- 6 Eylül 2009
- 107
- 86
- 298
- Konu Sahibi kaptanelif
- #1.541
1 kez denedik aşılama canım ilk kez de tüp bebek denediöAşılama denediniz mi direk tüp bebek mi yaptiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 kez denedik aşılama canım ilk kez de tüp bebek denediöAşılama denediniz mi direk tüp bebek mi yaptiniz
Amin inş. Rabbim isteyen herkese nasip etsin darısı başınaAaa ne güzel bir haber Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bizlerede umut oldun valla![]()
Amin canım cümlemize inşallahAmin inş. Rabbim isteyen herkese nasip etsin darısı başına![]()
Arkadaalar birde tüp bebek raporu icin herhangi bir evrak isteniyor mu?
Arkadaalar birde tüp bebek raporu icin herhangi bir evrak isteniyor mu?
Benim bildiğim böyle rapor çıkıyormuş canım.fakat elinde yada sende sorun varsa mesela amh düşüklüğü sperm sayısı 5 milyonun altında ise direk rapor çıkarmış. Bize çıkmadı mesela özel yaptırcaz Bünyamin beye
- Yapılan tıbbî tedavileri sonrasında normal tıbbî yöntemlerle çocuk sahibi olamadığının ve ancak yardımcı üreme yöntemi ile çocuk sahibi olabileceğine dair sağlık kurulu raporu düzenlenmiş olması,
- 23 yaşını doldurmuş, 39 yaşından küçük,
- Uygulamanın yapıldığı merkezin Kurum ile sözleşmeli olması,
- En az beş yıldır genel sağlık sigortalısı veya bakmakla yükümlü olunan kişi olup, 900 gün genel sağlık sigortası prim gün sayısının olması veya halen genel sağlık sigortalısı olan kadının bu bentteki koşulları taşımaması halinde eşinin gerekli koşulları sağlaması,
- Son üç yıl içinde diğer tedavi yöntemlerinden sonuç alınamamış olduğunun Kurumla sözleşmeli sağlık hizmeti sunucusu sağlık kurulları tarafından belgelenmesi.
IVF tedavisine başlanan kadının IVF uygulama tarihinde (embriyo transferinin yapıldığı tarih) 40 yaşından gün almış olması durumunda, IVF tedavisine ait bedeller Kurumca karşılanmaz. Ancak kadının 40 yaşından gün aldığı tarihten önce düzenlenmiş geçerli sağlık raporunun bulunması ve rapor tarihinden itibaren 30 gün içinde embriyo transferinin gerçekleştirilmiş olması durumunda, IVF tedavisine ilişkin sağlık hizmetleri Kurumca karşılanır.
b) Yardımcı Üreme Yöntemi Katılım Payları
- Yardımcı üreme yöntemi tedavilerinde birinci denemede %30, ikinci denemede %25, üçüncü denemede %20 oranında olmak üzere bu tedaviler için belirlenen bedeller üzerinden katılım payı alınır.
- Yardımcı üreme yöntemi katılım payları, tedavinin sağlandığı sağlık hizmeti sunucusunca kişilerden tahsil edilir(SGK.GOV.TR DEN ALINTIDIR)
dünyaya gelmiş çocuğun yok sonuçta ona bakıyorlar. aile nufus kayıt örneği alıyorlar.Merhaba arkadaşlar bende bu ay adet olursam ki inşallah olmamErzurum da bünyamin hoca ya gitmeyi düşünüyorum ben önceden 2 asilama geçirdim ve 4 yıllık evliyiz bu durumda tüp bebek şartlarını sağlıyorum ama benim bir kere düşüğüm oldu bir kere gebe kaldım diye bana tüp bebek yapmama durumları olabilir mi?
YAKUP HOCA COK İYİBİR DOKTOR DIYE BILIYORUM OYLE DUYDUM AMA BİRAZ SINIRLIYMIS GALIBA BEN BUNYAMIN HOCADA TEDAVI GORDUM AMA BIR SONUC ALAMADIM ISTANBULDA TUP BEBEK TEDAVISİ GORDUM GECEN AY BENIM YUMURTA MM 26-27 MM DÜŞÜN OYLE ÇATLATMA VURUP TOPLATTIM SENINKILER EGER 14-16 İSE DAHA DEVAM ETMEN LAZIM İĞNELEREKızlar burada Erzurum daki hocalari tanıyan var diye buraya yazmak istedim Atakan hoca ile başladık tüp bebeğe opu ma giremeyecek diye Yakup hoca ya yönlendirdi o bir gün versin diye o da tekrardan muayene etti ve Atakan hocanın ölçtügü yumurta boyutlarından 3-4 mm daha küçük ölçtü hemşire söyledi bak dedi heryerinden ölçüyorum yok o boyutlarda dedi en büyükleri 14-16 mm arası iğnenin dozunu düşürmüştü Atakan hoca Yakup hoca tekrar arttırdı Bide bu hastaya opu yapılsa bile transfer yapılmasının dondurulsun rahim kalınlığından bahsetti galiba ismini unuttum da uygun degil dedi ya şok üzerine şok geçirdim rahim kalınlığı benim bildigim yumurta toplarken ki aşama da bakılır yarın sabah erken den tekrar gideceğim Yakup hoca kontrol edecek valla şuan çok gerginim ya allak bullak ettiler beni![]()
Ya bir kere muhatap oldum Yakup hoca için birşey diyemeyeceğim ama titiz işinde belli yani net söylüyor söylediğini aynen devam ediyorum ignelere o zaman pazartesi ye opu derler bana büyük ihtimalle dimiYAKUP HOCA COK İYİBİR DOKTOR DIYE BILIYORUM OYLE DUYDUM AMA BİRAZ SINIRLIYMIS GALIBA BEN BUNYAMIN HOCADA TEDAVI GORDUM AMA BIR SONUC ALAMADIM ISTANBULDA TUP BEBEK TEDAVISİ GORDUM GECEN AY BENIM YUMURTA MM 26-27 MM DÜŞÜN OYLE ÇATLATMA VURUP TOPLATTIM SENINKILER EGER 14-16 İSE DAHA DEVAM ETMEN LAZIM İĞNELERE
ben tam on bir gün kullandım iğne 13 gün topllattım sen kaç gundur kullanıyonYa bir kere muhatap oldum Yakup hoca için birşey diyemeyeceğim ama titiz işinde belli yani net söylüyor söylediğini aynen devam ediyorum ignelere o zaman pazartesi ye opu derler bana büyük ihtimalle dimi
7 gündür canım bana da yarın öyle diyecek gibi geliyor 11 gün kullanıp pazartesi 13. Gün toplanacak gibiben tam on bir gün kullandım iğne 13 gün topllattım sen kaç gundur kullanıyon
canım ben yakup hocayamı gitsem o zaman senın yorumundan sonra supheye duştum7 gündür canım bana da yarın öyle diyecek gibi geliyor 11 gün kullanıp pazartesi 13. Gün toplanacak gibi
Yakup hoca ya gel canım zaten Atakan hoca bir şekilde Yakup hocaya yönlendiriyorcanım ben yakup hocayamı gitsem o zaman senın yorumundan sonra supheye duştum
GİTTİN Mİ DOKTORA NE DEDİ MERAK ETTİM7 gündür canım bana da yarın öyle diyecek gibi geliyor 11 gün kullanıp pazartesi 13. Gün toplanacak gibi
Cumartesi sabaha tekrar çağırdı o zamana opu yu söyleyecek ama tahminim pazartesi yada salı diyecekGİTTİN Mİ DOKTORA NE DEDİ MERAK ETTİM