- 23 Şubat 2017
- 1.275
- 1.037
- 133
- Konu Sahibi kaptanelif
-
- #1.381
bebeklerin düşmesin diye bi önlem korkma tatlım. duydum ama bana yapılmadı. ikizlerde yapılıyo genelde gördüğüm kadarıyla. tebrik ederim maşallah bebeklerine. hayırlısıyla kucağına al inşallah.Slm kızlar inşallah görüp cvp verirsiniz benim 10 transferim oldun 9 gün 151 çıktı 12 581 çıktı 15 gün 2284 çıktı dün 2 tane kese göründü inşallah kalp atışlarınıda duyarız ama kafamı karıştıran bir şey var benim rahim ağzı kısalığı var dikiş atılacak böyle olup dikiş atan varmı nasıl bir işlem
Teşekürler canım Rabbim herkese nasip etsin ama bir bilgim yok anestezi olarak mı yapılıyor normal mı acaba diyorum Erzurum'da yapan varmıbebeklerin düşmesin diye bi önlem korkma tatlım. duydum ama bana yapılmadı. ikizlerde yapılıyo genelde gördüğüm kadarıyla. tebrik ederim maşallah bebeklerine. hayırlısıyla kucağına al inşallah.
Gözün aydın canm sağlıcakla bebişleri kucağına alırsın inşallah.Slm kızlar inşallah görüp cvp verirsiniz benim 10 transferim oldun 9 gün 151 çıktı 12 581 çıktı 15 gün 2284 çıktı dün 2 tane kese göründü inşallah kalp atışlarınıda duyarız ama kafamı karıştıran bir şey var benim rahim ağzı kısalığı var dikiş atılacak böyle olup dikiş atan varmı nasıl bir işlem
Inşallah tedavi n hayırlı olsun canım adetinin 2 yada 3 gününde gitmem gerek benim bildiğim hasta özelliğini kimseye anlatmiyorlar gene de söylersin doktorunaMerhaba herkese hayırlı akşamlar
Bende tüp bebek sürecine girecem inşallah bir kaç sorum var kızlar atatürk üni yakup hocaya bi kaç ay önce adetli iken kan testi verdik alttan baktı tüp bebek dedi yanlız ben ailem dışında kimse bilsin istemiyorum eşimin arkadaşı tüp bebekte çalışıyor şimdi ben o bilmeden yaptırabilir miyim? Şimdi adetim bitti hemen gitmem mi gerek yoksa adet olmayımı beklemeliyim
Teşekkür ederim canım cv için ama işte transfer e onlar giriyor yakup hocadan korkuyorum nasıl derim bilmiyorum hepimiz için iyi olur inşallahInşallah tedavi n hayırlı olsun canım adetinin 2 yada 3 gününde gitmem gerek benim bildiğim hasta özelliğini kimseye anlatmiyorlar gene de söylersin doktoruna
Yakup hoca değilde bunu hemşiresi Necmiye ablaya söyle istersen.Merhaba herkese hayırlı akşamlar
Bende tüp bebek sürecine girecem inşallah bir kaç sorum var kızlar atatürk üni yakup hocaya bi kaç ay önce adetli iken kan testi verdik alttan baktı tüp bebek dedi yanlız ben ailem dışında kimse bilsin istemiyorum eşimin arkadaşı tüp bebekte çalışıyor şimdi ben o bilmeden yaptırabilir miyim? Şimdi adetim bitti hemen gitmem mi gerek yoksa adet olmayımı beklemeliyim
Toplama ve transferi doktor yapar. Embryolog yumurta ve spermi bırlestırır canımAnladım canım rabbim yardımcımız olsun peki toplama ve transfer işlemleri nasıl oluyor kim yapıyor hemşirenin embriyolog un burdaki
Görevi nedir yani hangi kısımkarda hasta ile direk muhattap oluyorlar yaptıran bilen varsa paylaşabilir mi biliyorum çok oldum ama
Daha sonra embrıyo hakkında sıze bilgi verırToplama ve transferi doktor yapar. Embryolog yumurta ve spermi bırlestırır canım
Ah anladım benim tek doktorla işim teşekkür ederim canım bilmeleri sıkımtı değil ama işte bu konuda bukasar samimi olamadım psikolojik detayı bilinsin istemedimToplama ve transferi doktor yapar. Embryolog yumurta ve spermi bırlestırır canım
tüp bebek hemşiresiyse görersin mutlaka ama diğer kısımdaysa görmeme ihtimalin var. tüp bebekte çalışıyorsa durumun hassasiyetini bilir. konuş bence söylemesin kimseye. çoğu kişi kimseye söylemeyin diye tembihliyo zaten anlayacaktır diye düşünüyorum.bende kimseye söylemedim. hiç pişman değilim iyiki söylemedim. hatta mümkünse annene bile söyleme gereksiz stres oluyor insan. oldu mu sonuç ne diye kimseyle uğraşmazsın.Merhaba herkese hayırlı akşamlar
Teşekürler canım cumlemize inşallahE esma-_-nur hayırlı olsun canım bebişlerin
Allah kucağına almayı nasip etsin.
Sorunsuz bir gebelik geçirmen dileğiyle
Evet kesinlikle yaradılış meraklıyız ama işte insan sorulara cevap verecek durumda olmuyor ben istiyorum ki kafam rahat olsun stres olmasın yani tanığın biri işin içinde olunca daha zor gerçekten insan bazen yabancılaşmak istiyor ama malesef bilmyiorum bazen ankaraya mı gitsek diyorum kayınvalidemi de alıp ama bilemiyorumtüp bebek hemşiresiyse görersin mutlaka ama diğer kısımdaysa görmeme ihtimalin var. tüp bebekte çalışıyorsa durumun hassasiyetini bilir. konuş bence söylemesin kimseye. çoğu kişi kimseye söylemeyin diye tembihliyo zaten anlayacaktır diye düşünüyorum.bende kimseye söylemedim. hiç pişman değilim iyiki söylemedim. hatta mümkünse annene bile söyleme gereksiz stres oluyor insan. oldu mu sonuç ne diye kimseyle uğraşmazsın.
çok zor ve yıpratıcı bir süreç .bir dönem bende aşılama için istanbula gittim evinde olmak gibisi yok inanki. bence bir merkeze güvendiysen ordan bu sebeple vazgeçme. ama yine sen bilirsin. Allah kolaylık versin hayırla sonuçlandırsın.Evet kesinlikle yaradılış meraklıyız ama işte insan sorulara cevap verecek durumda olmuyor ben istiyorum ki kafam rahat olsun stres olmasın yani tanığın biri işin içinde olunca daha zor gerçekten insan bazen yabancılaşmak istiyor ama malesef bilmyiorum bazen ankaraya mı gitsek diyorum kayınvalidemi de alıp ama bilemiyorum
Kesinlikle inşallah yakup hoca ile ilk tül bebek denememizi eylül sonu gibi başlatıcaz.bakalım ne olur rabbim isteyen herkese hayırlısı ile verir inşallah içinde bizede.canım sen yaptordın mı yeni mi başlıyorsun benim yumurta tembelliği bi kimyasal gebelin yaşadım doktorum normal de olur ama zor dedi tüp bebek önerdiçok zor ve yıpratıcı bir süreç .bir dönem bende aşılama için istanbula gittim evinde olmak gibisi yok inanki. bence bir merkeze güvendiysen ordan bu sebeple vazgeçme. ama yine sen bilirsin. Allah kolaylık versin hayırla sonuçlandırsın.
Ayrıca kendini niye sıkıntıya sokuyorsun bu durum son derece doğal. insanların ne düşündüğünü düşünme bu bir imtihan ve kazanmak için emek vermemiz gerekecek maddi ve psikolojik olarak. doktorlar üstüne basa basa hep kısırlık değil gebe kalmada güçlük diye söylüyorlar. herkes kolayca bu işin üstesinden gelecek diye bi kaide yok. sen kendini rahat hissetmezsen herşey aksi gider. işlemin sağlıklı yürümesi için de senin zihnen rahat olman gerek bunu aklından çıkarma.
Geçmiş olsun canım hayırlı olsun benim bilgim yok ama pıhtılaşmadan dolayi bırak demiştir bence benimde dün gece kanamam oldu banada Caspirini bırak dedi bende korkuyorumKızlar herkese merhaba.
32.haftadayım buradaki doktorum coraspini bırak dedi ve hafif düzeyde pıhtılaşma çıkmıştı bende.
Bu haftalarda bırakmak lazımmış yoksa bebeğin kalbine zarar verirmiş Allah korusun.
Siz ne zamana kadar kullandınız. Bilginiz var mı
Ya sanada çok geçmiş olsun canım. Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah sağlıkla kucağımıza alalım inşallahGeçmiş olsun canım hayırlı olsun benim bilgim yok ama pıhtılaşmadan dolayi bırak demiştir bence benimde dün gece kanamam oldu banada Caspirini bırak dedi bende korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?