Eş ailesi

Ay cidden cok sabırlısınız
Bir aradayken özellkle esleri varken görümceme Essiz de düğün derneğin tadı olmuyo falan diye laf carparım valla.
Hani derler ya dul kadın gibi.Ben hic sevmem gerci o lafı.
Eslerinin yanında lafını söyle ki göndermesinler bence.
Onlar da çok umursamıyor nasılsa getirip götüren var.Cok fazla takmamaya çalışıyorum ama ister istemez haberim oluyor eşimle aynı kurumda çalışıyoruz bir bakıyorum izin almış nereye ablaları anneyi güne götürmeye

Rahatsız olmakta haklısın. Bizde de buna benzer olaylar oluyor. İşten izin alma ve para harcama söz konusu oluyor. Mazot bizden gidiyor. Yeğenini maça götürür yemek ısmarlar. Gezmeye gitmeden onlara uğrarız bizi şuraya bıraksana demeler vs vs. Bizim araba bir ara ortalık malı gibiydi. Çaldırdım bende.

Hastalık vs durumları olsa zaten birşey söylemeye kimsenin hakkı olmaz.Ama sanki eşim onların kardeşi değil de kocası gibi.Mesela eşleri düğün akraba vs gibi yerlere gitmiyorlar karılarıyla birlikte .Eşim götürüyor. Yada en basiti hep beraber gündüz gezmesine gidiyorlar eee otobüsle gidin yok olmaz eşim götürüyor
Aynı ayni diyorum ya :D ben çözümü esimi geri çekilmesini söylemekte buldum. Şahsen benmde erkek kardesim var ben siksmadkca aramam nişanlısı var cunku artk bence boyle davranmamalari lazm bende sizin görüşünuzdeym

Onlar da çok umursamıyor nasılsa getirip götüren var.Cok fazla takmamaya çalışıyorum ama ister istemez haberim oluyor eşimle aynı kurumda çalışıyoruz bir bakıyorum izin almış nereye ablaları anneyi güne götürmeye
Cuş yok artık isten izinmi alinr ya sırf oyuzden büyük kavga çıkardı heralde bizzat ta gorumcem yüzüne derdim otobüsler ne diye var memlekette diye

Aman sana sarmasınlarda bırak boşver eşini kullansinlar.. Onlar iyi olur sen fesat olursun hiç ses etme boşver...

Back
X