Tüp Bebek Merkezleri Erzurum da tüp bebek yaptıran var mı?

Söyle anlatayim Erzurum Atatürk üniversitesi eğitim araştırmada yaptırdım .zaten iki doktor var bünyamin borekci yakup Kumtepe.
Muayane ücreti 122 TL. Tahlillere falan para alınmıyor .
Eğer rapor çıkarsa size ve öyle yapılacaksa ilaçlarla birlikte 2000 anca gider.
Eğer rapor çıkmazsa 5000 falan gidiyor .
Randevu sistemi yok sabah erken gidip isim yazdırıyorsunuz hemşirelere 3. Katta tüp bebek merkezi var oraya.doktorla görüştükten sonra size muayane yapılır karar verilir adetin 2. Yada 3. Günü gitmeniz daha iyi .
Hemşireler zaten yönlendiriyor her şekilde .başka sormak istediğiniz birşey varsa sorabilirsiniz

Allah razı olsun kadir geceniz mübarek olsun.rapor çıkması icin şartları biliyor musunuz acaba doktor bey gittiğimiz ay direk tüp bebek yapar mi dışardan geleceğiz uzaktan siz hangi doktora gittiniz kaçıncı denemede tuttu çok sordum galiba kusura bakmayın

Sağolun sizinde kadir geceniz mübarek olsun.
Bünyamin börekçi benim doktorumdu 3. Denemede tuttu çok şükür .
Benim eşimde problem vardı direk rapor çıktı .yani 3 yıl evli olma şartı var daha önce hiç çocuğun olmaması ve siz yada eşinizden sorun olup doktorun onaylaması .
Eğer uygun görürse yapar canm zaten oyalamiyolar.bende başka ilden gidiyordumm.yok estağfurullah sorabilirsin tabi

Hiç sorun yok canim neden olmuyor bizde bilmiyoruz aşılama oldum tutmadi umudumu yitirmeye başladım yaşım da var çok tutar mi kalma falan misafirhanesi var mı hastanenin. Allah razı olsun zamanını ayırıp cevap yaziyon

Umudunu hiç yitirme veren Rabbim hayırlısiyla nasip eder inşallah . Sizin sebepsiz infertilite o zaman doktor bence yaşında varsa çok bekletmez bence .
Misafirhanesi yok canım ama otel var hastanenin içinde oda pahalı iki kisi günlük 110 falandı yemek yok sadece kahvaltı var .
Yani iki günde bir gidersiniz toplam 15 gün falan sürüyor çok sürmüyor . gidiş geliş yapın eviniz çok aşırı uzak değilse .
Estag canm ne demek bende ilk gideceğim zaman hep yazdım buraya sordum insan bilmeynce çok zor oluyor .elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım canm

Öğretmen evi de 110 civarı aliyo zaten ben 1 ay gidip geliyorsun sandim baya uzaktan geleceğim gidip gelme şansı yok maalesef senden ricam ilk baştan oraya gidip yapılanları tek tek anlatır mısın

Öğretmen evi de 110 civarı aliyo zaten ben 1 ay gidip geliyorsun sandim baya uzaktan geleceğim gidip gelme şansı yok maalesef senden ricam ilk baştan oraya gidip yapılanları tek tek anlatır mısın
İlk önce bı gidip konuşman lazım doktorla derdinizi anlatirsiniz simdiye kadar uygulanmis olan tedavileri sizi muayane etmesi lazım.adetin 2 günü gidin hormon testleri yapılır onlara bakılır ona göre karar verilir .eğer hemen tüp bebeğe karar verilirse hemen sonraki adetinle başlar adetin 2 gününden iğne tedavisi başlar 12 gün falan sürer 2 günde bir kontrole gidilir. Sonra yumurta toplama işlemi olur .
Eğer bı sıkıntı olmazsa 3 gün sonrada transfer olur .
Yani size nasıl yapar bilmiyorum tüp bebekte durum böyle

Sabah 8 de hastanede olup isim yazdırman lazım yoksa çok kalabalık oluyor orası çok beklersiniz
Yanı ilk ay kontrol tahlil ikinci ay yapılırsa tüp bebek anladim canim çok teşekkür ederim benim asilamada iğneli oldu çok sürmedi ama acılı geçti 5 gün oda öyle olacak sanirim

Yanı ilk ay kontrol tahlil ikinci ay yapılırsa tüp bebek anladim canim çok teşekkür ederim benim asilamada iğneli oldu çok sürmedi ama acılı geçti 5 gün oda öyle olacak sanirim
Aynen canım bende öyle oldu .sende belkide hemen başlar bilemiyorum.
Zor bir dönem ağrı sızı tabiki oluyor ama hamile kalınca hepsini unutuyorsun:))
Rabbim bu güzel gecenin hürmetine sanada isteyen herkese de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Amin allah razı olsun inşallah sağlıkla bebegini kucağına alirsin kalbin gibi güzel yavrun olur inşallah Ben ilk defa aşılama oldum bir daha denersem 2 3 bin olacak tüp bebek 5 binmiş

Amin allah razı olsun inşallah sağlıkla bebegini kucağına alirsin kalbin gibi güzel yavrun olur inşallah Ben ilk defa aşılama oldum bir daha denersem 2 3 bin olacak tüp bebek 5 binmiş
Amin amin Allah razı olsun inşallah.
Bence tüp bebek daha iyi aşılama %20 şans veriyor .en.azindan tüp bebekte %50 .
Rabbim ol derse hepsi bahane işte ama birşeyler de vesile oluyor

Amin amin Allah razı olsun inşallah.
Bence tüp bebek daha iyi aşılama %20 şans veriyor .en.azindan tüp bebekte %50 .
Rabbim ol derse hepsi bahane işte ama birşeyler de vesile oluyor
Aynen canim çok teşekkür ederim insan düşüne düşüne kötü oluyor doğru dürüst cevap bulamıyor uzak bide gidip yaptırmamak ihtimali oluyo sen böyle anlattın aydınlattın beni allah çocuğuna bagislasin seni

Çok.sagol canm Allah razı olsun inşallah.isin rastgitsin Rabbim sanada sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Uzak olunca öyle malesef bı kere gidince artık kafanda oturuyor düzen canım hiç gitmemek insanda heyecan stres yapıyor :)))
Kendimden biliyorum :))
Çok şükür Rabbime inşallah sende evlat isteyen herkes bu güzel duyguyu tadar

Inşallah canim

Bebeğinin cinsiyeti ne canim mahsuru yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…