• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş adayı altınları kabul etti, peki ben şimdi ne yapacağım?

1 yılda bu miktar birikiyormus masrafları görev yerinde karşılıyorlar mis

Evliliği gerçekten düşündüğüm zamanlarda hakikaten o gözle baktım fakat imkansız görününce gözüme hoş geliyor evlilik, çocuk vs ama ulastigimi hissettiğimde bir anda zorluklari düşüyor gözümün önüne. Dokunulma, cinsellik fobisi vs.

Birebir gerçek.

Evlilik için bu amaçla bakıyorum ama evlilik istiyor muyum, yapabilecek miyim ona emin değilim

Sordu geçen gün 😂 niye uzak duruyorsun , birşey mi var falan nasıl söylenir ki🤭

Karşı cinse karşı cinsel ya da duygusal çekim hissetmiyorum. Düşününce tiksiniyorum, korkuyorum, çekici gelmiyor falan. Kızlara karşı da böyle. Bu durumda aseksuel grubuna girdiğimi söylemişti bir yakınım araştırınca yakın geldi

Kimsenin zamanını almak istemiyorum, sevgilimin de öyle. Bu yüzden çabalıyorum da ama benim duygularım geçişli. Evlilik sıcak görünür uzaktan, altınlar yatırım falan ama yaklaşınca su , bu kısımları nasıl çözeceğim diye düşünüyorsun. Uzakken gelmiyor bu, nasıl halledecegim düşüncesi.
Kendi kendine tanı koyma. Git doktora. Öyleyse ayril.

Abimde asker eşi çıkıp ona ben 350gr altın istiyorum deseydi abim anında bırakırdı. Hangi parayla yapacakmış 1 yılda bilemedim yüzbaşı kaç bin alıyor 🤔

Evlilik uzaktan sıcak görünür altınlar,yatırım vs ama yaklaşınca nasıl çözeceğim durumu demiş ya🤦‍♀️
Dalga mı geçiyor anlamadım.
Ciddiyse kadın,erkek ayırt etmeksizin karakteri uygun birinin karşıdakini kandırarak nasıl maske taktığını görmüş oluyoruz.
Baya da normal görüyor yaptığını en can alıcı noktası bu.

Merhaba arkadaşlar kafamda büyük bir dert var. Gaziantep'in örf adetleri gereği ve birazda karşı tarafı aslında yeterince istemediğim için ve aseksuel olduğum için ondan altından kalmayacağı şeyler talep ettim. 350 Gr altın vs. Elbette kabul etmedi, ayrılık mesajı atsın diye beklerken sizin mahalledeyim gel son kez konuşalım dedi gittim ve bir yıl birikim yapacağını, bir yıl sonra düğün yapacağımızı vs söyledi benden de söz aldı. Altınları vs her şeyi kabul etti. O an ben de tamam dedim ne diyeceğimi bilemedim fakat ben kendimden emin değilim şimdi ne yapacağım, nasıl bir çıkış yolu öneric

Merhaba arkadaşlar kafamda büyük bir dert var. Gaziantep'in örf adetleri gereği ve birazda karşı tarafı aslında yeterince istemediğim için ve aseksuel olduğum için ondan altından kalmayacağı şeyler talep ettim. 350 Gr altın vs. Elbette kabul etmedi, ayrılık mesajı atsın diye beklerken sizin mahalledeyim gel son kez konuşalım dedi gittim ve bir yıl birikim yapacağını, bir yıl sonra düğün yapacağımızı vs söyledi benden de söz aldı. Altınları vs her şeyi kabul etti. O an ben de tamam dedim ne diyeceğimi bilemedim fakat ben kendimden emin değilim şimdi ne yapacağım, nasıl bir çıkış yolu önerirsiniz?
Canın sıkılıyor herhalde. Bu seri böyle devam eder.

1 yılda bu miktar birikiyormus masrafları görev yerinde karşılıyorlar mis

Evliliği gerçekten düşündüğüm zamanlarda hakikaten o gözle baktım fakat imkansız görününce gözüme hoş geliyor evlilik, çocuk vs ama ulastigimi hissettiğimde bir anda zorluklari düşüyor gözümün önüne. Dokunulma, cinsellik fobisi vs.

Birebir gerçek.

Evlilik için bu amaçla bakıyorum ama evlilik istiyor muyum, yapabilecek miyim ona emin değilim

Sordu geçen gün 😂 niye uzak duruyorsun , birşey mi var falan nasıl söylenir ki🤭

Karşı cinse karşı cinsel ya da duygusal çekim hissetmiyorum. Düşününce tiksiniyorum, korkuyorum, çekici gelmiyor falan. Kızlara karşı da böyle. Bu durumda aseksuel grubuna girdiğimi söylemişti bir yakınım araştırınca yakın geldi

Kimsenin zamanını almak istemiyorum, sevgilimin de öyle. Bu yüzden çabalıyorum da ama benim duygularım geçişli. Evlilik sıcak görünür uzaktan, altınlar yatırım falan ama yaklaşınca su , bu kısımları nasıl çözeceğim diye düşünüyorsun. Uzakken gelmiyor bu, nasıl halledecegim düşüncesi.
Ay bayılazam kız senin birde cinsel fobinmi var 😵‍💫 e neyine istiyorsun onca altını. Bende diyorum kukusu var hakkıdır ister, e senin kullanıma kapalı. Adam sana onca para sayıp evine susmu alıyor?

Ay bayılazam kız senin birde cinsel fobinmi var 😵‍💫 e neyine istiyorsun onca altını. Bende diyorum kukusu var hakkıdır ister, e senin kullanıma kapalı. Adam sana onca para sayıp evine susmu alıyor?
Konu açıcam Antepte yasayan asker eşleri şu Sinoplu yüzbaşı yi bulun git kurtar kendini koşar adimla den diye 🤣🤣👍

Merhaba arkadaşlar kafamda büyük bir dert var. Gaziantep'in örf adetleri gereği ve birazda karşı tarafı aslında yeterince istemediğim için ve aseksuel olduğum için ondan altından kalmayacağı şeyler talep ettim. 350 Gr altın vs. Elbette kabul etmedi, ayrılık mesajı atsın diye beklerken sizin mahalledeyim gel son kez konuşalım dedi gittim ve bir yıl birikim yapacağını, bir yıl sonra düğün yapacağımızı vs söyledi benden de söz aldı. Altınları vs her şeyi kabul etti. O an ben de tamam dedim ne diyeceğimi bilemedim fakat ben kendimden emin değilim şimdi ne yapacağım, nasıl bir çıkış yolu önerirsiniz?
Ya siz çok sağlıklı dusunemiyorsunuz gerçekten bir doktora falan mı gitseniz ,destek mi alsanız? İfadeleriniz çelişki dolu .. karşınızdaki insan değil lütfen duygularıyla oynamayın net olun

Yahu bu iş olmaz bakmayın tamam dediğine , o da pes edecek. Adama yazık falan demişler yok adam da farkında sizi elde etme hırsıyla tamam demiş. Sonradan o da vazgeçer

Dürüst olun. Karşınızda ki insana boş hayallere İnandırmayın. Yazık ya .

Adam ayda kenara 50 bin sırf Altın için atabilecek(güncel kurla o da daha ne olur bilemeyiz) daha bunun düğünü, ev eşyaları, kirası bi o kadar öyle masrafı olur, hadi ayda 20 bin de öyle kenara attı. ayda kemiksiz 70 bin kenara atabilen adama şans vermeyip ne yapcan acaba?

Back
X