Eş adayı ile muhabbetlerAşk

İyi de bir tek bana mı garip geldi bu durum?
İsteme olayından önce flört edilmiyor muydu?
O flörtte neler konuşuluyor öğrenmek istiyorum.
paralarımız eşit gibi . Acaba evlenince de çok harcama yapacağımımı düşündü. Hatta şaka bile yaptı bana ‘sen şimdi benden borç para istersin de ‘ dedi

aranizda herhangi bir hoslanma yada en azindan etkilenme varmi? Bana aranizdaki iletisim pek yavan geldi

Bunu ben de merak ettim? Adam da sizi çeken ne var? Görücü usulü de olsa adamı sevmeniz, etkilenmeniz, çekici bulmanız falan gerek farkındasınız degil mi? I istiklalll

Ekonomi konusunda kadına karışan erkekten genelde bir cacık olmuyor. Baştan bunu yapıyorsa 2 kere düşünün
Onun dışında hiç flört olmadan isteme olayının beklemek garip.
Flört illa ki cinsellik konuşmak değildir.

Sonuçta ne amaçla bir araya geldiğiniz belli, tanımıyorsunuz diye kanka gibi mi takılmalı
Adamın demek istediği flört vari hareketleriniz yok demek ki, bu illa cinsellik çerçevesinde olmuyor. Sıcak, samimi bulamadı bence sizi. Tabii ki ağırdan alarak ama kasmadan konuşmaya bakın. Ortak bakış açılarınızı öğrenin, neler yapmaktan hoşlanır vs.
Sosyal medya hesaplarınız varsa konuşacak konu bulamadığınızda, gördüğünüz gönderi/videoları paylaşın ne bileyim yeni çıkan şarkıları paylaşın bu parça yeni çıkmış diye hem müzik zevkini de görerek öğrenirsiniz. Yaptığınız alışverişleri (çok fazla paylaşıldığında erkekler maddiyata laf söylüyor genelde maalesef), gittiğiniz gördüğünüz yerleri atın. Ayrıca gündelik olarak fotoğraf gönderebilirsiniz, aranızdaki muhabbeti artıracaktır çünkü bence gördüklerinden daha çok etkileniyorlar. açık/müstehcen olmadığı sürece ne sorun olabilir ki ? Bu kadar kendini koruma altına almak bana anormal geliyor. Koltukta otururken uzanırken olan fotoğraflar değil demekte istediğim bir cafeye gitmişsinizdir şuradayım demek gibi, bir geziye katılmışsınızdır buradayım demek gibi.
Burçlar hakkında konuşmayı çok severim, genel bir bilgimde vardır. Aylarca yıllarca tartışabilirim bu konuyu hiç sıkılmam, ilk tanıştığım her insanla bu muhabbeti yaparım, bu tarz bir hobiniz varsa onu da analiz ederek paylaşabilirsiniz mesela. Örnek veriyorum :)

İyi de cevreniz de bir tuhaf. Her ne olursa olsun adam size bu cumleyi kuramaz. Kurduktan sonra da sizin sevgili gibi davranma isteginiz varsa bile yok olur yani.

paralarımız eşit gibi . Acaba evlenince de çok harcama yapacağımımı düşündü. Hatta şaka bile yaptı bana ‘sen şimdi benden borç para istersin de ‘ dedi

2 dedim olmadı, 3 kere düşün.
Bunu sana söylediğinde keşke bu şekilde bir müdaheleyi hoş bulmuyorum, neyi nasıl harcayacağıma karar verecek yetkinlikteyim deseydin.

Biz hemen her gün yüzyüze görüşürdük.
Günlük yaptıklarımızı konuşurduk,özlerdik birbirimizi,şakalaşırdık.
İzlemek istediğimiz filmleri,maçları planlardık.
Heyecanlı tipleriz biz,deli gibi hemen herşeye güler,zıp zıplarım ben mesela.

Bayanların parasına erkeklerin karışması gerçekten çok kötü. Eşim benim neye ne kadar verdiğimi sormaz, hesabımdaki parayı takip etmez. Ben de ona sormamaya çalışıyorum. ( bazen kendimi tutamıyorum ) Sonuçta evli olsak da hepimiz ayrı bireyiz. Sevgiliyken bunu sorgulamak bana göre hadsizlik!!

Ben aranizda bir muhabbet göremedim. Boyle seyler kendiliginden gelişir. Ne konuşsam ki diye düşünülmez yani. Simdiden tikaniyorsaniz konuşmalarinizda biraz daha düsunun bu evlilik durumunu. Hatta bence hiç düsunmeyin :) .
Ayrica alisverisiniz icin guzel sseyler yada evlenince birlikte begeniriz yerine 'evlenince bu kadar alişveris yapamazsin' mi dedi.

İşlerimiz benzer olduğu için orak konumuz var ki evlenince de ortak konumuz arasına girer diye düşünüyorum.onları da konuştuk zaten . Bana davranmasından etkilenirim ama böyle de yaptıkça itici gelmeye başladı.

Merhaba
Ozellikle evlilik maksadiyla tanistirildiysaniz birbirinizi tanimaya yönelik sorular sorarsiniz konu konuyu açar... Nelerden hoşlanırsınız iliskiye bakis acisi hayat görüşü yaşam şekli hoslanmadiginiz şeyler vs... Bunlari konuşursunuz... Bu tarz seyleri konusnayip nasilsin iyimisin günün nasil gecti neler yaptinda öteye gitmiyorsa muhabbetiniz onun icin oyle demis olabilir... Siz sonucta arkadas değilsiniz birbirinizi tanimaya calisan ilerde hoslanti olursa sevgiliye donecek bir iliski icin tanistirildiysaniz boyle soylemesi cok normal erkek arkadasiniz hemen yanlis anlasilmasin...
Tabiki cinsel icerikli konusmak mi stiyor bunu en iyi siz bilir eger oyleyse bu adamdan ne koy olur ne kasaba

Evlenmis olmak için evlenmeyin lütfen
Belli ki iciniz almamış etkikenmemissiniz ikinizde boşa vakit harcamayin
Etkilenseniz konuşmak için can atarsnz kalbiniz çarpar midebizde kelebekler uçuşur elektrik trofalari patlar

Flört zamanı birbirini tanımaya çalışırsın. Ortak zevkler,sevdiğin sevmediğin ne varsa konuşursun. Yani flört dönemi arkadaş gibi ama değilde bir nevi. Bilhassa cinsellik konusu konuşulsa bile daha bu dönemlerde hemen "şu an üstünde ne var" gibi saçma bir soru da sorulmaz mesela. Karşında ki kişi arkadaş gibi konuşuyoruz derken daha açık olsa iyi olur. Bir de ne konuşacağım ben demişsin ama zaten karşındaki insana ısındıysan birazda muhabbeti güzelse konu sıkıntısı yaşamazsın ki. A dan Z ye her şeyde fikirlerinizi beyan edersiniz. Güzel bir film izlemişsindir onu önerirsin. Yeni bir kitap çıkmıştır onu söylersin. Ne bileyim felsefe,sinema,edebiyat,kültür hakkında konuşursun. Adam boş mu dolu anlamak için. Yani seninle olan uyumu yönünden bakarsın bunları konuşarak.

Sanitin tavsiye üzerine sizi birbirinize yakistirmislar,sakin diyorum normal konular dışında resim cinsellik vs paylaşmayın konusmsyin. Bir araya geldiniz ve begenmediniz olmaz dediniz.
Adamın ne kadar karaktetli oldugunu bilmiyorsunuz ya bunları paylasip size karşı hirsindan sizi yaralamak için kullanırsa ne yapacaksiniz.
İş yerine gelmesini bosverin ortak tanidiklar var belliki ya onlara bu kız bana bunları diyor bunları yolladı gibi karalama yaparsa ne olacak?

Bence evlencez gozuyle degil tanisalm diye ugras ilk once.Neleri sever nerelerde gezer evlensen senin kriterlerine uyabilcekmi? Yani flortles sevdigin seyleri dile getir.Ortak noktalarinizi bulun.

Arkadaş gibi konuşmaktan ne anlaşıldığına bağlı. Kalkıp cinsellik konuşma ama kankaya da bağlama yani.
Çocuktan çok etkilenmiş gibi değilsin.bir etkilenme olsa zaten o konuşma hafiften flörtöz bir hal alır zaten.
Bu şöyle konuşalım böyle konuşalım diye şekillenecek birşey değil. Zaten ilişkinin gidişatına göre şekillenir. Kanka muhabbetinde kalıyorsa yapacak birşey yok

Nasıl yani? Beklentisi ne ki? Sanal cinsellik mi yaşamak istiyor? valla bana komik geliyor çocuk gibi.

Sizin düşünceniz saçma geldi bana, flörtöz konuşup ayrılabilirsiniz, cinsellik de yaşayıp ayrılabilirsiniz, karşılaşsanız neden yüzüne bakamayacaksınız ki? Ama evlenince bu kadar harcama yapamayacaksın biliyorsun di mi demesi çok itici geldi bana. Dha çok görüşüp, buluşup tanıyın daha, hemen karar vermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…