
Çok sevindim rabbim hayırla sonuçlandırsın tez zamandaYakup hocaya gittim gayet güzel memnun kaldım şansımdan yoğun değildi.. derdimi anlattım rahim filmini normal buldu düşüklerin sebebi ve gebe kalamamamin sebebini bulmak için genetik test istedi yalnız 1.2 aya anca çıkarmış sonuç lar ..Bakalım hayırlısı
Bende aynı oldum hala ilaç kullanıyorum Yakup hoca başka şehirden geldiğim için artık gelme dedi bana. Ama sen yakınsan bi git iğne başlar büyük ihtimalle kafan rahat olur. İğne veya hap ikisi de işe yapıyor merak etmeKızlar bişey söyliyin ya:-/
5 ve üzeri sorun yok diyor doktorlar ama 20 üstü sorunsuz gebelik olur diyende var en iyisi Yakup hocaya bi danış derinKızlar merhaba ,
Canım değerin düşük biraz ama iğne ilaçla hallolur merak etme hiç benimde düşüktü direk iğneye geçti bı kaç günde toparladi öyle olur seninde merak etme sakın stres yapacak birşey yokKızlar merhaba ,
Sağlıcakla git canım keseni görde gel :)) bı güzel oh çekeceksin insallahÇok saol canım,bende seni göremeyince merak ettim inan
Bulunduğum ilçede progestorana bakılmıyor diye başka ilçeden kan verdim bugün.Artık kan vermeme gerek yok sanırım
Haftaya perşembe erzuruma gideceğiz,
Hakkımızda hayırlısı..
İnşallah canım bende iğne kullanmıştım. zor günlerdi ama geçiyor çok şükür .Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Merak etme o toparlar benimde düşüktü ne çok korkmuştum hemşireler korkutmustu ama şükür Rabbime düzeldi .seninde öyle olacak merak etme 2 buçuk aylık oldun demiPek sayılmaz tatlım hala peogesteron düşük ilaç kullanıyorum oda beni perişan ediyo başım dönüyo baş ağrısı var pek iştahım yok inşallah çabuk geçer bu iki hafta
Evet tatlım çok şükür. İki hafta daha ilaç kullancam sonra iyi olacak inşallahİnşallah canım bende iğne kullanmıştım. zor günlerdi ama geçiyor çok şükür .Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Merak etme o toparlar benimde düşüktü ne çok korkmuştum hemşireler korkutmustu ama şükür Rabbime düzeldi .seninde öyle olacak merak etme 2 buçuk aylık oldun demi
Kısmetse yarın gideceğim canım.Bende çok yalın değilim gümüşhaneden gideceğimBende aynı oldum hala ilaç kullanıyorum Yakup hoca başka şehirden geldiğim için artık gelme dedi bana. Ama sen yakınsan bi git iğne başlar büyük ihtimalle kafan rahat olur. İğne veya hap ikisi de işe yapıyor merak etme
Ben iğneden jele geçmiştin zaren canım.Canım değerin düşük biraz ama iğne ilaçla hallolur merak etme hiç benimde düşüktü direk iğneye geçti bı kaç günde toparladi öyle olur seninde merak etme sakın stres yapacak birşey yok
İlaç emilmediğinde havayla temas edince rengi koyu oluyo merak etme normal . Kanama olsa anlardın korkma sorun yokKısmetse yarın gideceğim canım.Bende çok yalın değilim gümüşhaneden gideceğim
Bende kırmızı,pembe akıntı hiç olmadı çok şükür.Sadece 2 gün önce ilaç yani jel koyu kahve çıktı tekrar:-/
Böyle olunca mı durum tehlike arz eder.
Dua edin kızlar ,inşallah bir sorun yoktur.
Seninde sorun aynı allah yardımcın olsun canım
İnşallah canım, çok saol verdiğin cevap için.İlaç emilmediğinde havayla temas edince rengi koyu oluyo merak etme normal . Kanama olsa anlardın korkma sorun yok
Yumurta büyütmede kasıkta batma çok normal..Slm kızlar Rabbim hepinizin yardımcısı olsun işallah bende pazartesi günü gidecem çok merak ediyorum ne olacak 10 gündür ilaç kullanıyorum kasıklarımda ara ara batmalar oluyor tırasferi bekliyorum bana dua edin kimseyede anlatamıyorum buda beni strese koyuyor Rabbim yardım etsin bu mübarek günler hatrına
Gebeliğimi ilk öğrendiğimde 9 küsürdü jeli kullanmaya devam et dondurulmuş embriyo transferinde düşük olur dedi doktor. bir hafta sonra tekrar ölçüldüğünde 7 ye düştüğünü gördük hemen iğne başladık 25 e çıktı 2 hafta kullandım sonra doktor halime acıdı hap verdi oda çok etkiledi beni üçüncü günden sonra fitil halinde günde 4 tane 200 mg ilaç kullandım sosyal hayat diye bişey yok yani zombi gibiyim sonuç 20 ye düşmüş yineİnşallah canım, çok saol verdiğin cevap için.
Maşallah senin 3. Ayın dolmasına az kalmış.
Progestoron kaç çıkıyor canım,doktor ilk günden beri iğne mi verdi.
İğne bende beze halinde kaldı ve hiç oturup yatamadım.
Allah yardımcın olsun iğne çok zordu.
Jelde insanın kafası karışıyor acaba yeterli acaba neden aktı falan gibi şeyler işte
Allah sorunsuz gebelik yaşamayı nasip etsin bizlere
Bugün erzuruma gittim,çok şükür doktor keseyi gördüGebeliğimi ilk öğrendiğimde 9 küsürdü jeli kullanmaya devam et dondurulmuş embriyo transferinde düşük olur dedi doktor. bir hafta sonra tekrar ölçüldüğünde 7 ye düştüğünü gördük hemen iğne başladık 25 e çıktı 2 hafta kullandım sonra doktor halime acıdı hap verdi oda çok etkiledi beni üçüncü günden sonra fitil halinde günde 4 tane 200 mg ilaç kullandım sosyal hayat diye bişey yok yani zombi gibiyim sonuç 20 ye düşmüş yineyani demem o ki en iyisi iğne ama ona da can dayanmıyor hayırlısıyla bi bitseydi ilk üç ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?