- 19 Kasım 2018
- 1.802
- 1.432
- 83
- Konu Sahibi Oglak kizi
Mühim olan eşinizin yanınızda olması, mutluluklar diliyorum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin diğer yorumlarınada denk geliyorum neymiş kv sini çok sevecekmiş e seveceksen sev ne yapalım? Ben burada konu açtım gerçekleri söyledim diye senin pembe hayallerin mi etkilendi? Senin yüzünden gerçekleri anlatamayacak mı bu millet? Çıkıp kaynana düşmanları diyorsun, senin yüzünden banlanmayacağımBir haddinizi bilip çıkışmasanız keşke, ben okuduğumu anlıyorum da siz kendinizi ifade edemiyorsunuz belli ki. Kayınvalidenize söyleyemediklerinizi gelip bana söylüyorsunuz. Lütfen stresinizi ve bu söylediklerinizi kayınvalidenize yansıtın bana değil. İyi geceler.
Hay siz çok yaşayin.Sormasi ayip ne yaptiniz belki cesaret gelir bizleredeÇok iyi yapmışsın, hatta ağızlarının payını verin gerekirse tartışmaya girin dik durun.
Ben bir olay yaşadım kişinin öyle bı haddini bildirdim öyle bı haddini bildirdim ki size anlatamam düşüp bayılacak gibi oldu. Çünkü onlar çüklügillerden oldukları için gelinleri neredeyse tasma takıp gezdirseler doymayacaklar...
Yaşam tarzının farklı olması gerçekten çok zor. İnsan biraz düşünüp hak yemeyeyim, kimsenin vebaline girmeyelim dese bile işler yoluna girer. Ama nerde? Ben Karadenizliyim, eşim güneydoğulu. Nasıl bir toyluk ettim de bu hatayı yaptım bilmiyorumBaşından beri soyundular ki, doğulu eşim, anlarsınız gelinlere bakış açısını veya sürekli nasıl birlikte olmak istemelerini, bende batılıyım biz ailemizi sevmiyoruz muyuz bizde çok seviyoruz kültür farkı var, eşim kendini yetiştirmiş biri şükür batıda büyüdüğü için belkide, asla doğuyu kötülemiyorum anlatmak istediğim uyuşumun zor olduğu
Bekarken öyle görünüyor da evlenince farklı bir manası olduğunu öğreniyorsunuz. Konulara yorumlarınız genel olarak kv kötü niyetli değildir şeklinde. Haklisiniz muhtemelen kötü niyetli değiller. Ama erkekler böyle durumlarda mutasyona uğrayıp anneme yazık oldu moduna girip eşinin burnundan getiriyor. Kv nin öyle demesi belki sıradan bir şey ama oğlunun aklına soru işaretleri düşüp eşini darlayabilir. Karı kocanın arasına yok yere huzursuzluk girer, o evdeki çocuklar mutsuz olur ve geleceğin psikolojisi bozuk ebeveynleri olur. O yüzden kv, rahatsız olunduğunu biliyorsa sesini kesip oturacak, teyzeleri konuşturmayacak, kimseyi dolduruşa getirmeyecek. Kimse durup dururken eş ailesinden soğumaz. Ha şimdilerde türeyen havadan nem kapan kızları saymıyorum, o tipler geleceğin cadı kaynanaları olacak benceKadın hiçbirşey söylememiş ki. 40 yılda bir görürüz artık demiş, bunda ne var Allah rızası için söyler misiniz?
Benim diğer yorumlarımı değil, senin konunuzu konuşuyoruz burada. İnsan severim ben, her insanın iyisi de olur kötüsü de olur, bunu anlatmaya çalışıyorum. Benim pembe hayallerimi sen ya da "geviş getiren kayınvaliden" etkileyemez, zira hayallerim ufacık bir pürüzle bozulacak kadar dayanıksız değil. Kayınvalide deyince otomatik olarak önyargılı oluyoruz niye ismi kayınvalide diye. Her kayınvaliden iyisi de var kötüsü de var. Dünya iyisi kayınvalide tanıdığım gibi şeytan, gelininin saçını başını yolan kayınvalideye de denk geldim. Ama benim alıntıladığım ve sizin yazdığınız cümlede hiçbirşey yok. Artık 40 yılda bir görürüz sizi imalı imalı cevap vermiş bak bunu kabul ediyorum ama burada bana cevap verdiğin gibi "anne, ben insana değil miyim benim ailemi de yolda 1 görüyoruz" minvalinde birşey söyleyebilirsin, değil mi? Ama maalesef ki ona söyleyemediğin, onda atamadığın siniri benim üzerimden atmaya çalışıyorsun ve bu çok yanlış. Ha önceki yorumlar üzerinden konuşuyor isek sende ihtimaller üzerine kayınvaliden arkasından konuşan bir gelinsin. "konu benndiiiğğm" lafından bunu anlıyorum önceki koynunda. O yüzden yorumlarımı beğenmemen normal, resmen kayınvalide fobisi var sende. Neyse, ikimizinde banlanmaması için bence artık muhatap olmayalım, iyi günler.Senin diğer yorumlarınada denk geliyorum neymiş kv sini çok sevecekmiş e seveceksen sev ne yapalım? Ben burada konu açtım gerçekleri söyledim diye senin pembe hayallerin mi etkilendi? Senin yüzünden gerçekleri anlatamayacak mı bu millet? Çıkıp kaynana düşmanları diyorsun, senin yüzünden banlanmayacağım
Yahu konulara olan yorumlarımı mı konuşalım burada? Ben yeri geldiğinde eşi de savundum yeri geldi gelini yeri geldi kayınvalideyi. Ön yargılı olunmaması taraftarıyım. Ama kusura bakmayın konu sahibi havadan nem kapıp (kesinlikle konu bendim) diyerek ihtimaller üzerinden kayınvalidesine hakaret edip (geviş getiren kaynana) burada üste çıkmaya çalışıp beni hedef gösteriyor, evet klasik bir laf sokma var ama çok büyütülecek birşey mi? Kayınvalide değil babam laf soksa şak diye cevabını veriyorum ben, niye vermeyeyim? Kendilerini ezdirip ezdirip orada sesini çıkarmayıp burada üyelere patlamak ne kadar doğru?Bekarken öyle görünüyor da evlenince farklı bir manası olduğunu öğreniyorsunuz. Konulara yorumlarınız genel olarak kv kötü niyetli değildir şeklinde. Haklisiniz muhtemelen kötü niyetli değiller. Ama erkekler böyle durumlarda mutasyona uğrayıp anneme yazık oldu moduna girip eşinin burnundan getiriyor. Kv nin öyle demesi belki sıradan bir şey ama oğlunun aklına soru işaretleri düşüp eşini darlayabilir. Karı kocanın arasına yok yere huzursuzluk girer, o evdeki çocuklar mutsuz olur ve geleceğin psikolojisi bozuk ebeveynleri olur. O yüzden kv, rahatsız olunduğunu biliyorsa sesini kesip oturacak, teyzeleri konuşturmayacak, kimseyi dolduruşa getirmeyecek. Kimse durup dururken eş ailesinden soğumaz. Ha şimdilerde türeyen havadan nem kapan kızları saymıyorum, o tipler geleceğin cadı kaynanaları olacak bence
Özelden yazıcam size.Hay siz çok yaşayin.Sormasi ayip ne yaptiniz belki cesaret gelir bizlerede
Konusahibi gözünüz aydin.Takmayin kaynanayi adi ustunde kaynana
Teşekkür ederimİlk defa yazacak birşey yok bulamadım..siz işinizi biliyorsunuz..tebrik ederim..
cevabı ben de merakla bekliyordumÖzelden yazıcam size.