- 24 Mart 2024
- 103
- 33
- 18
- Konu Sahibi dertsbasadert
-
İnanın ki onlar benden beklemese ben de beklemem her şey karşılıklı sen beni darlıyorsun her ince detayı düşüneyim istiyorsun ama bana gelince yokBen de hediyeleşmeyi sevmem ve sevmeyen de çok insan vardır eminim ki ama yaşadığım şehirin, ya da gezdiğim bir yerin neyi meşhursa alıp götürmeyi severim sevdiğim insanlara ve karşılık görmezsem üzülmem de çünkü o an gönlümden kopmuştur ve yapmışımdır.
Eee o zaman bırakın eşiniz düşünsün ve organize etsin bunu.İnanın ki onlar benden beklemese ben de beklemem her şey karşılıklı sen beni darlıyorsun her ince detayı düşüneyim istiyorsun ama bana gelince yok
Ben sizi anladım ve haklı da buldum. Çünkü benzerini eski eşimin ailesinde yaşadım. İnsan görümcesinin eşinin doğum gününe kadar kutlar mı? KutladımMerhaba bu ara kafama çok taktığım bir sorun var ben mi yanlış düşünüyorum bana yazın lütfen ben hediyeleşmeyi ince düşünmeyi seven bir insanım eşimin ailesini kendi ailemden ayırt etmedim biz uzun yıllardır flört ediyoruz evleneli çok olmadı fakat ben onların her doğum gününde özene özene hediye alırım anneler günü ayrı babalar günü ayrı görümcenin çocuklarına doğum günü haricince de her gidişimizde ufak tefek mutlu olacakları şeyler alırız birkaç yıl uzakta yaşıyorduk her gelişimizde yine birşeyler aldık o şehire özgü hediyeler havlular falan dün benim doğum günümdü eşimin tüm ailesi bana birleşip bir deodorant bir sürahi bir basit kolye almışlar bir de pasta kesip süpriz yaptılar yine düşünmüşler mutlu oldum ama hediyelerde hayal kırıklığı yaşadım açıkçası çocuğu olan görümce onu bile almadı bize yemeğe geldiklerinde geçen ay bir soda alıp getirmiş sadece ya büyük küçük hediye derdinde de değilim düşünülmüş emek verilmiş uğraşılmış bir şey olsa yetecek yani ben hatalı mıyım eşim bana nönkör damgası vuruyor böyle olunca hem kendimi değersiz hissediyorum hem de yalnız çok zormuş başka aileye uyum sağlamak cidden çok zor.
Eşimin ailesi doğum günü tarihimi bilmiyor.Merhaba bu ara kafama çok taktığım bir sorun var ben mi yanlış düşünüyorum bana yazın lütfen ben hediyeleşmeyi ince düşünmeyi seven bir insanım eşimin ailesini kendi ailemden ayırt etmedim biz uzun yıllardır flört ediyoruz evleneli çok olmadı fakat ben onların her doğum gününde özene özene hediye alırım anneler günü ayrı babalar günü ayrı görümcenin çocuklarına doğum günü haricince de her gidişimizde ufak tefek mutlu olacakları şeyler alırız birkaç yıl uzakta yaşıyorduk her gelişimizde yine birşeyler aldık o şehire özgü hediyeler havlular falan dün benim doğum günümdü eşimin tüm ailesi bana birleşip bir deodorant bir sürahi bir basit kolye almışlar bir de pasta kesip süpriz yaptılar yine düşünmüşler mutlu oldum ama hediyelerde hayal kırıklığı yaşadım açıkçası çocuğu olan görümce onu bile almadı bize yemeğe geldiklerinde geçen ay bir soda alıp getirmiş sadece ya büyük küçük hediye derdinde de değilim düşünülmüş emek verilmiş uğraşılmış bir şey olsa yetecek yani ben hatalı mıyım eşim bana nönkör damgası vuruyor böyle olunca hem kendimi değersiz hissediyorum hem de yalnız çok zormuş başka aileye uyum sağlamak cidden çok zor.
Ee çünkü "kızları", adı üstünde.İyi kendi kızlarına bir sürü hediyeler alırlar özel gün falan olmaksızın
Eşiniz madem nankör diyor. Bırakın bundan sonra kime ne alınacaksa o alsın. Hiçbir şeye karışmayın.Merhaba bu ara kafama çok taktığım bir sorun var ben mi yanlış düşünüyorum bana yazın lütfen ben hediyeleşmeyi ince düşünmeyi seven bir insanım eşimin ailesini kendi ailemden ayırt etmedim biz uzun yıllardır flört ediyoruz evleneli çok olmadı fakat ben onların her doğum gününde özene özene hediye alırım anneler günü ayrı babalar günü ayrı görümcenin çocuklarına doğum günü haricince de her gidişimizde ufak tefek mutlu olacakları şeyler alırız birkaç yıl uzakta yaşıyorduk her gelişimizde yine birşeyler aldık o şehire özgü hediyeler havlular falan dün benim doğum günümdü eşimin tüm ailesi bana birleşip bir deodorant bir sürahi bir basit kolye almışlar bir de pasta kesip süpriz yaptılar yine düşünmüşler mutlu oldum ama hediyelerde hayal kırıklığı yaşadım açıkçası çocuğu olan görümce onu bile almadı bize yemeğe geldiklerinde geçen ay bir soda alıp getirmiş sadece ya büyük küçük hediye derdinde de değilim düşünülmüş emek verilmiş uğraşılmış bir şey olsa yetecek yani ben hatalı mıyım eşim bana nönkör damgası vuruyor böyle olunca hem kendimi değersiz hissediyorum hem de yalnız çok zormuş başka aileye uyum sağlamak cidden çok zor.
Size nasıl davraniliyorsa öyle davranın. Böyle düşünerek kafayı yersiniz. Ben de normalden fazla maddi ve manevi değer verirdim eskiden. Baktım ki onun karsiliginda benim hayal ettiğim gibi bir şey olmuyor. İnsanların normali o çünkü. Onları da değiştiremem, kendimi de değiştiremem. Ben de ona göre davrandımMerhaba bu ara kafama çok taktığım bir sorun var ben mi yanlış düşünüyorum bana yazın lütfen ben hediyeleşmeyi ince düşünmeyi seven bir insanım eşimin ailesini kendi ailemden ayırt etmedim biz uzun yıllardır flört ediyoruz evleneli çok olmadı fakat ben onların her doğum gününde özene özene hediye alırım anneler günü ayrı babalar günü ayrı görümcenin çocuklarına doğum günü haricince de her gidişimizde ufak tefek mutlu olacakları şeyler alırız birkaç yıl uzakta yaşıyorduk her gelişimizde yine birşeyler aldık o şehire özgü hediyeler havlular falan dün benim doğum günümdü eşimin tüm ailesi bana birleşip bir deodorant bir sürahi bir basit kolye almışlar bir de pasta kesip süpriz yaptılar yine düşünmüşler mutlu oldum ama hediyelerde hayal kırıklığı yaşadım açıkçası çocuğu olan görümce onu bile almadı bize yemeğe geldiklerinde geçen ay bir soda alıp getirmiş sadece ya büyük küçük hediye derdinde de değilim düşünülmüş emek verilmiş uğraşılmış bir şey olsa yetecek yani ben hatalı mıyım eşim bana nönkör damgası vuruyor böyle olunca hem kendimi değersiz hissediyorum hem de yalnız çok zormuş başka aileye uyum sağlamak cidden çok zor.
Yapmayacağım da sağolun tamamen bitirmek istiyorum bu hediyeleşme olayınıBen sizi anladım ve haklı da buldum. Çünkü benzerini eski eşimin ailesinde yaşadım. İnsan görümcesinin eşinin doğum gününe kadar kutlar mı? KutladımYeğenler, kayınpeder kayınvalide hepsinin… karşılık beklediğimden mi! Hayır… kendi ailemde doğum günleri, hediyeleşmeler.. bunlara önem verilirdi.
Ama ne oldu? Bana da yeterince değer verilmedi. Ders oldu. Karşı taraftan bir incelik görmeden bundan sonra kimseye yapmayacağım.
Biliyorum sizin de derdiniz hediye değil. İnce düşünce derdiniz… aaa gelinimiz bunu sefer bunu beğenir ona bu yakışır gibi düşünerek alınmış birşey belki de…
Lütfen bundan sonra fazlasını yapmayın. Böylece sizi düşüneni daha iyi anlarsınız
Benim ve benim gibi hissedenler için de geride kalır inşallah çok takıyoruz her şeyi galibaYeni gelin olan herkesin ilk yıllar ki dertleri.
Yıllandıkça zerre umrunuzda oşmuyor.
Hayat telaşem bana yetiyor.
kim beni sevmiş,kim sevmemiş kim değer cermiş vermemiş inanın gülüp geçmeyi öğreneli çok oldu.
İşim ailem kurulu düzenim sosyal çevreme odaklıyım.
İlk yıllar bende sizin gibiydim,konu açıp dururdum buralara 10 yıl evvel:)saflığıma üzülsemde zaman zaman geride kaldı diyorum:))
Bir daha asla zatenEşiniz madem nankör diyor. Bırakın bundan sonra kime ne alınacaksa o alsın. Hiçbir şeye karışmayın.
Her zaman dengeyi bulmak lazım tüm ilişkilerde hep verici olmak yoruyorSize nasıl davraniliyorsa öyle davranın. Böyle düşünerek kafayı yersiniz. Ben de normalden fazla maddi ve manevi değer verirdim eskiden. Baktım ki onun karsiliginda benim hayal ettiğim gibi bir şey olmuyor. İnsanların normali o çünkü. Onları da değiştiremem, kendimi de değiştiremem. Ben de ona göre davrandım
Benimkini de bilmezler ben de onlarınkini bilmem. Hiç kutlaşmadık. Bana pasta hediye falan alıp geldiklerini hayal bile edemiyorum, komik olurdu birazEşimin ailesi doğum günü tarihimi bilmiyor.
Kafam gerçekten güzel ama bunun için size tarif veremem. Siz bence konuda olduğu gibi gidip koca tarafınızdan değer görmeyi bekleyin.Ne yiyip ne içiyorsunuz siz Allah aşkına iyi misiniz ben de yapayım söyleyin ya güzel kafa valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?