Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bilmiyorum ya bana da saçma gelen evi yolu ayrı insanı çay servisi için çağırmak.. hani deseler ki oğlum gel sende tanış zaten gidince servis yapacak mecbur.. bir de eşimi gece arıyorlar ona asla gelinlerce gelsin demiyorlar sabahta beni arıyorlar sende gel diye.. ne düşündüler bilemem
Siz kırgınsınız sanırım, içinizden gelmiyorsa gitmeyin. Ama nedensiz yere eşinize gitme derseniz itici olursunuz. Eşiniz ister çay servisi yapsın ister gitsin boş boş otursun, huzurunuzu kaçırdığınıza değmez.
bakın burda yorum yapanların %80 ine anlattım bu durumu ama eşime anlatamadım. adam bana diyor ki sen neyin kavgasını çıkartmaya çalışıyorsun.. annen şuan ablana kıyamıyor diyorum, annen sen ameliyatlıyken o kadar yalvarmama rağmen çekti gitti torunlarım diye diye diyorum anlamıyor.
şuan küsüz ben ona nasıl davranıyorsam öyle davranacakmış burada tek yaptığım onu düşünmekti.. gitmeyecekmiş annesine..
Aynı tipten benim başımda var bir tane. Benzer ailevi sebeplerden 3 gündür küsüz. Anlamaz hiç uğraşma. Dedim ya o kadar gönderirsin git dersin. Bir kere gitme desen sen kötü olursun.
Bu erkekler kaç yaşına gelirlerse gelsinler kendilerini annelerinin küçük çocuğu sanıyorlar.
Siz kırgınsınız sanırım, içinizden gelmiyorsa gitmeyin. Ama nedensiz yere eşinize gitme derseniz itici olursunuz. Eşiniz ister çay servisi yapsın ister gitsin boş boş otursun, huzurunuzu kaçırdığınıza değmez.
yani tam olarak gitme istemiyorum demedim hiç. dün de gidecekmisin ablan varken seni niye çağırıyorlar dedim bir kadının erkeğe çay tutması kadar abes bir şey olamaz dedi. ee bende çalıştığım iş yerinde yeri geliyor çay veriyorum ben kadın değilmiyim dedim orada bu konuyu kapatıp başka yerden saldırdı.. ben akşam dışarı çıkacam dedim ben gitmiyorum annemleri de arıyorum gelinlerce gelmemi istemiyor şu şu mesajları attı diyorum dedi..
ben artık kabullendim ama hazmedemedim, eşim için önce anne baba ve ablaları sonra ben.. bakın ablasının bir erkeğe çay vermesini sorun etmiyor ama ben öyle bir ortamda çalışıyorum ki şahsımıza edilmese de sürekli bir küfür var, bir erkek olarak böyle ortam da çalışılır mı çık demedi ama ablası olsaydı benim yerimde çık derdi.
Aynı tipten benim başımda var bir tane. Benzer ailevi sebeplerden 3 gündür küsüz. Anlamaz hiç uğraşma. Dedim ya o kadar gönderirsin git dersin. Bir kere gitme desen sen kötü olursun.
Bu erkekler kaç yaşına gelirlerse gelsinler kendilerini annelerinin küçük çocuğu sanıyorlar.
o kadar öfke doluyum ki sabahlara - gecelere kadar anlatsam dinmiyor şu öfkem.. biz de küstük asla tek kelime çıkmadı evde ağzımızdan. ailesi yüzünden kaçıncı kavgamız sayamadım
Gitmezsiniz olur biter. Eşiniz de ister gider ister gitmez. Ama kendi ailesine eşim şu mesajları attı diyip zaten kötü olan aranızı daha da bozacak. Sonrada kendisi eş ile kardeş veya anne baba arasında kalacak. Siz her durumda kötüsünüz onların gözünde ve yine kötü olacakssınız.
o kadar öfke doluyum ki sabahlara - gecelere kadar anlatsam dinmiyor şu öfkem.. biz de küstük asla tek kelime çıkmadı evde ağzımızdan. ailesi yüzünden kaçıncı kavgamız sayamadım
Gitmezsiniz olur biter. Eşiniz de ister gider ister gitmez. Ama kendi ailesine eşim şu mesajları attı diyip zaten kötü olan aranızı daha da bozacak. Sonrada kendisi eş ile kardeş veya anne baba arasında kalacak. Siz her durumda kötüsünüz onların gözünde ve yine kötü olacakssınız.
aynen öyle ben her türlü kötüyüm.. ne açıklama yaptı hiç bilmiyorum ama dün gitmedi,şuan da konuşmaları çok yumuşak ama beni ailesi yüzünden sürekli kırdığı için bu defa affetmeyi düşünmüyorum bi süre..
aynen öyle ben her türlü kötüyüm.. ne açıklama yaptı hiç bilmiyorum ama dün gitmedi,şuan da konuşmaları çok yumuşak ama beni ailesi yüzünden sürekli kırdığı için bu defa affetmeyi düşünmüyorum bi süre..
Mutlu olmak istiyorsanız 3.kişileri aranıza sokmayın. Eşiniz size ailesi ile ilgili bişey söylediğinde sürekli ona 3.kişileri aramıza sokma diyin. Zaten evlilikler 3.kişilerden çok zarar görüyor. O yüzden bunu affet bence(3.kişileri aranıza sokmamak için) ama konuş anlat ki 3.kişiler aranıza girmesin.