gayet terbiyeli bir cevap yazmıştım. Siz terbiye kelimesinin sizdeki anlamını bir daha gözden geçirin. Kayinvalideden İzin almak diye birşey olamaz bu kadar nettir. karı koca iki kişi arasında anlaşır iki taraf da memnunsa iki kv ye de laf düşmez. iki kişiden biri memnun değilse illa koca tarafının istediği olacak diye birşey yoktur ortak yol bulunmalıdır. Konu sahibi rahatsızlığını belirtmiş. size insanlık dahili çözümleri yazayım.
1. Her iki bayramda karşı tarafa gidilebilir olmayacak birşey değil. Ama kadının da mutlu olması gerekir. Yani memnunsa mesele yok.
2. 1 bayram gidip bir bayram kalınabilir adil olarak ve bayram dışı zamanlarda kocasıyla istediği zaman gidip görebilir.
3. Kocasinin bayram dışında başka izni yoksa bir bayram beraber giderler diğerinde kocası yalnız ailesini görmeye gidebilir. Konu sahibi de ailesiyle kalır.
Sizin kv sıkıntınız var belli. Kv zalimse kocamla neden kötü olayım demişsiniz belli ki koca kisisi annesinin dedigi olmazsa sorun çıkarıyor. Siz de huyuna gitmeyi tercih ediyorsunuz. Bakın normal ve olması gereken şey benim yazdıklarımdır. Bunlar net. Ha siz yapamazsınız yapmak istemezsiniz kendi çözümlerimiz ayrıdır hayatınız farklıdır bilemeyiz bizi de ilgilendirmez ama doğruya yanlış diyemezsiniz ve kayinvalideden izin almayı normallestiremezsiniz.
Burda konu sahibinin kendi istegi de var. Siz de ona kv gibi git diye dayatamazsiniz. Bilmem anlatabildim mi ve bilmem anlayabildiniz mi?