• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş ailesi

Sizin kaç günde bir arıyorsunuz

• Her gün

OY: 12 21,8%
  • Haftada bir

OY: 42 76,4%
  • İki günde bir

OY: 4 7,3%

• Ankete Katılan
    55

Pestososlumakarnam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2021
1.585
1.478
83
Taze nişanlı

İnsanın derdi sıkıntısı olmayınca cidden bdv aklına bile gelmiyor. Kısa bir aradan sonra bir konuda düşüncenizi almak için açıyorum bu sefer konuyu. Sizin eşleriniz ailelerini kaç günde bir arıyor. Yukarıdaki konumda bahsetmiştim. Nişanlılık döneminde sözde aramadığım için kp den laf işitmiştim. Nişanlıma söylediğimde bana hak verdi. Şimdi evliyiz bu sefer hem eşime hem bana laf dokunduruyor hiç aramıyorsunuz diye. Merak ettiğim sizin eşleriniz her gün mü konuşuyor? Ben o kadar konusmasamda eşim gün aşırı yada iki günde bir arıyor.
Evliliğimde çok şükür hiç bir pürüz yok. Bu da sıkıntı olsun istemiyorum açıkçası ama o da ben de çözümü nasıl bulacağız bilmiyoruz.

En son bana “ Ali baba deme baba de” dedi gülerek “ ne farkı var aynı şey “ dedim uzatmadan kapattım.
Sonrasında da haftada bir arıyordum şimdi ayda bir ararım haberin olsun dedim tamam nasıl istersen dedi eşim ama ayda bir arasam off aşırı sorun çıkarırlar.
Eşimde konuşmuş bu arada babasıyla ne var canım sevdiğimizden diyoruz demiş.

En son bana “ Ali baba deme baba de” dedi gülerek “ ne farkı var aynı şey “ dedim uzatmadan kapattım. Sonrasında da haftada bir arıyordum şimdi ayda bir ararım haberin olsun dedim tamam nasıl istersen dedi ama
Kpnin yerinde olsam bi daha aramani istemezdim sahsen 🫠
Biz hergun aramiyoruz cunku hergun goruyoruz, şükür yaşıyoruz 😃

Taze nişanlı

İnsanın derdi sıkıntısı olmayınca cidden bdv aklına bile gelmiyor. Kısa bir aradan sonra bir konuda düşüncenizi almak için açıyorum bu sefer konuyu. Sizin eşleriniz ailelerini kaç günde bir arıyor. Yukarıdaki konumda bahsetmiştim. Nişanlılık döneminde sözde aramadığım için kp den laf işitmiştim. Nişanlıma söylediğimde bana hak verdi. Şimdi evliyiz bu sefer hem eşime hem bana laf dokunduruyor hiç aramıyorsunuz diye. Merak ettiğim sizin eşleriniz her gün mü konuşuyor? Ben o kadar konusmasamda eşim gün aşırı yada iki günde bir arıyor.
Evliliğimde çok şükür hiç bir pürüz yok. Bu da sıkıntı olsun istemiyorum açıkçası ama o da ben de çözümü nasıl bulacağız bilmiyoruz.

En son bana “ Ali baba deme baba de” dedi gülerek “ ne farkı var aynı şey “ dedim uzatmadan kapattım.
Sonrasında da haftada bir arıyordum şimdi ayda bir ararım haberin olsun dedim tamam nasıl istersen dedi eşim ama ayda bir arasam off aşırı sorun çıkarırlar.
Ben de pek aramıyorum ve kp de eşime demişti gelin hiç aramıyor diye. İki haftada bir falan arıyorum şimdi de

Taze nişanlı

EĞer sizin özelinizi ailesine anlatmıyorsa, seni ihmal etmiyorsa bırak eşin istediği gibi konuşsun. İki günde bir normal. Herkesin aile ilişkisi farklı, kimi insanlar kendi anasıyla hergün konuşur kimisi haftada bir konuşur.

Senim aramana gerek yok. Sen gelinlerisin. Senden beklentiye girmeleri garip bence.

Telefonda sadece işimiz olunca arıyoruz birbirimizi. Sık sık bir araya geliyoruz zaten. Evimiz yakın, evleri bahçeli ve kızım iki yaşında 🤪🤣
Eşimde işi olunca arar.
Ben annemle daha sık konuşurum. Gün içinde bir kaç kez. Kızımın şebekliklerini anlatırım o yüzden.
Özelinizi dökmediği sürece herkes istediğini istediği arayabilir.

Merak ettiğim sizin eşleriniz her gün mü konuşuyor? Ben o kadar konusmasamda eşim gün aşırı yada iki günde bir arıyor.

Eşiniz sizin ailenizi mi bu kadar sık arıyor? Her gün eşim ailemi arayıp napiyorsunuz diye sorsa bizimkiler bunalir belki bilemedim. 😄

Eşim 7 24 konuşur.
Kayınpeder aklına esince arar sabah gece farketmez.
Sabahın 4 u ya da gecenin 12 si.
İlk evlendiğimiz de bana da demişti aramiyorsun felan.
Yine aramıyorum bana tuhaf gelmişti hatta.
Ben eşime demiyorum annemi babami ara diye.
O yüzden herkes kendi ailesi ile ilgilensin.

Ne tatlılar işte senden ilgi bekliyorlar belli ki kızları gibi görüyorlar.
Üç günde bir ara ne olacak ki?
Önemli olan evlilikte huzur, huzur buradan gelecekse ne âlâ.
Bazen kadınları anlayamıyorum.
Niye zorla arasın? Neden gereksiz yere gerilsin? Ayrıca üç günde bir konuşacak ne bulacaklar? Asıl onlar gelinlerinden hiçbir şey beklemesinler, ne olacak ki?

Bu konu beni ağlattı. Kpederim beni çok severdi, iyi adamdı ama insanoğlu işte kasin gözün diyor takılıyor. Ben aramayı bırakmıştım o çok arıyordu. Ay bu sefer ben diyorum yine o arıyordu. En son beni çok kötü dinledi eşime çok kızıp arayıp anlatmıştım oda dinlemişti önemli bir konuydu. Hastaymış ztn, esimi aramıştı destek çözüm bulmuştu hersey süt liman olmuştu bir gece aniden kaybettik. Bu akşam 2. Hatırlamam galiba dua istiyor. 6 ay oldu telefon yok, şakaları yok, duaları yok. Çok büyük sorunlar yoksa takılmayın bir telefon sonra içinizi yakmasin

Kocam anne babasını bazen aynı günde 3.4 defa arıyor bazen hiç aramıyor.

Mesela dün ve bugün hiç konuşmadılar.

Bence her insan anne babasını günde 1,2 defa aramalı.

Ben hiç kimseyi aramıyorum.

İsterse günde 10 defa arasın valla ama neden bana sürekli laf dokunduruyorlar ben onu anlamıyorum

Bu konu beni ağlattı. Kpederim beni çok severdi, iyi adamdı ama insanoğlu işte kasin gözün diyor takılıyor. Ben aramayı bırakmıştım o çok arıyordu. Ay bu sefer ben diyorum yine o arıyordu. En son beni çok kötü dinledi eşime çok kızıp arayıp anlatmıştım oda dinlemişti önemli bir konuydu. Hastaymış ztn, esimi aramıştı destek çözüm bulmuştu hersey süt liman olmuştu bir gece aniden kaybettik. Bu akşam 2. Hatırlamam galiba dua istiyor. 6 ay oldu telefon yok, şakaları yok, duaları yok. Çok büyük sorunlar yoksa takılmayın bir telefon sonra içinizi yakmasin

Allah rahmet eylesin 🙏🙏🤍

Taze nişanlı

Valla ben hiç aramam kayinvalidem de beni aramaz ohhhh missssss kafam rahat

Evet konu sahibi sınır çizmek için doğru zamandasınız. Evliliğin ilk yılında ne yaparsanız meyvesini ilerde toplarsınız. Benim kaynanam çok fenadır her türlü laf sokabilir hiçte çekinmez 46 yaşında seni beni de geçer yani. Çok severdi beni ama ilk evlendiğimde yediler. Alt katımdalar her gün görüşüyorduk. Köye gitti oh dedim ya 2 gün kafa dinliyim başladı bu 4 gün sonra anneme beni şikayet etmeye. Kızın aramıyor iyi çıkmadı bilmem ne. Aradım laf sokmalar. Salaklık bende neden arıyorsun? Sonra geliştirdim kendimi. Kendine gel bak sınır çizip rest çekmelisin dedim.
Aynı laf sokmayı aylar sonra tekrar köye gittiğinde yaptı. İnsan bi arar mesaj atar 2 dakkanda mı yok diye. Hay hay anne laf sokmaya devam edersen mesajda atmayacağım görüşürüz dedim.
Gitmiyoruz diye laf mı sokuyor daha çok gitmedim. Köye gittik iş yapmıyorum diye mi laf soktu aa anne bilseydim gelmezdim yani dedim gülerek.
Geçenlerde babama laf soktu. Köye aşıklar bizde sevmeyiz ailecek. Neymiş babam 30 yılda bir gidiyormuş. Pardon anne dedim. Sen ne biliyorsun da yorum yapıyorsun diye de ekledim. Öyle söylemişti baban dedi. Sen öyle anlamak istemişsindir dedim :)
Bakın üşenmeyip yazdım çünkü iki aile birbirini tanıyacaklar. Sınır çizerken bağlarınıza zarar vermeyin. Hem sınırlarınız konusunda net hemde iyi iletişimli olun. Benimkiler beni çok seviyorlar şuan. He laf sokarlarmı hala evet ama bende sokarım aynı şekilde. Daha dün akrabaları memlekete giderken bize sizde gelirmisiniz dediğinde köyümde indirirseniz gelirim diyip güldüm. Kaynanam hemen ne varsa sanki boş arazide dedi :) bende kocama dönüp sizinkiler hiç sevmiyor benim köyümü dedim herkesin içinde :) ötekileştirirsen ötekeleştirirm. Saygı duyarsan duyarım.
Çok istiyorlarsa kendileri arasınlar. Aranmak istiyorlarsa insan gibi söylesinler.

Back
X