Tüp Bebek Merkezleri Erzurum da tüp bebek yaptıran var mı?

Ben bugün gittim yakup beye. Çok ters bir adam hiç konuşmuyor desem yeridir. Tahlil yaptılar yarın sabah sonuçlarla doktora vericem ona göre tedavi uygulayacak ayy adam hiç bişey demedi sonuçları alınca konuşalım dedi. Eşimi de androlojiye yolladı o da sabah vericek testleri onunla birlikte gelin dedi. İnşallah kötü bişey çıkmaz. Ama çok bekledik ya 7 saat bekledik. Sende mi tüp bebek için mi gidiyosun

Kızlar mrb bnde yakup hocada deniyorum iğnelere başldık hayırlısıyla yarın sabah kontrolüm war benimde

Merhaba kızlar sizlere bir sorum olucaktı. Biz Erzurum A gittik yakup hocaya. Eşimden sperm testi istedi ve sonuç oligospermi çıktı 6 hafta sonra tekrar test istedi. Bizim yöntemlerimizle çocuk sahibi olursunuz dedi. Normal yolla çok zor dedi. Acaba oligospermi olanlara rapor çıkarmı? Hareket sıfır morfoloji sıfır konsantrasyon 4.5 ml çıktı. Çok üzüldüm sadece tüp bebek mi bizim çaremiz tüp olursa tutar mı bu değerlerle

EVET ÖNCE RAPOR ÇIKARTICAM AMA BİR AŞILAMAM VAR GALİBA BİR TANE DAHA AŞILAMA YAPILACAK SEN NELER YAPTIN NE TEDAVİSİNE BAŞLADINIZ

EVET ÖNCE RAPOR ÇIKARTICAM AMA BİR AŞILAMAM VAR GALİBA BİR TANE DAHA AŞILAMA YAPILACAK SEN NELER YAPTIN NE TEDAVİSİNE BAŞLADINIZ
Canım biz 17 aylık evliyiz. Üç kere klomen çatlatma iğnesi oldum sonuç alamadık. Rahim filmi çekildi temiz çıktı. Eşimde bi sene önce varikösel çıktı doktor ameliyata gerek yok dedi takviye ilaçlar kullandık bi sene boyunca gene sonuç alamadık. Geçen ay klomen kullandım tekrar 3 yumurtam oldu biri çatladı ikisi kiste çevirdi sağda 6 solda 4 cm. Adet olmadım bu kistler yüzünden normalde çok düzenli bi adetim var. Sonra Dr ameliyat dedi kistler için tabi eşim izin vermedi. Yakup beyi çok duyduk ona görünelim dedik ve ameliyatlık bi durumum olmadıgını söyledi. Eşimden sperm testi istedi ve sonuç içler acısı 4.5 ml sperm çıktı 1cc de. Bizim yöntemlerimize yönelin dedi yakup bey. Mayısın 20 si tekrar test verecek eşim ona göre hareket edelim dedi yakup bey. Bakalım hayırlısı olsun. Bu sonuçla tüp bebek olur zaten aşılama bile olmaz. Çünkü oligospermi dedi.

Anladım.canim insallahhh bu sefer sonuçlar istediğiniz gibi cikar bende hastalaninca gidicem bünyamin beye aksi gibi hastalanamiyorum bir turlu doktora gittim adet söktürücü verdi bekliyom

Anladım.canim insallahhh bu sefer sonuçlar istediğiniz gibi cikar bende hastalaninca gidicem bünyamin beye aksi gibi hastalanamiyorum bir turlu doktora gittim adet söktürücü verdi bekliyom
İnşallah canım. Rabbim tüm isteyenleri çok bekletmesın. Zaten hep öyle olur doktora gideceğin zaman gelmez o adet. Bende de öyle olmuştu 50. Gün gelmişti ki hiç şaşmaz benim adetim. Stresten kaynaklı diye düşünüyorum. İnşallah senin içinde hayırlısı olur canım

pek konuşkan biri değil ama işinin ehlidir merak etme. hayırlı şifalar nasip etsin rabbim.

yakup hoca gerekmez dediyse ona güven benim sağda 6.5 solda 5.5 ve 2.5 üç kistim vardı. istanbulda ameliyat dediler oldum yakup hoca keske olmasaydın dedi. bende ben ne bileyim dedim. bu tip kistleri kendi haline bırakmak lazım dedi. istanbulda da tüp bebeğe karar verseler dahi kistleri alıyorlarmış .doktoruna bağlı yani . aşılama bir sonuç vermez seni yormaktan başka bi işe yaramaz. doğal yolla teorik olarak olmaz deseler de evladı nasip ederse rabbim olur tabi. ama duruma doktor gözüyle bakarsan onlar tedavi derler. bana sorarsan bekleme ben 3 yıl bekledim yine tüple oldu en azından yıpratmazsın kendini her ay ümit edip. Allah'ın izniyle sorun bununla sınırlıysa olur senin merak etme.

Sağol canım içimi ferahlattın. Allah bebeğini sana bağışlasın. İyi kide Iğdır da ameliyat olmamışım boşu boşuna bıçak altına yatacaktım.zaten yakup bey bende bi sıkıntı görmedi hatta rahim ağzında ufak bi yaram var dedim sıkıntı olmaz dedi. Eşimin yüzüne karşı söyledi sorun sizde dedi ama Mayıs 20 de tekrar spermiogram istedi emin olmak için bakalım. Rabbim neyler neylerse güzel eyler. Rabbime sığındım artık. Allah isteyen herkese versin inşallah. Senin ilk denemede tuttu mu peki

yok ikincide tuttu. onun dışında 2 ay takip bi halpa 3 iğneli aşılama yaptım tutmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…