- Konu Sahibi kaptanelif
-
- #1.301
Allah inşallah tez zamanda sanada nasip etsinOy masallahbende istiyom
Amin canim inşallah allah razı olsunAllah inşallah tez zamanda sanada nasip etsin
Hayır muhtemelen yazmışlardır onlar sen bak kağıda d2 veya d3 yazması lazım d1 de başlamıyor ilaçYani takip çizelgesindeki ilk göbekten iğneye başladığım günü mü söylüyorsun?
Merhaba canım,Hayır muhtemelen yazmışlardır onlar sen bak kağıda d2 veya d3 yazması lazım d1 de başlamıyor ilaç
Canım normal kramp gibi ağrılar olması .Slm kızlar yarın test günüm dünden beri birden buçak gibi bir ağrı giriyor karnıma ben korkuyorum olmadı diye bu sancı niye adeti më 6 gün var
Yaptım canım doktor biraz düşük dedi ama pozitifmiş Rabbim e şükürler olsun deyerim 38.34 çıktı böyle olup yükselen varmıdır Rabbim isteyen herkese nasip etsinCanım normal kramp gibi ağrılar olması .
Test yaptın mi sonucun ne inşallah pozitiftir bizde haber ver
Tabiki yükselen vardır canım yeterki iki gün sonra ikiye katlasin önemli olan bu .inşallah değerin kat kat artsinYaptım canım doktor biraz düşük dedi ama pozitifmiş Rabbim e şükürler olsun deyerim 38.34 çıktı böyle olup yükselen varmıdır Rabbim isteyen herkese nasip etsin
İşallah yükselir alahım sen isteyen herkese nasip et bu güzel duyguyuTabiki yükselen vardır canım yeterki iki gün sonra ikiye katlasin önemli olan bu .inşallah değerin kat kat artsin
Rabbim saglicakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Rabbim olanlara da sağlık versin işallah ne biliyim insan ne diyeceğini bilmiyorkiİşallah yükselir alahım sen isteyen herkese nasip et bu güzel duyguyu
Amin amin inşallah .yarın tekrar edicen kanı demi inşallah iki kat yükselmiştirRabbim olanlara da sağlık versin işallah ne biliyim insan ne diyeceğini bilmiyorki
Hayırlı olsun canım,bu değer 12. günün değeri mi?Yaptım canım doktor biraz düşük dedi ama pozitifmiş Rabbim e şükürler olsun deyerim 38.34 çıktı böyle olup yükselen varmıdır Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Teşekürler canım Rabbim senin bebeyinide kucağına almayıda nasip etsin ayin 7 sinde dondurulmuş embriyo transfer edildi 18 test yaptık 38.34 çıktı yarın tekrar yapacam bende çok merak ediyorum işallah artarHayırlı olsun canım,bu değer 12. günün değeri mi?
İnşallah iyi olacak aklına kötü şeyler getirme sonra bebeğini ve kendini üzdüğüyle kalıyor insan
Benim de 10. Gün 41 di.Önemli olan 2 kat artması.
Bence gayet normal bir sonuç,çünkü transfer gününü saymıyorsun,Teşekürler canım Rabbim senin bebeyinide kucağına almayıda nasip etsin ayin 7 sinde dondurulmuş embriyo transfer edildi 18 test yaptık 38.34 çıktı yarın tekrar yapacam bende çok merak ediyorum işallah artar
Inşallah birazdan gidecem işallah artış göstermiştir Rabbim herkese bu duyguyu yaşasın isalahBence gayet normal bir sonuç,çünkü transfer gününü saymıyorsun,
yani 10. günde test yapmışsın.
12. Günde 2 kattan fazla bile artar merak etme.Dediğim gibi benimde 10. gün 41 di.
Belki senin de tek embriyo
Bol bol dua et ,inşallah güzel ilerler.
Bide hep aynı saatte kan vermeye çalış ki arada tam 2 gün olsun;-)
Değerin düşmüş canımSlm kızlar acil cvp bugün ikinci kan tahlili yaptırdım 11 gün 38.34 çıktı bugün iki yerde yaptırdım biri 10.1 çıktı ikinci yerde de 9.38 çıktı acaba laboratuar hatası olabilirmi ağrıdı test yapan varmi
benimde 46 çıkmıştı tatlım yükselir merak etme tebrik ederim şimdiden.Yaptım canım doktor biraz düşük dedi ama pozitifmiş Rabbim e şükürler olsun deyerim 38.34 çıktı böyle olup yükselen varmıdır Rabbim isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?