- 15 Kasım 2017
- 616
- 626
- 53
- 34
- Konu Sahibi kaptanelif
-
- #1.521
Evet canım üniversitede yaptırcam Bünyamin hocaya. İyiymiş valla çok fazla bir ödeme yokmuş. Haziran sonu inşallah başlıcam tedaviye Allah kısmet ederseüniversitedemi yaptırıcan aşılamayı .aşılama için herhangi bir para ödemiyosun sadece hocaya muayene için ilk sefer ücret ödüyosun bide aşılamaya başlayınca ilaç ve iğneleri kendin alıyon iğne için rapor cıkarıyo zaten ben 210 tl ye iğneyi aldım iğneden önceki ilacıda 130 tl ye aldım bunun harıcınde bır ödeme yok
rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallahEvet canım üniversitede yaptırcam Bünyamin hocaya. İyiymiş valla çok fazla bir ödeme yokmuş. Haziran sonu inşallah başlıcam tedaviye Allah kısmet ederse
İnşallah canım tüm isteyenlere hayırlı bir evlat nasip etsin. Aşılama ağrılı mı bir işlem mi acabarabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah
1 tane aşılama yaptırdım oda olmayınca 2. Aşılamayı yaptırmak içimden gelmedi açıkçası öyle olunca da devlet karşılamıyorneden raporsuz yaptırıyosunuz acaba?
Rapor icin 2 asilamami ,3 aşılamamış gerekiyor acaba bilginiz var mi?1 tane aşılama yaptırdım oda olmayınca 2. Aşılamayı yaptırmak içimden gelmedi açıkçası öyle olunca da devlet karşılamıyor
yani agri oluyo tabi ama öyle dayanilmaz birsey degil korkma sakin bende bugun on bucukta asilama olucam bakalim kizlar hepinizden dua bekliyorum rabbim hepimizi sevindirsin kucagimizi doldursunİnşallah canım tüm isteyenlere hayırlı bir evlat nasip etsin. Aşılama ağrılı mı bir işlem mi acaba
canım bende sebepsiz infetilite benimde 3 yıl oldu bünyamin hocaya direk gidebilirmiyim acaba? bende artık tüp bebek diyorum ama erzurummu trabzonmu karar veremedim? benim 7 yaşında oğlum var rapor yaptıramıycam yani bir aşılama yaptırdım tutmadıBünyamin hoca da başladım canım bizimki sebepsiz infertilite
Ahhh canım benim Rabbim yardımcın olsun. Yürüdüğümüz dikenli yollar gül bahçesine çıksın inşallahyani agri oluyo tabi ama öyle dayanilmaz birsey degil korkma sakin bende bugun on bucukta asilama olucam bakalim kizlar hepinizden dua bekliyorum rabbim hepimizi sevindirsin kucagimizi doldursun
Direk gidip tüp bebek yaptırmak istediğini söyleyebilirsin muayene eder duruma göre ilaç verirse verir uygun gördüğü tarihte de başlarcanım bende sebepsiz infetilite benimde 3 yıl oldu bünyamin hocaya direk gidebilirmiyim acaba? bende artık tüp bebek diyorum ama erzurummu trabzonmu karar veremedim? benim 7 yaşında oğlum var rapor yaptıramıycam yani bir aşılama yaptırdım tutmadı
2 aşılama yeterli oluyo canımRapor icin 2 asilamami ,3 aşılamamış gerekiyor acaba bilginiz var mi?
canım maliyeti ne kadar acaba? birde özel muayenesimi var direk gidebileyim?arihte de başlar
kızlar erzurumdaki tavsiye ettiğiniz doktorun soyadı ne bülent? netten bülent tıraş var professor birde bülent berker var ama hangisi2 aşılama yeterli oluyo canım
Bülent diye biri yok erzurum da bünyamin börekçi ve yakup kumtepe varkızlar erzurumdaki tavsiye ettiğiniz doktorun soyadı ne bülent? netten bülent tıraş var professor birde bülent berker var ama hangisi
3750 hastaneye verdik ilaçları da tanıdık vasıtasıyla aldığımız için 3700 tuttu normali 5000 flncanım maliyeti ne kadar acaba? birde özel muayenesimi var direk gidebileyim?
Aşılama denediniz mi direk tüp bebek mi yaptinizKızlar bünyamin hoca da tüp bebek yaptırdım buradan konuşmuştuk şuan hamileyim
Aaa ne güzel bir haber Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bizlerede umut oldun vallaKızlar bünyamin hoca da tüp bebek yaptırdım buradan konuşmuştuk şuan hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?