• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş adayı altınları kabul etti, peki ben şimdi ne yapacağım?

Merhaba arkadaşlar kafamda büyük bir dert var. Gaziantep'in örf adetleri gereği ve birazda karşı tarafı aslında yeterince istemediğim için ve aseksuel olduğum için ondan altından kalmayacağı şeyler talep ettim. 350 Gr altın vs. Elbette kabul etmedi, ayrılık mesajı atsın diye beklerken sizin mahalledeyim gel son kez konuşalım dedi gittim ve bir yıl birikim yapacağını, bir yıl sonra düğün yapacağımızı vs söyledi benden de söz aldı. Altınları vs her şeyi kabul etti. O an ben de tamam dedim ne diyeceğimi bilemedim fakat ben kendimden emin değilim şimdi ne yapacağım, nasıl bir çıkış yolu önerirsiniz?
Sorun sende değil bende, sen daha iyilerine layiksin diye ayrılık mesajı yazın
tarih de ilk kez cuk oturur

Evlilik sıcak görünür uzaktan, altınlar yatırım falan
Evliliğe bu gözle baktığınız sürece yapmayın arkadaşım kimsenin başını yakmayın. Sonra nasıl boşanılır diye konu açarsınız burada
Madem istemiyorsunuz açık açık söyleyin bitirin. Yazık o adamın da duyguları var
Söyleyemiyorsanız mesaj atın ne diyim

Evlilik sıcak görünür uzaktan, altınlar yatırım falan
Normal insanlar evliliğe bu gözle bakmıyor. Sizin işi pazarlığa çevirmenizden belli oluyor zihniyetiniz. Biz evlenirken taktıkları altın kaç grammış, gramı ne kadarmış bilmiyordum bile. 🤦🏻‍♀️

bu nasıl benciliiktir yahu empati kurun adam demekki aşık gözünü karartmış aynısı size yapılsa burda konu üzerine konu açar ağlarsınız :KK14: mantıklı bişey bulun insanları oyalayacak şeyler değil ah alırsınız

Merhaba arkadaşlar kafamda büyük bir dert var. Gaziantep'in örf adetleri gereği ve birazda karşı tarafı aslında yeterince istemediğim için ve aseksuel olduğum için ondan altından kalmayacağı şeyler talep ettim. 350 Gr altın vs. Elbette kabul etmedi, ayrılık mesajı atsın diye beklerken sizin mahalledeyim gel son kez konuşalım dedi gittim ve bir yıl birikim yapacağını, bir yıl sonra düğün yapacağımızı vs söyledi benden de söz aldı. Altınları vs her şeyi kabul etti. O an ben de tamam dedim ne diyeceğimi bilemedim fakat ben kendimden emin değilim şimdi ne yapacağım, nasıl bir çıkış yolu önerirsiniz?
Evlenseniz bile aseksuel olduğunuz için mutluluğu disarda arayacaksınız. Günahına girmeyin birakin onu hakeden biriyle evlensin.

Adam ciddiymiş altını bahane etmeyip açık açık konuşsaydın

işte bazı kadınlara ne yapsanız boş anacım:KK14:
hemen ayrılık mesajı atın karşı tarafın duyguları ile oynamayın

Adama üzüldüm. Bu yaptığınızı da hiç mantıklı bulmadım. Adamla ilgilenmiyorsanız da adama hayır diyerek hem kendinizi hem adamı bu durumdan kurtarabilirsiniz. Umarım pişman olmazsınız.

Back
X