Tüp Bebek Merkezleri Erzurum da tüp bebek yaptıran var mı?

Hayır muhtemelen yazmışlardır onlar sen bak kağıda d2 veya d3 yazması lazım d1 de başlamıyor ilaç
Merhaba canım,
Nasılsın,bende mide bulantıları fena.
Halsizlik ,baş dönmesi,iştahsızlık:-/
En çok üzüldüğüm su içemiyorum,bi araştırma okumuştum bebeğin amniyon sıvısı için bol su içmek gerek diye.
Hayırlısı olsun ne diyelim,jellede başım dertte ne yaparsan siyah pıhtı halinde çıkıyor:-/
Testte vermiyorum ki progestoron baktırayım.
Azalmış olabilir.kanama ve pembe leke olmadı şükür ama ne durumdayım bilmiyorum. Bayramdan sonra kontrolüm var.
Evet canım d3 yazıyor bende de.
Ne demek peki ?

Slm kızlar yarın test günüm dünden beri birden buçak gibi bir ağrı giriyor karnıma ben korkuyorum olmadı diye bu sancı niye adeti më 6 gün var

Yaptım canım doktor biraz düşük dedi ama pozitifmiş Rabbim e şükürler olsun deyerim 38.34 çıktı böyle olup yükselen varmıdır Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Tabiki yükselen vardır canım yeterki iki gün sonra ikiye katlasin önemli olan bu .inşallah değerin kat kat artsin
Rabbim saglicakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Merhaba kızlar ,
Geçmiş bayramınız mübarek olsun
Biz bugün kalp atışına gittik,kalbini dinledik çok şükür.
8 hafta 1 gün dedi doktor,Bulantılar bir haftadır başladı ,koku hassasiyeti,halsizlik ne ararsanız var.
Tuzlu çubukla yaşar oldum
3. Ayda bitiyor diyorlar ama doğru mu?
Benimki 8. Haftanın içinde başladı bazıları 6. Haftada başlıyormuş.
Geç başlayınca geç mi bitiyor:-/
Boşuna dememişler cennet annelerin ayağının altında diye
10. Haftada çağırdı ,ense kalınlığını mı ölçecek?
Bu arada Erzuruma gitmedik ,özel bir hastaneye başladık,hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Yaptım canım doktor biraz düşük dedi ama pozitifmiş Rabbim e şükürler olsun deyerim 38.34 çıktı böyle olup yükselen varmıdır Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Hayırlı olsun canım,bu değer 12. günün değeri mi?
İnşallah iyi olacak aklına kötü şeyler getirme sonra bebeğini ve kendini üzdüğüyle kalıyor insan
Benim de 10. Gün 41 di.Önemli olan 2 kat artması.

Teşekürler canım Rabbim senin bebeyinide kucağına almayıda nasip etsin ayin 7 sinde dondurulmuş embriyo transfer edildi 18 test yaptık 38.34 çıktı yarın tekrar yapacam bende çok merak ediyorum işallah artar

Teşekürler canım Rabbim senin bebeyinide kucağına almayıda nasip etsin ayin 7 sinde dondurulmuş embriyo transfer edildi 18 test yaptık 38.34 çıktı yarın tekrar yapacam bende çok merak ediyorum işallah artar
Bence gayet normal bir sonuç,çünkü transfer gününü saymıyorsun,
yani 10. günde test yapmışsın.
12. Günde 2 kattan fazla bile artar merak etme.Dediğim gibi benimde 10. gün 41 di.
Belki senin de tek embriyo
Bol bol dua et ,inşallah güzel ilerler.
Bide hep aynı saatte kan vermeye çalış ki arada tam 2 gün olsun;-)

Inşallah birazdan gidecem işallah artış göstermiştir Rabbim herkese bu duyguyu yaşasın isalah

Slm kızlar acil cvp bugün ikinci kan tahlili yaptırdım 11 gün 38.34 çıktı bugün iki yerde yaptırdım biri 10.1 çıktı ikinci yerde de 9.38 çıktı acaba laboratuar hatası olabilirmi ağrıdı test yapan varmi

Değerin düşmüş canım (( çok üzüldüm Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah.veren Rabbm elden ne gelir ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…