- 29 Mart 2014
- 276
- 185
- 103
- Konu Sahibi istiklalll
-
O flörtte neler konuşuluyor öğrenmek istiyorum.İyi de bir tek bana mı garip geldi bu durum?
İsteme olayından önce flört edilmiyor muydu?
paralarımız eşit gibi . Acaba evlenince de çok harcama yapacağımımı düşündü. Hatta şaka bile yaptı bana ‘sen şimdi benden borç para istersin de ‘ dediOna ne senin harcamandan ya çok sinirlendim. Kendi paran sonuçta... onun geliri ile senin gelirin nasıl? Seninle paran için evlenmesin!! Zaten biraz mantık üzerine kurulmuş bir ilişki gibi. Sakın ciddiyetini de bozma canım bence gerçekten ciddi bir degerlendirmeye al eş adayını da. Cimri mi değil mi? Kendisi parasını nelere harcıyor?
aranizda herhangi bir hoslanma yada en azindan etkilenme varmi? Bana aranizdaki iletisim pek yavan geldi
İyi de cevreniz de bir tuhaf. Her ne olursa olsun adam size bu cumleyi kuramaz. Kurduktan sonra da sizin sevgili gibi davranma isteginiz varsa bile yok olur yani.Ben bazen bir maaşımı yada fazlasını verdiğim oluyor. O da bunu bildiği için beni
Sürekli bu şekilde harcama yaptığımı mı düşünüyor. O yüzden soruyor galiba. Evlenince bu kadar harcama yapmam ki bekarken de öyle yapmıyorum. Arada uçuk harcama yaptığım doğru ama başka harcamalarımdan kısıp arayı dengelemeye çalışıyorum. Bunu ona da izah ettim.Bunu ona söylediğim halde o cümleyi kurdu bana. Başkalarına söylediğim zaman bana kızıyorlar şimdiden maddiyat konuşmak saçma biraz sevgili gibi davranın diyorlar
paralarımız eşit gibi . Acaba evlenince de çok harcama yapacağımımı düşündü. Hatta şaka bile yaptı bana ‘sen şimdi benden borç para istersin de ‘ dedi
Biz hemen her gün yüzyüze görüşürdük.O flörtte neler konuşuluyor öğrenmek istiyorum.
paralarımız eşit gibi . Acaba evlenince de çok harcama yapacağımımı düşündü. Hatta şaka bile yaptı bana ‘sen şimdi benden borç para istersin de ‘ dedi
arkadaşlar birşey soracağım . Biri ile tanıştırmışsınız ama uzak yerlerdesiniz. Telefonla konuşmalarınız ne oluyor . Neler soruyorsunuz . Şimdi aramızda daha resmî birşey yok. Bana diyor ki arkadaş gibi konuşuyoruz bu normal mi diye soruyor. Bende diyorum ki nasıl konuşayım .daha aramızda birşey yok. Farzet ki olmadı evlenmedik , sende benim çalıştığım işyerine geldin ben sana nasıl bakacağım diyorum.
Flört zamanı birbirini tanımaya çalışırsın. Ortak zevkler,sevdiğin sevmediğin ne varsa konuşursun. Yani flört dönemi arkadaş gibi ama değilde bir nevi. Bilhassa cinsellik konusu konuşulsa bile daha bu dönemlerde hemen "şu an üstünde ne var" gibi saçma bir soru da sorulmaz mesela. Karşında ki kişi arkadaş gibi konuşuyoruz derken daha açık olsa iyi olur. Bir de ne konuşacağım ben demişsin ama zaten karşındaki insana ısındıysan birazda muhabbeti güzelse konu sıkıntısı yaşamazsın ki. A dan Z ye her şeyde fikirlerinizi beyan edersiniz. Güzel bir film izlemişsindir onu önerirsin. Yeni bir kitap çıkmıştır onu söylersin. Ne bileyim felsefe,sinema,edebiyat,kültür hakkında konuşursun. Adam boş mu dolu anlamak için. Yani seninle olan uyumu yönünden bakarsın bunları konuşarak.arkadaşlar birşey soracağım . Biri ile tanıştırmışsınız ama uzak yerlerdesiniz. Telefonla konuşmalarınız ne oluyor . Neler soruyorsunuz . Şimdi aramızda daha resmî birşey yok. Bana diyor ki arkadaş gibi konuşuyoruz bu normal mi diye soruyor. Bende diyorum ki nasıl konuşayım .daha aramızda birşey yok. Farzet ki olmadı evlenmedik , sende benim çalıştığım işyerine geldin ben sana nasıl bakacağım diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?