- 6 Eylül 2009
- 107
- 86
- 298
- Konu Sahibi kaptanelif
-
- #1.501
Evet erzurumda başlayacağımErzurum da mı başlıcaksın. Bildiğim kadarıyla genel anestezi oluyor.
Hangi Prof. de tedavi oluyorsun. Sorun neydi sorması ayıp?Evet erzurumda başlayacağım
genel anestezi kullanıyor erzurum tatlım.Kızlar bende tüp bebeğe başlayacağım ama yumurta toplama işlemi genel anestezi mi yoksa lokal mi
Bünyamin hoca da başladım canım bizimki sebepsiz infertiliteHangi Prof. de tedavi oluyorsun. Sorun neydi sorması ayıp?
Çok teşekkür ederim korkuyorum da birazgenel anestezi kullanıyor erzurum tatlım.
Hımm anladım canım ilk tüp bebek tedavisi heralde o yüzden korkuyorsun. Ne yalan söyleyeyim bende başlıcam tüp bebeğe ramazandan sonra ama korkuyorum iğnelerden ve yumurta toplama işleminden. İnşallah olumlu sonuç alırsın. Allah emeklerimizin karşılığını versin şu mübarek günlerdeBünyamin hoca da başladım canım bizimki sebepsiz infertilite
İnş. Canım aminHımm anladım canım ilk tüp bebek tedavisi heralde o yüzden korkuyorsun. Ne yalan söyleyeyim bende başlıcam tüp bebeğe ramazandan sonra ama korkuyorum iğnelerden ve yumurta toplama işleminden. İnşallah olumlu sonuç alırsın. Allah emeklerimizin karşılığını versin şu mübarek günlerde
Çok sağol canım sizin raporlu muydu acaba ücret ne kadar ödediniz acaba sorması ayıp. Bize rapor çıkabilir eşimden dolayı. İnşallah herşey gönlünce olurİnş. Canım aminiğnelerden hiç korkma hiç can yakıcı bişey değil insülin iğnesi gibi hiç hissetmiyorsun ben kendim yapıyorum hatta ama yumurta toplamayı henüz denemedim onu da deneyimleyip söylerim
bünyamin beye gittim canım geen hafta ilaç kulladım dün yine gittim bu sefer gonal f başladık cumartesi tekrar gidicem bakalımBünyamin beye mi yoksa yakup hocaya mı gittin. İnşallah hayırlısı olur canım
İnşallah hayırlısı olur canım Rabbim emeklerinin karşılığını verir umarım. Yakup hoca orda mıydı acaba çünkü mayısta yurt dışına çıkacakmış. Bizede Mayıs 20 de gün vermişti tereddüt te kaldım orda mı değil mi diyebünyamin beye gittim canım geen hafta ilaç kulladım dün yine gittim bu sefer gonal f başladık cumartesi tekrar gidicem bakalım
Yok biz raporsuz yaptırıyoruz ilaçlar 3700 tuttu yumurta toplama günüde hastaneye 3750 vericez ondn sonra başka bişey gerekir mi bilmiyorum 7500 buldu şimdilikÇok sağol canım sizin raporlu muydu acaba ücret ne kadar ödediniz acaba sorması ayıp. Bize rapor çıkabilir eşimden dolayı. İnşallah herşey gönlünce olur
Hımm anladım canım olsun yeterki bebeğimiz olsunda Allah muhakkak bi kapı açar. İnsan yoruluyor ama değer bence. İnşallah meleğin tutunur sana sımsıkıYok biz raporsuz yaptırıyoruz ilaçlar 3700 tuttu yumurta toplama günüde hastaneye 3750 vericez ondn sonra başka bişey gerekir mi bilmiyorum 7500 buldu şimdilik
korkacak bişey yok merak etme rahat ol.Çok teşekkür ederim korkuyorum da biraz
İnş. Umarım rabbim isteyen herkese nasip ederHımm anladım canım olsun yeterki bebeğimiz olsunda Allah muhakkak bi kapı açar. İnsan yoruluyor ama değer bence. İnşallah meleğin tutunur sana sımsıkı
çok teşekkür ederimkorkacak bişey yok merak etme rahat ol.
en son cumartesi gittim yakup bey yoktu canım doğru ordada bır kaç kişi yurt dısında dediİnşallah hayırlısı olur canım Rabbim emeklerinin karşılığını verir umarım. Yakup hoca orda mıydı acaba çünkü mayısta yurt dışına çıkacakmış. Bizede Mayıs 20 de gün vermişti tereddüt te kaldım orda mı değil mi diye
üniversitedemi yaptırıcan aşılamayı .aşılama için herhangi bir para ödemiyosun sadece hocaya muayene için ilk sefer ücret ödüyosun bide aşılamaya başlayınca ilaç ve iğneleri kendin alıyon iğne için rapor cıkarıyo zaten ben 210 tl ye iğneyi aldım iğneden önceki ilacıda 130 tl ye aldım bunun harıcınde bır ödeme yokKızlar hayırlı ramazanlar hepinize. Sizlere bir sorum olacaktı. Aşılama fiyatları nasıl acaba doktorum aşılama bi defa yapalım dedi devlet karşılıyor mu acaba? Kafamda deli sorular
neden raporsuz yaptırıyosunuz acaba?Yok biz raporsuz yaptırıyoruz ilaçlar 3700 tuttu yumurta toplama günüde hastaneye 3750 vericez ondn sonra başka bişey gerekir mi bilmiyorum 7500 buldu şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?