Sonradan yazdığın: evlenince bu kadar harcamayacaksin, gibi falso cümleleri hiç duymamış gibi yazıyorum yorumunu
Ben olsam adamın yerinde ben de rahatsız olurdum. Anlık foto at demis, ne var ki bunda? Sanki çıplak foto istemiş. Ben sevgilime sıra beklerken sıkılınca bile resim atardım, kedi severken vs vs. Ayrılınca konuşmayı sile bastım, 6bin tane resim varmış, bir saate zor sildi telefon

Ayrıca arkadaşla konuşmak baskadir sevgiliyle konusmak başka. Mesela tüm sevgililerimin çocukluk ttravmalarini, büyük üzüntülerini, cocukluk hallerini falan bilirim. Konu konuyu açar,insan geçmişteki yaralarını anlatma ihtiyacı hisseder.
Saatlerce sohbet edemeyeceğim bir insanla neden evleneyim ki?
Benim annemle babam mesela. Yemekten sonra mutfağın kapısını kapatırlar, çay sigara eşliğinde en az bir saat konuşurlar. Ama birbirlerinin sohbetinden zevk almıyor olsalr aynı evin içinde köşe kapmaca oynarlardı.
Bence evlilikte muhabbet sohbet coook önemli.
Aynı dili konusmadigim bir erkek arkadaşım vardı. İkimiz de çok hakim olmadığımız ucuncu bir dilde konuşurduk. Basbasayken zaten büyük bir çekim ile başlamıştık ama memlekete gidince her gün aynı cümleler... Bu gün ne yaptın, iş cikisi ne yapacaksın...
Her gün aynı cümleler.. kendini anlatamama, derin konulara görememe....
O zaman anladım ki muhabbet ilişkinin tuzu biberiymis. Sohbetsiz ilişki çok yavanmiş, aşk ten uyumu huy suydan öte