Eş ailesi tarafından değer göremiyorum

İnanın ki onlar benden beklemese ben de beklemem her şey karşılıklı sen beni darlıyorsun her ince detayı düşüneyim istiyorsun ama bana gelince yok

Ben sizi anladım ve haklı da buldum. Çünkü benzerini eski eşimin ailesinde yaşadım. İnsan görümcesinin eşinin doğum gününe kadar kutlar mı? Kutladım Yeğenler, kayınpeder kayınvalide hepsinin… karşılık beklediğimden mi! Hayır… kendi ailemde doğum günleri, hediyeleşmeler.. bunlara önem verilirdi.
Ama ne oldu? Bana da yeterince değer verilmedi. Ders oldu. Karşı taraftan bir incelik görmeden bundan sonra kimseye yapmayacağım.
Biliyorum sizin de derdiniz hediye değil. İnce düşünce derdiniz… aaa gelinimiz bunu sefer bunu beğenir ona bu yakışır gibi düşünerek alınmış birşey belki de…
Lütfen bundan sonra fazlasını yapmayın. Böylece sizi düşüneni daha iyi anlarsınız

Eşimin ailesi doğum günü tarihimi bilmiyor.

Yeni gelin olan herkesin ilk yıllar ki dertleri.
Yıllandıkça zerre umrunuzda oşmuyor.
Hayat telaşem bana yetiyor.
kim beni sevmiş,kim sevmemiş kim değer cermiş vermemiş inanın gülüp geçmeyi öğreneli çok oldu.
İşim ailem kurulu düzenim sosyal çevreme odaklıyım.
İlk yıllar bende sizin gibiydim,konu açıp dururdum buralara 10 yıl evvel:)saflığıma üzülsemde zaman zaman geride kaldı diyorum:))

Eşiniz madem nankör diyor. Bırakın bundan sonra kime ne alınacaksa o alsın. Hiçbir şeye karışmayın.

Size nasıl davraniliyorsa öyle davranın. Böyle düşünerek kafayı yersiniz. Ben de normalden fazla maddi ve manevi değer verirdim eskiden. Baktım ki onun karsiliginda benim hayal ettiğim gibi bir şey olmuyor. İnsanların normali o çünkü. Onları da değiştiremem, kendimi de değiştiremem. Ben de ona göre davrandım

Yapmayacağım da sağolun tamamen bitirmek istiyorum bu hediyeleşme olayını

Benim ve benim gibi hissedenler için de geride kalır inşallah çok takıyoruz her şeyi galiba

Her zaman dengeyi bulmak lazım tüm ilişkilerde hep verici olmak yoruyor

Onları bilmem de size nankör damgası vuran kocanız hiç değer vermiyor .bence siz milletten beklentıyı bırakın hedıye goturmeyıde bırakın hazır Herseyı bırakırken kocanıza yemek ekmek hızmet vermeyide bırakın .

#ederınden fazla değer ınsanı kendınden eder
Belli ki sizi de kendınızden edecek olmadığınız bir insana dönüşmek zorunda kalacaksınız

Ya tek bu eş ailesi için değil herkes için geçerli kimseye bu kadar değer verilmemeli ben kardesimden tut arkadaşlarıma kadar sürekli hediyeler doğum. Günü kutlamaları yapardım benim h doğum günümü bir arkadaşım ve eşim kutlar çok üzülmüştüm birkaç kere oluncada bıraktım sende öyle yap kimseye bir şey yapma mutlu olursun

tam bir yeni gelin derdi ilk tanıştığımız zamanlar ben de çok titizleniyordum eşimin ailesine karşı. yemeğe gittiğimde bile elim boş gitmezdim. özellikle annesine mutlaka hoşuna gidecek ince düşünülmüş bir şey alırdım. doğum günlerinde keza öyle. onlar da benim doğum günümü atlamazlardı tabi illa bir hediye alırlardı ama eşime ve diğer çocuklarına bu kadar özenli değillerdi. eşime hiç hediye aldıklarına şahit olmadım doğum gününde mesela. ama alakasız bir zamanda içinden gelip kayınvalidemin bu renk oğluma çok yakışır dedim vs diye sevdiği markadan gömlek vs aldığına da şahit oldum. kısacası her insan bizimle aynı şekilde düşünmüyor hediye konusunda. illa doğum gününde çok özenilmiş bir şey almayabiliyor ve bu illa ki değer vermediklerini göstermez. 4 gün önce doğum günümdü. bir gün sonra kutlamaya geldiler ve hediye olarak para verdiler iyi bir meblağdı valla çok da iyi geldi kendi hediyeni kendin seçersin dedi kv. ne diyeyim şimdi, beğeneceğim şüpheli bir bluz , şal vs almasındansa, 5 bluzluk para verdiğine gayet minnettar oldum

Ben hediye almaktan, doğum günü kutlamaktan nefret ederim.
O yüzden bana yapılmasını, alınmasını hiç sevmiyorum.. artık söylüyorum da çevreme.
Yani herkes sizin gibi değil, içinizden geliyorsa karşılık beklemeden yapım eğer karşılık bekleyecekseniz de yapıp insanları buna mecbur bırakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…