Eş ailesi

Yanı genel olarak bir sıkıntımız yoktur.Özellikle yaptıklarını da düşünmüyorum çünkü bu şekilde alsimislar eşim evlendikten sonra da aynı şekilde devam ettirdiği için onlar da devam ediyor.

Kaç kere oldu? Anladığım kadarıyla sürekli yaşanan bir durum değil bu. Ablasının eşi ilgilenmiyormuş demek ki. Eşiniz bu durumdan şikayetçi değil size bir zararı olduğunu sanmıyorum bu durumun. Eşinize hak verdim bu noktada sizi ilgilendirmez. Kafanızda kurmaya devam ederseniz sadece kendinizi huzursuz edersiniz. Böyle alışmışlar bu durum böyle devam edicek değişmez.

Eşinizi seviyorsunuz ve kullanılması sizi üzüyor.Kullanılması ağır kaçarsa daha fazlası istenilen insan diyelim. Aslında durum bu. Dün bir psikolog video paylaşmış kim olduğunu bilirsin sen adlı video paylaşım sitesinde izliyormuş gibi yapıp eşinize izletmenizi öneririm. Videonun adı "İnsanlar neden hep daha fazlasını ister? "

Sürekli olmasa da çoğunlukla yaşanan bir durum diyebilirim.Mesela en son olaydan örnek vereyim.Biz arkadaşlarımıza gidecektik.Ablası aradı.Bir düğüne gitmeleri gerekiyormuş.Arkadaşlarımıza giderken onları bıraktık diğer ablasıyla birlikte.Ordan arkadaşlarımıza geçtik.Yaklaşık 1 saat sonra falan telefonu çaldı eşimin biz kalktık bekliyoruz diye.Apar topar kalkmak zorunda kaldık biz de.

ASLINDA KULLANILMAK DEĞİL DE BU ŞEKİLDE SENİ İLGİLENDİRMEZ DİYİP SANKİ BEN AİLESİNE DÜŞMANMIŞIM GİBİ DAVRANMASI GARİBİME GİDİYOR.

Yok o konuda asla haklarını yiyemem.Hiçbirşeye karışmazlar .Ama dediğim gibi eşlerini bırakın eşlerini kendilerinin bile yapabilecekleri işleri için eşimi çağırmaları hoş değil

afferin...
cürektar etmeyin insanlari.
kırılırsa kırılsın kendinden daha önemli değeri yoktu.
ben olsam tutamazdim sölenip dururum zoruna giderse gitsin:)

Giderken onları bırakmanızda sorun yok ama 1 saat sonra gel al demeleri saygısızlık. Düğüne giden dönmeyi de hesaplamalı. Siz kalkmayıp oturmayı devam etmeyi denediniz mi hiç? Nasıl bir çözüm bulunabilir bilemedim çünkü eşiniz ve ailesine göre bu gayet olağan bir durum, böyle alışmışlar. Tavrınızı görümce ve kayınvalidenize göstermeyi denediniz mi hiç?

Gittiginiz yere giderken birakmissiniz,donuste de erken kalkmissiniz sadece. Cok onemli bir yer miydi gittiginiz yer? Bu bir yana,esiniz hayir demiyorsa kendi bilir. Sizi cok baglamaz ki,siz kendi basiniza da takilabilirsiniz cok caninizi sıkıyorlarsa. Benim esimin cok genis bir ailesi var mesela,cogu plandan son anda haberim olur,katilmam bile hadi sen git gel derim. Kendi islerimi ertelerim,cok da onemli seyler degilse. Onemliyse yalniz giderim,her yere kocayla gitme sarti yok nasilsa.

Yok o konuda asla haklarını yiyemem.Hiçbirşeye karışmazlar .Ama dediğim gibi eşlerini bırakın eşlerini kendilerinin bile yapabilecekleri işleri için eşimi çağırmaları hoş değil
yani sürekli olması hoş değil . işiniz olduğu zamanlarda çağırdıklarında planlarınızı iptal etmeyin . şimdi dsurup dururken bu konuyu konuşursanız biraz iytici gelebilir ama dediğim zamanda konuşursanız eşiniz hak verecektir .

Şu eşlerinizi bi rahat birakin, size zarari olmayan bi durumdan dolayi kendinizi uzuyorsunuz yani ne gerek var. Size kimse dokunmuyorsa salin gitsin. Ayrica hobi edinin boyle hayat gecmez

Evet aynen öyle.Tavrımı gösteriyorum çünkü ister istemez suratım asılıyor.Ama dediğiniz gibi onlara olağan bir durum olduğundan tavrımdan anladıklarını sanmıyorum

Şu eşlerinizi bi rahat birakin, size zarari olmayan bi durumdan dolayi kendinizi uzuyorsunuz yani ne gerek var. Size kimse dokunmuyorsa salin gitsin. Ayrica hobi edinin boyle hayat gecmez
Teşekkür ederim tavsiyeniz için.Ama ben çok boş vakti olup da o yüzden oturup bunlarıkuran biri değilim.Ki yoğun olarak çalışıyorum.Sadece rahatsız olduğum bir durumu belirttim.

Sizi anlıyorum aynı şeyi eltim, kaynım ve eşimin annesi de yapıyordu. Bir yerdeyiz mesaj ya da arama geliyor onlardan. Onları gezmeye bırak gezmekten al her işimiz yarım yamalak kalıyordu. Kaynım ve elti mi de gidecekleri yere bırak sonra al, havaalanına götür havaalanından al. Özel şoför gibiydik. O kadar abarttılar ki beş dakikalık yürüme mesafesine bile arıyorlardı. Gerekçeleri bizde araba var. En son eltim eşime sen çok çalışıyorsun komşuda pişer bize de düşer (gelirinin bir kısmını istiyor yani) , bu araba bize küçük geliyor daha büyüğünü al demeye başladı. Hoşlanmadığımı çok belli ettim eşimle de çok tartıştım. Deyim yerinde ise tepem attı. En tuhafı da eşim bu durumu kanıksamış ve normal görüyordu. Sonuç olarak eltimler le görüşmüyoruz. Kayınvalide ile mesafeliyiz. Eşim de artık beni anladı ve uzak duruyor.

Teşekkür ederim tavsiyeniz için.Ama ben çok boş vakti olup da o yüzden oturup bunlarıkuran biri değilim.Ki yoğun olarak çalışıyorum.Sadece rahatsız olduğum bir durumu belirttim.
Sizi anlamadigimi sanmayin, gayet iyi anliyorum vaktiyle benim eş kisisi de boyle yapiyordu ben uzuliyordm sonra baktim herkes mutlu bn neden uzuleyim dedim saldim kim naparsa yapsin yetr ki bana dokunmasinlar dedim o gun bu gundur mutluyum nazik birine benziyirsunuz normalde boyle yazdigim kisiler tarafondan linc edilirim

Estağfurullah linç edecek bir durum yok :) Taktiğiniz güzel ben de uygulamaya çalışacağım.teşekkür ederim :)

+1 kesinlikle katılıyorum.
bu durumdan kimseye zarar gelmez,
eşim benim ailem hakkında ağzını açıp birşey söyleyemez ailemin baya bir bilgisayar bankacılık alışverişine vs koştuğum halde, aynı şekilde "sana ne" minvalinde konuşma duymamak için.
çok rahat söylerim o durumda.

ASLINDA KULLANILMAK DEĞİL DE BU ŞEKİLDE SENİ İLGİLENDİRMEZ DİYİP SANKİ BEN AİLESİNE DÜŞMANMIŞIM GİBİ DAVRANMASI GARİBİME GİDİYOR.

Öyle alışmış devam edecektir. O yüzden seni ilgilendirmez demiştir. Erkekler ailelerine laf söylendimi kendileri anlaşamasa bile bir anda aileci olurlar. Madem size dokunmuyorsa karışmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…