Tüp Bebek Merkezleri Erzurum da tüp bebek yaptıran var mı?

Ay çok şükür çok sevindim canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Pruloton deport iğnenin adı canım bende kullanmıştım işe yarıyor baya :))).

Ay çok şükür çok sevindim canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Pruloton deport iğnenin adı canım bende kullanmıştım işe yarıyor baya :))).
Çok teşekkür ederim canım
Amin inşallah canım,hepimizin inşallah

Neden kullandın canım bu iğneyi kanaman mı oldu ,allah korusun:-/
Ben hep ikiz gebelikten korkuyordum (allah isteyenlere versin inşallah)
Doktor tek kese gördü.
Allahıma şükürler olsun ,bize bunu bağışlasın yeter
Sağlıcakla doğsun inşallah yavrularımız
Canım sen olduğun ilde mi doktora gidiyorsun yoksa erzuruma devam mı ediyorsun?

Evet canım lekem oldu ama iğneyi ondan once kullanmaya başlamıştım Progesteron dusuklugu için haftada bır pruloton vuruldum.
Oy maşallah canım sağlıcakla kucagimiza alalım da inşallah bi tane olsun bizim olsun:)))))
Ben keseyi gördükten sonra Erzurum'a hiç gitmedim bulunduğumuz ilden iyi bir doktor buldum onunla devam ettim.ama sürekli ilaçlar hakkında kontroller hakkında Necmiye hemşireye mesaj attım . İlaçları kestikten sonra doktor artık hiç Erzurum'la bağım kalmadı :)))

Slm kızlar banada porogestıran vermiş kullanıyorum kalçadan ama çok ağrı yaptı bugün çok ağrıyordu yarın tırasnferim olacak uyuyamıyorum bana dua edin kızlar Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın işallah

Çok mantıklı yapmışsın.
Bende iyi bir doktor bulayım gitmeyeyim diyorum ama işte ilaçlar arasında kalırım diye korkuyorum.Yakup hocanın yazdığı ilaca yeni doktor gerek yok falan der )
Necmiye ablayla işi halledebiliriz ama doğru söylüyorsun;-)
Tek olsun bizim olsun canım ,ben bu durumdan hiç şikayetçi değilim ,çok şükür rabbim gönlümdekini verdi ;-)
İnşallah sonuna kadar gitmeyi de nasip eder.
Canım keseden 2 hafta sonra kalp atışı için gidiyoruz peki ya sonra neler oluyor ,ayda bir mi gidiyoruz ?

Allah yardımcın olsun canım,o iğne malesef öyle .
Ben 20 gün önce bırakıp jele geçtim morlukları hala duruyor.
Bir kaç iğneden sonra beze halinde kalıyor,ama diğer progestoron içeren ilaçlara göre daha iyi ve etkili.Yakup hocanın asistanı bana sıcak press yapmamı önermişti.
Yani bezeler dağılsın diye.
Doktor sonucu pozitif görünce jele geçiyor merak etme.
İnşallah sen progestoron düşüklüğü sorunu yaşamazsın.
Allah bu güzel günlerin hürmetine olumlu sonuçlar almanı nasip etsin.
İğne konusunda kendini iyi takip et ateş yapar ama çok yüksek ateş yaparsa Erzurum’la irtibat kur;-)

Canım doktora tüp bebek yaptığını söylediğin gibi zaten ilaçlara karışmıyor tüp bebek doktorun ne vermişse onu kullanıyorsun .
Ya Erzurum'a yine giderdim ama oraya gidip beklemek akşama kadar psikolojim bozuluyordu en çok ondan dolayı gitmedim :))
Aynen 2 hafta sonra kalp atışı sonra ayda 1 gidiyoruz . ilaçlarda progestan iğne pruloton iğne .folbiol coraspin bunlara devam ettim .
3 ay bitince de iğneler ve folbiol kesildi sadece coraspin kullanıyorum.
Bide sağlık ocağına kayıt yaptir 3 aydan sonra onlarda vitamin veriyor .
Böyle devam ediyor canım inşallah sağlıcakla kucağimiza alırız bebişlerimizi :)

Selam canım ağrısı çok oluyor o iğnenin bende de olmuştu baya morarmisti hatta.doktor bana iğneyi yaptıktan sonra üzerine 5 dakika yürümeyi önermişti sende öyle yapalirsin
İnşallah bebisin sana sımsıkı tutunur . dualrimdasin inşallah 10 gün sonra sende burda pozitif sonuç alırsın .bol dua et elini karnına koy hayırlısını isteyerek dua et canm Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah

Amin canım inşallah
Bir sorum daha olacak sana,dünden beri sağ kasığımda batmalar oluyor sence normal mi?
Yani dün daha seyrekti bügün biraz daha arttı.
Ama allaha şükür herhangi bir kanamam falan yok .
Acaba rahmim mi büyüyor?
Sende de oldu mu böyle şeyler?
Bide bebeğim kaç haftalık hala bilmiyorum ya ben :-(
Yakup hoca boyunu ölçmedi)
Bana mayıs 9 da apu,mayıs 12 de transfer yapıldı sence kaç aylık?

Ben başka doktora gitmek istememin sebebi eşimin de görmesini ve duymasını istiyorum bide yakup hocaya soru soramıyorum biz girmeden önce kesin biri canını sıkıyor ve sinirli oluyor))
Zaten yol 2 saat 10 dk falan sürüyor en iyisi daha yakın yer seçmek.

Evet canım kasık ağrısı rahimde batmalar çok normal bende de olmuştu.korkulacak hiç birşey yok canım Bebek büyüdükçe yer açıyormuş :))
Aynen eşlerimiz giremiyo bizimle oda kötü oluyor onlarda merak ediyor sonuçta .
Son adet tarihin ne zamandi canm onu baz alıp sayiyoruz kaç haftalık olduğunu. transfer tarihi önemli değil .öyle demişti doktor bana :)))

Ama bende durum biraz farklı ,ben önce lucrin iğne vuruldum 3 aylık .Bu iğne beni menopoza soktu ve adet olmadım.Sonra tedaviye başladı doktor
O yüzden bende adet tarihine göre hesaplama olmaz
Hayırlısı artık napalım bekleyeceğiz biraz daha
Takip için başka doktora geçeceğim o zaman sorarım artık herşeyi )

Prolutran tatlım ama bildiğim kadarıyla prolutran doğal progestan değil. Birde dondurulmuş ve taze transferde sarı cisimcik varlığına göre progesteron üretimi farklılık gösterebiliyor bide ben yaş da ileri bana biraz daha garantici yaklaşmasının sebebi bu olabilir. Rabbim hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin.

Senin takip çizelgene yazar doktor hani üstte yazıyo ya d5-15 filan ona göre d1 senin son adet tarihin o kağıda bak tatlım

Amin canım inşallah.
Hastadan hastaya değişiyor dediğin gibi ,hayırlısı neyse o olsun;-)

Hayırlı akşamlar kızlar benim dün tırasferim oldu her yaptığım hareketlerden korkuyorum bana bilgi verirmisiniz siz ne kadar dikkat ettiniz ben kolumu oynatıyorum eşim diyor hareket ediyorsunuz yatakta sıkılıyor um eltim diyor bacağını çeviriyon buda beni duşunduruyor neyse garip olan iki gündür sigara içmiyorum bana dua edin sizde benim dilimdesiniz Rabbim olanları bağışlayip uzun ömür versin olmayanada hayırlı sağlıklı bebekler versin işalah

Amin canım inşallah Rabbim Sanda isteyen herkese de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Yok canım o kadar da değil ben kendimden söz edeyim .
Çok fazla uzanıp yatmadim. Tuzlu acı ekşi asitli içecekler kafeinli.iceceklerden uzak durdum.dengeli beslendim meyve sebze yedim günlük . Çayi çok severim ama az içtim ve cok açık olcak şekilde .çok kafama takmadm Rabbime bıraktım .çok yükseğe uzanma ağır iş yapma onn dışında rahat ol.esinlede konuş her hareketinde seni sıkmasin .yani doktorda öyle çok yatma dedi bana günlük hayatına dön dedi öylede yaptim .inşallah sende pozitif sonuç alırsın Rabbim yeterki nasip etsin herşey bahane tabi .
Bol bol dua et en önemlisi bu

Yatarak olmaz canım,çocuğun beslenmesi için kan dolaşımına ihtiyacı var.Sürekli yatarsan vucudun gerekli dolaşımı sağlayamaz.
Eşinlede konuş ileride kendini halsiz hissedeceğin zamanlar gelecek ve zaten uzanacaksın..
Şimdi bol bol bebişinle konuş ve ona nazar dualarını oku
Ben dengeli beslendim ve bol su tavsiye ediyorum en az 2,5 litre içtim.
Su o kadar faydalı ki enfensiyon kapmanı engeller ve eğer kapmışsan vucudundan atar.
Allah yardımcın olsun ,baskı altında olmaz bu iş rahat olman gerek.

Saolun kızlar teşekürler işallah Rabbim hepimizin yüzünü göldursun işallah olacak

Selam hanımlar bana da yardımcı olun erzurum da tüp bebek düşünüyorum karar veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…