- 18 Mart 2015
- 2.661
- 4.911
- 333
- Konu Sahibi yalnizkus_
Bir erkek annesi olarak, bu kadar altın pazarlığı yapılan evlilik görüşmesine denk gelsem oğlumun o Kızla evlenmesini ister miyim, hiç sanmıyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorun sende değil bende, sen daha iyilerine layiksin diye ayrılık mesajı yazınMerhaba arkadaşlar kafamda büyük bir dert var. Gaziantep'in örf adetleri gereği ve birazda karşı tarafı aslında yeterince istemediğim için ve aseksuel olduğum için ondan altından kalmayacağı şeyler talep ettim. 350 Gr altın vs. Elbette kabul etmedi, ayrılık mesajı atsın diye beklerken sizin mahalledeyim gel son kez konuşalım dedi gittim ve bir yıl birikim yapacağını, bir yıl sonra düğün yapacağımızı vs söyledi benden de söz aldı. Altınları vs her şeyi kabul etti. O an ben de tamam dedim ne diyeceğimi bilemedim fakat ben kendimden emin değilim şimdi ne yapacağım, nasıl bir çıkış yolu önerirsiniz?
Evliliğe bu gözle baktığınız sürece yapmayın arkadaşım kimsenin başını yakmayın. Sonra nasıl boşanılır diye konu açarsınız buradaEvlilik sıcak görünür uzaktan, altınlar yatırım falan
Kadın evliliği yatırım aracı olarak görüyorBir erkek annesi olarak, bu kadar altın pazarlığı yapılan evlilik görüşmesine denk gelsem oğlumun o Kızla evlenmesini ister miyim, hiç sanmıyorum.
Hahah bu süperdi benceBu durumda siz ölü yatırım oluyorsunuz (!)
Normal insanlar evliliğe bu gözle bakmıyor. Sizin işi pazarlığa çevirmenizden belli oluyor zihniyetiniz. Biz evlenirken taktıkları altın kaç grammış, gramı ne kadarmış bilmiyordum bile.Evlilik sıcak görünür uzaktan, altınlar yatırım falan
Ay Allahım ahhahahahahahaaaaaahahaaaaaaaEflak ,Boğdan ve 12 adaları isteyin şimdi de.
Adam bilmiyor piyasa berbat yatırım yapacak. Biri ytd desin lütfenBu durumda siz ölü yatırım oluyorsunuz (!)
Konu sahibi parayı istiyor adamı istemiyor.İnsanlar sizin oyuncağınız değil.
İstemiyorsanız istemiyorum dersiniz para talep etmezsiniz.
Evlenseniz bile aseksuel olduğunuz için mutluluğu disarda arayacaksınız. Günahına girmeyin birakin onu hakeden biriyle evlensin.Merhaba arkadaşlar kafamda büyük bir dert var. Gaziantep'in örf adetleri gereği ve birazda karşı tarafı aslında yeterince istemediğim için ve aseksuel olduğum için ondan altından kalmayacağı şeyler talep ettim. 350 Gr altın vs. Elbette kabul etmedi, ayrılık mesajı atsın diye beklerken sizin mahalledeyim gel son kez konuşalım dedi gittim ve bir yıl birikim yapacağını, bir yıl sonra düğün yapacağımızı vs söyledi benden de söz aldı. Altınları vs her şeyi kabul etti. O an ben de tamam dedim ne diyeceğimi bilemedim fakat ben kendimden emin değilim şimdi ne yapacağım, nasıl bir çıkış yolu önerirsiniz?
Adam ciddiymiş altını bahane etmeyip açık açık konuşsaydınMerhaba arkadaşlar kafamda büyük bir dert var. Gaziantep'in örf adetleri gereği ve birazda karşı tarafı aslında yeterince istemediğim için ve aseksuel olduğum için ondan altından kalmayacağı şeyler talep ettim. 350 Gr altın vs. Elbette kabul etmedi, ayrılık mesajı atsın diye beklerken sizin mahalledeyim gel son kez konuşalım dedi gittim ve bir yıl birikim yapacağını, bir yıl sonra düğün yapacağımızı vs söyledi benden de söz aldı. Altınları vs her şeyi kabul etti. O an ben de tamam dedim ne diyeceğimi bilemedim fakat ben kendimden emin değilim şimdi ne yapacağım, nasıl bir çıkış yolu önerirsiniz?
Canim sıkıldıkça bu yorumu okuyup gülüyorum sen çok yaşaEflak ,Boğdan ve 12 adaları isteyin şimdi de.