- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.641
- 823
- Konu Sahibi yalnizkus_
350 Gr altın karşılığında siz damada ne takacaksiniz onu merak ediyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onca linçten sonra sırf ilgi görmek için konu açıyorsunuzMerhaba arkadaşlar kafamda büyük bir dert var. Gaziantep'in örf adetleri gereği ve birazda karşı tarafı aslında yeterince istemediğim için ve aseksuel olduğum için ondan altından kalmayacağı şeyler talep ettim. 350 Gr altın vs. Elbette kabul etmedi, ayrılık mesajı atsın diye beklerken sizin mahalledeyim gel son kez konuşalım dedi gittim ve bir yıl birikim yapacağını, bir yıl sonra düğün yapacağımızı vs söyledi benden de söz aldı. Altınları vs her şeyi kabul etti. O an ben de tamam dedim ne diyeceğimi bilemedim fakat ben kendimden emin değilim şimdi ne yapacağım, nasıl bir çıkış yolu önerirsiniz?
Soyadını alacakmış350 Gr altın karşılığında siz damada ne takacaksiniz onu merak ediyorum.
Onu da adam veriyor amaSoyadını alacakmış![]()
Taşıyacakmış desek daha doğru o zamanOnu da adam veriyor ama![]()
Ama istemiyor işte 350 gr altın bir yıl masil bekleyecek ve cinselliğe karşıda ilgisi yok bunuda dile getirdiSoyadını alacakmış![]()
350 gr taşıyan soyadı uzun değilse onuda taşır ne olucak sankiTaşıyacakmış desek daha doğru o zaman![]()
Aman ne bileyim ya çok cins bir konu. Daha önce de yazmıştım. Öteki konuyaydi zannederim. Annemler kardeşimden belki vazgeçer diye damattan ev alıp kardeşimin adına yapmasını istemişlerdi. Oğlan da aldı. Ayrılırlar diye düşündüler alınca başka bir kavga meselesi çıkardılar falan fıstık kardeşim vazgeçmedi. 3 yıl olacak evliler. Oğlan annemlerden ev aldirdiklari için minnettarAma istemiyor işte 350 gr altın bir yıl masil bekleyecek ve cinselliğe karşıda ilgisi yok bunuda dile getirdi
Neden acaba burdan da bir konu çıkabilir yakın zaman da
Kazık350 Gr altın karşılığında siz damada ne takacaksiniz onu merak ediyorum.
Ne kadar üzücü! Adamın neler hissettiğini düşünemiyorum.Merhaba arkadaşlar kafamda büyük bir dert var. Gaziantep'in örf adetleri gereği ve birazda karşı tarafı aslında yeterince istemediğim için ve aseksuel olduğum için ondan altından kalmayacağı şeyler talep ettim. 350 Gr altın vs. Elbette kabul etmedi, ayrılık mesajı atsın diye beklerken sizin mahalledeyim gel son kez konuşalım dedi gittim ve bir yıl birikim yapacağını, bir yıl sonra düğün yapacağımızı vs söyledi benden de söz aldı. Altınları vs her şeyi kabul etti. O an ben de tamam dedim ne diyeceğimi bilemedim fakat ben kendimden emin değilim şimdi ne yapacağım, nasıl bir çıkış yolu önerirsiniz?
Deseki ben aseksüelim biliyorki red yiyecek altınları öne sürdü.Ne bu, kendini aklama konusu mu? Arkadaşlar aslında ben dün yatırım diye ölümüne savunduğum altın mevzusu aslında evlenmemek için bahaneydi, nasılsa yapamaz demiştim ama bakın yapabiliyormuş. Demek ki istediğim miktar çok değilmiş temalı bir açıklama. Yedik biz de.
E yapamamış ki, 1 yıl zaman istemiş? Demek öyle ha deyince olmuyormuş, ağızla istemesi gibi değilmiş.Ne bu, kendini aklama konusu mu? Arkadaşlar aslında ben dün yatırım diye ölümüne savunduğum altın mevzusu aslında evlenmemek için bahaneydi, nasılsa yapamaz demiştim ama bakın yapabiliyormuş. Demek ki istediğim miktar çok değilmiş temalı bir açıklama. Yedik biz de.
Siz o kadar linçlediniz beni ama adam bunu sizin gibi uç bir istek olarak görmüyor, o yüzden bu kadar altın almayı kabul ediyor mesajı sunuyor bize bence.E yapamamış ki, 1 yıl zaman istemiş? Demek öyle ha deyince olmuyormuş, ağızla istemesi gibi değilmiş.