• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş ailesi, aynı apartman, akıl sağlığım vb.

Yav hepi topu 5 yıllık evliler, çocuk da pandemide doğmuş zaten. Ülkenin gidişatı 10 yıldır belli. Çocuklar bile biliyor temel ekonomik konjukturu.... Konu sahibi 5 yıl önce holding CEO'suydu da pandemide iflas etmediyse, her koşulda bile bile lades demişler işte, ama neyse....ben de merak ettim anlatsın
Pandemide işini kaybetmiş olabilir. Kaybetmese bile maaşlar pahalılıkları karşılamıyor zamlardan sonra bile. 1000 liralık kiranın 5000 olacağı da kimin aklına gelirdi ki? Umarım 2. Yi yapmaz.

Evet şu yoklukta gerçekten iyi bende olsam kaçırmazdm 😌 ama işte umursamaz ve karşındakine kendini wzdirmeyen biri için kolay olur eğer sessiz iseniz çok kötü
Bide koca var tabi kimden yana acaba
Herşey kocada bitiyor evlilikte. Konu sahibi sessiz birine benziyor bana kalırsa. Dediğiniz gibi çok duyarlı olmayıp kendine karıştırtmaz ise denenebilir diye düşünüyorum.

Kira bile ödeyemeyecek durumdaysan evlenmeyeceksin o zaman, hadi evlendin çocuk yapmayacaksın . Hadi cebinde kiran bile yokken evlendin, çocuk da yaptın o zaman sana bedava ev veren insanların ağız kokusunu da seve seve çekeceksin bacım....

Şahsen biri bana bedava ev verip otur dese her tribini çekerim valla... Neden? Çünkü hiç beleşe evde oturmadım. 30 yıldır eşek gibi çalışıp kira kredi ödüyorum. Neden? Çünkü herşeyin bir bedeli var...

Biraz saçma bir yorum olmuş..
Eşim de ben de çalışıyorken evlendik, sonrasında ikimizde yakın dönemlerde işsiz kaldık. Hali hazırda çalıştığımız için oluşturduğumuz ödeme planları alt üst oldu. Neredeyse evden atılacak duruma geldik. Çok şükür çoğunu toparladık ama o dönem için korkunçtu. Yani ne yaşadığını bilmiyoruz..
Ayrıca aile apartmanı demiş. Diğer çocuklarına laf etmeden ev veren insan hepsine aynı tutumu sergilemek zorunda. Heee sergilemiyorsa da bir zahmet saygı falan beklemesin, bir şey olursa da evinde oturan çocukları bakar..
Konunun devamı ne bilmiyorum ama yarım kalmış bir konuya detayları bilmeden saldırmayı da doğru bulmuyorum 🤷🏼‍♀️

Kızlar merhabalar konum şu,
5 yıllık evliyim 2 yaşında bir kız evladım var. Eşimle aram iyiydi ama Biraz sıkıntılarım var.
Eşimin ailesinin apartmanı var üst katında kvdem altta eltim en üst katta görümcem oturuyor. Biz normalde eşimle kiradaydık ama bu kiralar uçunca birde bebeğimiz doğunca masraflarda arttı 1 sene önce taşınma kararı aldık.
Eşimin ailewi
Kendi topuğunuza sıkmışsınız tebrikler , nur topu gibi psikiyatrik vakalarınız olacak...

Biraz saçma bir yorum olmuş..
Eşim de ben de çalışıyorken evlendik, sonrasında ikimizde yakın dönemlerde işsiz kaldık. Hali hazırda çalıştığımız için oluşturduğumuz ödeme planları alt üst oldu. Neredeyse evden atılacak duruma geldik. Çok şükür çoğunu toparladık ama o dönem için korkunçtu. Yani ne yaşadığını bilmiyoruz..
Ayrıca aile apartmanı demiş. Diğer çocuklarına laf etmeden ev veren insan hepsine aynı tutumu sergilemek zorunda. Heee sergilemiyorsa da bir zahmet saygı falan beklemesin, bir şey olursa da evinde oturan çocukları bakar..
Konunun devamı ne bilmiyorum ama yarım kalmış bir konuya detayları bilmeden saldırmayı da doğru bulmuyorum 🤷🏼‍♀️
Bi de öyle büyük konuşmuş ki. Şimdi size de beğenmedim atar. Her yerde var bu tipler

Bi de öyle büyük konuşmuş ki. Şimdi size de beğenmedim atar. Her yerde var bu tipler

Valla benim çevremde bile madem paranız yktu tatile gitmeseydiniz, araba almasaydınız bilmem ne diye saldıran çok oldu. Ama ben bunları yaparken gayette param vardı. Düzenli bir şekilde taksitlerimi ödüyordum. Ne olduysa işten çıktıktan sonra oldu. Üstelik dediğim gibi ikimiz de işsiz kaldık. Bunu nasıl tahmin edebilirdim ki?
İnsanlar kınadıkları ile sınanırmış, Allah büyük, dedim yoluma baktım 🤷🏼‍♀️

Valla benim çevremde bile madem paranız yktu tatile gitmeseydiniz, araba almasaydınız bilmem ne diye saldıran çok oldu. Ama ben bunları yaparken gayette param vardı. Düzenli bir şekilde taksitlerimi ödüyordum. Ne olduysa işten çıktıktan sonra oldu. Üstelik dediğim gibi ikimiz de işsiz kaldık. Bunu nasıl tahmin edebilirdim ki?
İnsanlar kınadıkları ile sınanırmış, Allah büyük, dedim yoluma baktım 🤷🏼‍♀️
İnsanların ne yaşadığını bilemeyiz. Ben ev de ne çektiğimi bilmeden Kurban kesmedim diye iş arkadaşlarım yüklendikçe yüklendi. Eve iki maaş giriyor nasıl kesmezsiniz diye hadlerini aştılar. Neler demedim ki yok idrak edemiyor insanlar

Pardon da siz niye bu kadar icsellestirdiniz ki konuyu? Yorumlar konu sahibinin tamamlamaya gerek bile görmediği bir konuda , direkt konu sahibine yapıldı ama maasallah birkaç kişi üyelere saldırıp, beddua levele getirecek kadar sahiplendi yarim konuyu :KK48: Bir de evet, haklısınız, her yerde vardır kuyruğa basan doğrucu tipler :KK45: yapacak bişey yok

Pardon da siz niye bu kadar icsellestirdiniz ki konuyu? Yorumlar konu sahibinin tamamlamaya gerek bile görmediği bir konuda , direkt konu sahibine yapıldı ama maasallah birkaç kişi üyelere saldırıp, beddua levele getirecek kadar sahiplendi yarim konuyu :KK48: Bir de evet, haklısınız, her yerde vardır kuyruğa basan doğrucu tipler :KK45: yapacak bişey yok
Yarım kalmış bir konuya dalga geçerek ve kendinden emin Bi şekilde niye çocuk doğurdun ceo muydun bedava mal bulmuşsun diye saldıran birini görünce sahiplendim içselleştirdin.ön yargılı yaklaşmayın. Herşeyi bilmeyin. Kadın belki öldü belki kocası odaya girdi belki deprem oldu. Tamamlanmamış bir koyu ti ye alıp eğlenmek çok sağlıklı bir insan işi değil

İnsanların ne yaşadığını bilemeyiz. Ben ev de ne çektiğimi bilmeden Kurban kesmedim diye iş arkadaşlarım yüklendikçe yüklendi. Eve iki maaş giriyor nasıl kesmezsiniz diye hadlerini aştılar. Neler demedim ki yok idrak edemiyor insanlar

Keşke herkes sadece kendi hayatına baksa 🙄

Yaptığınız doğrucu davutluk değil; patavatsızlık ve hadsizlik!

Yarım kalmış bir konuya dalga geçerek ve kendinden emin Bi şekilde niye çocuk doğurdun ceo muydun bedava mal bulmuşsun diye saldıran birini görünce sahiplendim içselleştirdin.ön yargılı yaklaşmayın. Herşeyi bilmeyin. Kadın belki öldü belki kocası odaya girdi belki deprem oldu. Tamamlanmamış bir koyu ti ye alıp eğlenmek çok sağlıklı bir insan işi değil
Evet , yarım bırakılan aile apartmanı içerikli konularda konu sahibi ölmüş müdür diye endiselenip ultra duyar kasmak çok sağlıklı bir insan işi:KK14:

Evet , yarım bırakılan aile apartmanı içerikli konularda konu sahibi ölmüş müdür diye endiselenip duyar kasmak çok sağlıklı bir insan işi:KK14:
Bence sizde algı problemi var. Söylenmek isteneni anlamıyorsunuz. Ya da evet yanlış yaklaştım diyerek cvb vermemeyi tercih edecek kadar sağduyulu değilsiniz. Size iyi geceler.

Konuyu bile tamamlayamamış konu sahibi, sanırım kelimeler kifayetsiz kalmış.

O değil de , bizim ailelerin apartmanı bile yok, dolayısıyla geçinemeyip bedava eve geçme lüksümüz de. Kaynana var işte tek yaşıyor , 10 gündür yanındayım, öyle ömürlük çekilecek gibi değil, kendi kızıyla ettiği kavganın haddi hesabı yok. Kavga öyle bildiğin gibi de değil, artık onların normali olmuş , etmeden duramıyorlar, dövüşerek sevişengillerden bunlar ya hüüöff Allah düşürmesin kafa kaldıracak gibi değil. Tek göz yerim olsun benim olsun, ben ağız kokusu çekecek insan değilmişim bir kez daha hatırladım.

O değil de , bizim ailelerin apartmanı bile yok, dolayısıyla geçinemeyip bedava eve geçme lüksümüz de. Kaynana var işte tek yaşıyor , 10 gündür yanındayım, öyle ömürlük çekilecek gibi değil, kendi kızıyla ettiği kavganın haddi hesabı yok. Kavga öyle bildiğin gibi de değil, artık onların normali olmuş , etmeden duramıyorlar, dövüşerek sevişengillerden bunlar ya hüüöff Allah düşürmesin kafa kaldıracak gibi değil. Tek göz yerim olsun benim olsun, ben ağız kokusu çekecek insan değilmişim bir kez daha hatırladım.
Ayol ben kendi anamın evinde bile bir haftadan fazla kalamam, kavga gürültü yoktur ama 8. gun iyi saatte olsunlar basarlar beni, evimi yolumu ararım...Kv yi hele hiiiç çekemem.... Aile apartmanina taşın iyidir, rahat edersin diyen de hiç duymadım şimdiye kadar , konu sahibi de az çok biliyodur yani yasanacaklari ki zaten ilk ayrı eve evlenip sonra mecbur kalınca aile apartmanina geçmişler. Bile bile lades işte ... Çocuk da var, mecbur barınacak orda, allah sabır versin ne diyelim.

Son düzenleme:

Senin gibi gelin olsa gecinilir be kâtip...keşke benim gelinim olsan he, bayramlar şenlik olurdu:KK68:

Back
X