Tüp Bebek Merkezleri Erzurum da tüp bebek yaptıran var mı?

Bende folik asiti 3.ayda bırakmıştım vitamin başlamıştım. Ama coraspini bilmiyorum Bi yakup beye sor öyle bırak bence riske atamazsın Allah korusun. Yani pıhtı olup olmadığını bile bilmiyorsun sen sor ona göre sonra bırak..
Sağlıcakla doğsun minik prenses :) .
Çok sevindim camm

Necmiye ablaya sordum,20. haftada bırakırsın dedi.
eğer pıhtı olacaksa o zamana kadar olurmuş.
Çok teşekkür ederim canım,kızım baya nazlı .
Benim kusmalar katlanarak ilerliyor allah hayırlısını versin.

Oh iyiki sordun canm en azından için rahat etti.gönül rahatlığı ile bırakırsın inşallah.
Ay geçmedi mi kızlarda daha mı geç geçiyor acaba Allah yardımcın olsun en zoru da şu bulantı kusmalar

Oh iyiki sordun canm en azından için rahat etti.gönül rahatlığı ile bırakırsın inşallah.
Ay geçmedi mi kızlarda daha mı geç geçiyor acaba Allah yardımcın olsun en zoru da şu bulantı kusmalar
Kız erkek fark ediyor mu bilmiyorum ama bünyeye göre değişiyor sanırım.
Canım biz ikili test yaptırdık hoca, ense kalınlığı 1,5 dedi.
Fakat sonuç 1 haftaya çıkacakmış.
Ben çok merak ediyorum ,sence sonuç nasıl?

Canm sonuç gayet iyi maşallah. Doktorun nasıl demedi mi

Canım doktor yorum yapmadı kan verdik sonra sonucu konuşuruz dedi.
Şükür temiz çıkmış
Allaha şükürler olsun mide bulantısı da bitti.
Resmen yeniden doğmuş gibiyim ))
Sana ne demiştim canım sonucunda güzel çıkar,bulantılarında Bi anda geçecek demiştim
Çok şükür çok sevindim valla

Sana ne demiştim canım sonucunda güzel çıkar,bulantılarında Bi anda geçecek demiştim
Çok şükür çok sevindim valla
Ve bizim bebiş bugün bize bir şaka yaptı
)
Ben kız değilim erkeğim dedi))
Doktor %90 kız demişti ama %10 olasılık gerçek olmuş
Bizde adını bile koymuştuk kız diye
Kıyafetler almıştık pembiş pembiş

Slm kızlar Erzurumda tüp bebek tedavisi gördüm 3. Gün embriyosu ve 2 adet transfer ettiler . Bugün transferin 11. Günü beta hcg 18.59 çıktı. Meraktan 7. Gün kan tahlili vermiştim o sıfır çıkmıştı. Ama ilaç kulanımına devam ettim ve şuan sonuç bu.. bu şekilde düşük çıkıp snra yükselmeye devam eden varmı?

Selam canm iki gün sonra kan vericen tekrar orada belli olur. İnşallah kat kat artar değerin.

Yaaa seninde mi oğluşun olacak hadi sağlıcakla doğsun.
bazen yanılma oluyor böyle sana da denk gelmiş desene.
Olsun sağlıklı olsunda böyle tatlı heyecan yaşamış oldun

Hayırlı olsun yükselen var tabiki sadece stres yapma pozitif düşün olacak işallah bende bugün gittim ikincisine başlayacam allah nasip ederse Rabbim hepimizin yardımcısı olsun isalah

Biliyorum canım amin..inşallah Allah o hisside yaşatır devamını nasip eder benimle aynı gün transfer olan arkadaş vardı 9. Gün test yaptırmıştı 17 küsür çıkmıştı tekrar 11. Gün baktırdı 13e düşmüş o yüzden çok korkuyorum..İnşallah herşey çok güzel olur

Hayırlı olsun yükselen var tabiki sadece stres yapma pozitif düşün olacak işallah bende bugün gittim ikincisine başlayacam allah nasip ederse Rabbim hepimizin yardımcısı olsun isalah
Sağ olun.. inşallah yükselir ama insan stresten uzak duramıyor zaten bu tedavi başlı başınca stres içeriyor.. sizin tedavinizde hayırlı olsun inşallah herşey gönlünüzce olur. Doktorunuz kim? Amin inşallah..

Benim doktorum Bünyamin bey o pozitif bir insan bilmiyorum insana umut veriyor Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmayın işallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…