- 27 Şubat 2018
- 1.514
- 3.919
- 133
- Konu Sahibi Altagracia_
-
Adamların başlarında çatı yok , sürekli yer sallanıyor , sizinle nasıl konuşmalılardı ?Yok, içim içimi yiyor sinir basıyor, bi fikir verin
Kv lohusalıkta canıma okuduğu için onunla hiç tartışmadan görüşmeme kararı aldım. 2 yıldan fazla geçti 3-5 telefon konuşması, 2 defa evine gittim bu.
Deprem oldu ya hemen eşimle telefonlara sarıldık. O bi yandan arıyor, ben bir yandan. Sonunda eşim ulaşabildi. Çok telaşlılardı,sürekli yer değiştiriyorlardı. Bir ara babasıyla hoparlördeyken “geçmiş olsun baba, yarın arayacağım” dedim.
Ertesi sabah ilk kp’i daha sonra kv’i arayıp ayrı ayrı bize davet edeyim ki alınmasınlar diye düşündüm.
-geçmiş olsun baba nasılsınız?
+nasılsınızı mı var, kötüyüz
-evde bir şey var mı? ( konu açmaya çalışıyorum herşeyden haberim var aslında hep eşimin yanındaydım)
+çatlak var da sen anneni niye aramıyorsun, böyle günde olmaz, bugün o gün değil! (sert bir sesle)
-senle kapattıktan sonra onu arıcaktım zaten, buyrun bize gelin baba
+başka yere gidicez
-annem yanındaysa onla da konuşayım ( normalde kvyi arıcaktım, sinirim bozuldu)
+ al, gelin seni istiyor
Veee kv telefonu almadı :)
Kp kimsenin tavuğuna kış demeyen adamdır, normalde inanılmaz pasiftir, bu onun ve benim için büyük bir tartışmaydı.
Neyse, daha sonra herzaman ki gibi insanlık bende kalsın yapmadın demesinler diye kv’ye iki defa arayıp ulaşıp evime davet ettim. Bakarız dedi.
Şimdi benim burda nasıl bir hatam var? günler geçmemiş ki üstünden ertesi sabah aramışım işte ya
Artık kesinlikle aramayı düşünmüyorum. Sizce?
Adamların başlarında çatı yok , sürekli yer sallanıyor , sizinle nasıl konuşmalılardı ?
Biraz da o insanları düşünün ,
Kızdıysa tamam deyin geçin.
Düşüncesiz geldiniz bana.
Siz de okuduğunu anlamayan biri olarak geldiniz banaAdamların başlarında çatı yok , sürekli yer sallanıyor , sizinle nasıl konuşmalılardı ?
Biraz da o insanları düşünün ,
Kızdıysa tamam deyin geçin.
Düşüncesiz geldiniz bana.
QYok, içim içimi yiyor sinir basıyor, bi fikir verin
Kv lohusalıkta canıma okuduğu için onunla hiç tartışmadan görüşmeme kararı aldım. 2 yıldan fazla geçti 3-5 telefon konuşması, 2 defa evine gittim bu.
Deprem oldu ya hemen eşimle telefonlara sarıldık. O bi yandan arıyor, ben bir yandan. Sonunda eşim ulaşabildi. Çok telaşlılardı,sürekli yer değiştiriyorlardı. Bir ara babasıyla hoparlördeyken “geçmiş olsun baba, yarın arayacağım” dedim.
Ertesi sabah ilk kp’i daha sonra kv’i arayıp ayrı ayrı bize davet edeyim ki alınmasınlar diye düşündüm.
-geçmiş olsun baba nasılsınız?
+nasılsınızı mı var, kötüyüz
-evde bir şey var mı? ( konu açmaya çalışıyorum herşeyden haberim var aslında hep eşimin yanındaydım)
+çatlak var da sen anneni niye aramıyorsun, böyle günde olmaz, bugün o gün değil! (sert bir sesle)
-senle kapattıktan sonra onu arıcaktım zaten, buyrun bize gelin baba
+başka yere gidicez
-annem yanındaysa onla da konuşayım ( normalde kvyi arıcaktım, sinirim bozuldu)
+ al, gelin seni istiyor
Veee kv telefonu almadı :)
Kp kimsenin tavuğuna kış demeyen adamdır, normalde inanılmaz pasiftir, bu onun ve benim için büyük bir tartışmaydı.
Neyse, daha sonra herzaman ki gibi insanlık bende kalsın yapmadın demesinler diye kv’ye iki defa arayıp ulaşıp evime davet ettim. Bakarız dedi.
Şimdi benim burda nasıl bir hatam var? günler geçmemiş ki üstünden ertesi sabah aramışım işte ya
Artık kesinlikle aramayı düşünmüyorum. Sizce?
Okuduğumu anlıyorumSiz de okuduğunu anlamayan biri olarak geldiniz bana
Evlerinde bir şey yok. Sıva döküntüsü dışında.
Ayrıca tamam dedim zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?