- 4 Ekim 2012
- 16.987
- 33.520
- 798
- Konu Sahibi istiklalll
-
Ne kadar oldu tanışalı?Evet o da onu ima ediyor ama ne kadar doğru ki şimdiden daha adı konuşmamış bir arkadaşlığın. Tamam belki biz yola evlilik maksadıyla çıktık ama daha isteme olayı olmadı. Erkek tarafı aceleci bu konuda bizimkiler de ağırdan alıyor .
Üzerinde ne var diye sorarkadaşlar birşey soracağım . Biri ile tanıştırmışsınız ama uzak yerlerdesiniz. Telefonla konuşmalarınız ne oluyor . Neler soruyorsunuz . Şimdi aramızda daha resmî birşey yok. Bana diyor ki arkadaş gibi konuşuyoruz bu normal mi diye soruyor. Bende diyorum ki nasıl konuşayım .daha aramızda birşey yok. Farzet ki olmadı evlenmedik , sende benim çalıştığım işyerine geldin ben sana nasıl bakacağım diyorum.
Birde gece yarısı istemişti . Bende tersledim sonra şaşırmış benim o tepkime .acaba yanlış birşey mi yaptım demiş kendi kendine . Sanki evlilik düşündüğüm kıza değil de başkasına dedim gibi tersledin beni demişti. Ama bende iyi niyet düşünemem gece yarısı anlık foto ne demek . Uyuyorsun kendini çek demek değil mi? Yoksa evi çek demedi galibaAnlık fotoğraf çok saçma
Yüzde yüz aynı işyerinde oluruz. Mesela ne gibi muhabbetler . Ben muhabbet olsun diye yaptığım alışverişleri ona gönderirdim hem muhabbet olsun hem de tarzımı bilsin diye. Adam bana evlenince bu kadar harcama yapamayacağını biliyorsun demi dedi.
Üzerinde ne var diye sor
Ramazan bayramından bu yanaNe kadar oldu tanışalı?
Aileler de işin içindeyse hiç tanımadığınız bi adamla şakın cinsellik konularına girmeyin. Ailesinden biriyle paylaşsa -ki öyle erkekler fazla - ilerde başınıza kalkarlar, ailen üzülür.Evet o da onu ima ediyor ama ne kadar doğru ki şimdiden daha adı konuşmamış bir arkadaşlığın. Tamam belki biz yola evlilik maksadıyla çıktık ama daha isteme olayı olmadı. Erkek tarafı aceleci bu konuda bizimkiler de ağırdan alıyor .
Evet fazla değil ama . Parmakla sayılacak kadaryüz yüze görüştünüz mü hiç=?
Evet bende ondan da çekiniyorum. Neleri görüp duyuyoruz evli kadın bile kocası ile olan mahrem fotoları çekmiş adam ile boşanınca ifşa ediyor. Kimseye güven olmuyor çünküAileler de işin içindeyse hiç tanımadığınız bi adamla şakın cinsellik konularına girmeyin. Ailesinden biriyle paylaşsa -ki öyle erkekler fazla - ilerde başınıza kalkarlar, ailen üzülür.
Gece yarısı isteyince foto İnsanın aklına başka şey geliyor. Normalde gündelik yaptığımı bende atıyorum. Muhabbet kısmı ise konuşacaklarım bitikten sonra bi sessizlik oluyor . Devamı gelmiyor ne muhabbet açsam diyorum. Bazı kızlar vardır bıcır bıcır konuşur ama bende o yok. Anlatacaklarım bittikten sonra susuyorum .Sonradan yazdığın: evlenince bu kadar harcamayacaksin, gibi falso cümleleri hiç duymamış gibi yazıyorum yorumunu
Ben olsam adamın yerinde ben de rahatsız olurdum. Anlık foto at demis, ne var ki bunda? Sanki çıplak foto istemiş. Ben sevgilime sıra beklerken sıkılınca bile resim atardım, kedi severken vs vs. Ayrılınca konuşmayı sile bastım, 6bin tane resim varmış, bir saate zor sildi telefon
Ayrıca arkadaşla konuşmak baskadir sevgiliyle konusmak başka. Mesela tüm sevgililerimin çocukluk ttravmalarini, büyük üzüntülerini, cocukluk hallerini falan bilirim. Konu konuyu açar,insan geçmişteki yaralarını anlatma ihtiyacı hisseder.
Saatlerce sohbet edemeyeceğim bir insanla neden evleneyim ki?
Benim annemle babam mesela. Yemekten sonra mutfağın kapısını kapatırlar, çay sigara eşliğinde en az bir saat konuşurlar. Ama birbirlerinin sohbetinden zevk almıyor olsalr aynı evin içinde köşe kapmaca oynarlardı.
Bence evlilikte muhabbet sohbet coook önemli.
Aynı dili konusmadigim bir erkek arkadaşım vardı. İkimiz de çok hakim olmadığımız ucuncu bir dilde konuşurduk. Basbasayken zaten büyük bir çekim ile başlamıştık ama memlekete gidince her gün aynı cümleler... Bu gün ne yaptın, iş cikisi ne yapacaksın...
Her gün aynı cümleler.. kendini anlatamama, derin konulara görememe....
O zaman anladım ki muhabbet ilişkinin tuzu biberiymis. Sohbetsiz ilişki çok yavanmiş, aşk ten uyumu huy suydan öte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?