• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş ailesi

Nasil yaparsa yapsin adamin kirli donunuda siz yikayacak degilsiniz ya bi zahmet karısı yikasin assin kurutsun. Benim kv de ayni kafa hamileyim bana yardima geldi sözde. Ama oturduğu yerden kalkmıyor kralice hazretleri ben hem hamileyim hem onun tribini cekiyorum cok zor günlerdi. İsten eve gelmek istemiyordum sivri dilini duymamak icin ceneside masallah hic durmadi çünkü. Yok bende hamileydim su isi yapardim yok simdikiler nazli, baskalarinin gelinlerini kotuler gibi yaparak bana laf sokmaya calisirdi hep bu moddaydi ama sayili gun cabuk gecti evine geri gitti 😂İnsallah seninki daha kolay gecer
İnşallah. Bende iş sonrası toplantı var falan deyip eve geç gitmeyi düşünüyorum.Yani kpnin iç çamaşırını yikayamam

Ben her iş yapmamda onu da çağıracağım. Gelin bizi istemiyor kafasında olacaklar.Ama emrivakiden nefret ediyorum.
Siz ne yaparsanız yapın zaten böyle düşünecekler. O kısma hiç takılmayın:)
Kolektif olarak dua edelim ve vize çıkmasın o zaman.

Ohh ne ala memleket siz orada zaten onlara çalışıyorsunuz gelmesinler o zaman
Almak istemiyorum.Burada gidiş geliş biletler 40 bin civarı.Biz alırsak eğer euro olduğu için bizim için para degil kafasindalar.Eşimde yarı parasını biz verelim yarısını onlar versin diyor.
Bu arada eşimin bir kuzeni var.Amerikada falan yaşadı.Turkiyenin durumu iyice kötüye giderse eğer anne babasını Amerikaya goturecekmis.Kaynima da sizde anne babanızı Avrupaya götürürsünuz demiş.Ama burada iki emekli maaşı ile geçinmeleri imkansız.Bana soran yok.Seytan diyor kuzene mesaj at

İnşallah. Bende iş sonrası toplantı var falan deyip eve geç gitmeyi düşünüyorum.Yani kpnin iç çamaşırını yikayamam
Ay zaten direk söyleyin esinize annene camasir yikamayi makine calistirmayi gosterirsin diye siz hic muhatap bile olmayin o konuda yorum yapmayın onlar aralarinda halletsin ben öyle yapmıştım

Dil calisiyorum demissiniz, kursa gidiyorsaniz, alabiliyorsaniz ekstra derse gidin.
Yakininizda kutuphane varsa gidin orada çalışın
Dil biliyorum ancak burada ileri düzey dil sınavına gireceğim.Ona çalışıyorum.Kursa gitmiyorum.Haftanin 5gunu çalışıyorum.Eve gelmem 5 6 falan oluyor.

Almak istemiyorum.Burada gidiş geliş biletler 40 bin civarı.Biz alırsak eğer euro olduğu için bizim için para degil kafasindalar.Eşimde yarı parasını biz verelim yarısını onlar versin diyor.
Bu arada eşimin bir kuzeni var.Amerikada falan yaşadı.Turkiyenin durumu iyice kötüye giderse eğer anne babasını Amerikaya goturecekmis.Kaynima da sizde anne babanızı Avrupaya götürürsünuz demiş.Ama burada iki emekli maaşı ile geçinmeleri imkansız.Bana soran yok.Seytan diyor kuzene mesaj at
Siz işi esinizle halledeceksiniz dışarda kuzen havlar havlar susar eşinize istemiyorum getirme dediginiz an bitmesi gerek bu isin. Bu yastan sonra ne isleri var yurtdisinda otursunlar evlerinde. Duzgun dille burada gecinemezler bende senin ailenle yasayamam dersiniz olur biter hic kuzene mesaj atip kendinizi kötü etmeyin

Eşimin kuzeni ve kaynim galeyana getiriyor.Kv kilolu iş yapamam kafasında.Kp zaten birseye dokunmaz.Ben gelmesinler demiyorum.Ancak tatil zamanı 1 haftalık gelinebilirdi.Eşimle böyle davranınca aram bozulacak,belki birbirimizden uzaklasacagiz.Ama kendi bilir.Kaynim eşime bileti al abi demiş.Biz neden alıyoruz.Zaten gelsinler istemiyorum
Eşinize para vermeyin. Kendi alsın bakalım nasıl alıyor? Bu kadarı fazla. Bakın hizmet ederseniz sizden hiç çıkmazlar. O bir ay olur size 3 ay. Eşiniz çok biliyorsa kendi hizmet etsin. Ama sizde de hayır diyecek cesaret yok anladığım kadarı ile.

Siz işi esinizle halledeceksiniz dışarda kuzen havlar havlar susar eşinize istemiyorum getirme dediginiz an bitmesi gerek bu isin. Bu yastan sonra ne isleri var yurtdisinda otursunlar evlerinde. Duzgun dille burada gecinemezler bende senin ailenle yasayamam dersiniz olur biter hic kuzene mesaj atip kendinizi kötü etmeyin
Eşim aynı evde yaşayamayacagimi biliyor.Normalde biz buraya gelmeden önce kuzeni eş ailesi dahil Amerika'daki çiftliklerine götürmeyi düşünüyordu.Biz gelince planları değişti.Ben net olarak aynı evde yapamam dedim eşime.Geri dönüş bilet tarihlerini de umarım degistirirler

Eşinize para vermeyin. Kendi alsın bakalım nasıl alıyor? Bu kadarı fazla. Bakın hizmet ederseniz sizden hiç çıkmazlar. O bir ay olur size 3 ay. Eşiniz çok biliyorsa kendi hizmet etsin. Ama sizde de hayır diyecek cesaret yok anladığım kadarı ile.
Eşimle ailesi yüzünden çok kavga ediyoruz.Ben ailesini arayıp direk 1 ay fazlada diyebilirim.Eşim için idare edeyim.Her sene gelemezler diyorum.Biletlerini almayı düşünmüyorum. Bu sefer her sene gelmeye kalkarlar.Sonucta buradada evlerinde oturuyorlar.Bizim evdede evde oturacaklar.Kim gezdirecek. Neden geliyorlar anlamıyorum. Onlarla 1 ay aynı ortamda ne paylaşacağım.Yaptiklari dusuncesizlik

Hamur işi ve çay sürekli olmalı.Bende tam tersi hamur işi pek yapmam.Nasil geçer zaman bilmiyorum

Ohooo bunlar sizden ise gitmeden evvel oglen icin yemek hazirlayip dolaba atmanizida bekler.

Annecim biliyosun ben çalışıyorum, sizde evde olacaksiniz. Burda tencere bardak, şurda un şeker var. Ocak boyle kullanılıyor diyerek herseyi gösteriyorsunuz. Acıkırsanız hiiic cekinmeden pisirin yiyin diyosunuz.

Aksam yemeginide isten gelince aparatif seklinde hazirlarsiniz kiymali makarna-salata gibi.

Eşim aynı evde yaşayamayacagimi biliyor.Normalde biz buraya gelmeden önce kuzeni eş ailesi dahil Amerika'daki çiftliklerine götürmeyi düşünüyordu.Biz gelince planları değişti.Ben net olarak aynı evde yapamam dedim eşime.Geri dönüş bilet tarihlerini de umarım degistirirler
En azindan sizin net olarak istemediğinizi biliyor eşiniz bu iyi bir şey. İlerde böyle bir talep olursa ben baştan istemiyorum demiştim der konuyu kapatırsıniz endiselenmeyin gelemezler zaten orda neyle yasayacaklar euro olmuş kac tl emekli maasiyla hiç mümkün olabilir mi sadece kiraya yetmez o maas

3 kişi gelecek yani 120 bin sadece bilet giderleri mi olacak 😲 Allah kolaylık versin. Gerçekten büyük imtihan böyle bir ailenin gelini olmak.

Ohooo bunlar sizden ise gitmeden evvel oglen icin yemek hazirlayip dolaba atmanizida bekler.

Annecim biliyosun ben çalışıyorum, sizde evde olacaksiniz. Burda tencere bardak, şurda un şeker var. Ocak boyle kullanılıyor diyerek herseyi gösteriyorsunuz. Acıkırsanız hiiic cekinmeden pisirin yiyin diyosunuz.

Aksam yemeginide isten gelince aparatif seklinde hazirlarsiniz kiymali makarna-salata gibi.
Eşimle normalde kim önce gelirse o yemek hazırlıyor.Ve ana yemek,yanında cacık falan bize yetiyor. Ama kvler 2 ana yemek,yanında salata falan yiyorlar.2 kişilik yemek yapmak daha kolay.Ana 4 kişilik yemek insanı yorar. Dediğiniz gibi yapacağım.Yapmazsa eve geç giderim aç kalirlar

En azindan sizin net olarak istemediğinizi biliyor eşiniz bu iyi bir şey. İlerde böyle bir talep olursa ben baştan istemiyorum demiştim der konuyu kapatırsıniz endiselenmeyin gelemezler zaten orda neyle yasayacaklar euro olmuş kac tl emekli maasiyla hiç mümkün olabilir mi sadece kiraya yetmez o maas
Aynı ev kafasindalar sanırım.Çunku yaşamaları imkansiz

Aynı ev kafasindalar sanırım.Çunku yaşamaları imkansiz
Oğlum bana bakar diyorlar heralde ama yok öyle bir dünya. Herkes kendi evinde otursun. Benim kv de evlenmeden önce bizimle yasamak istediğini söylemişti bende direk hayır demiştim hicbir sekilde istemiyorum kabul etmiyorum evliyken bana bu taleple gelirsende bosanirim yinede ailenle yaşamam demiştim. Ondan sonra sustu ama banada taktı gelin beni istemiyor diye. Bende ona çok bayilmiyorum sevmezse sevmesin 😂

Back
X