Eş ailesine gitme sıklığı?

Haklısın can sıkıntısından aci

Valla can sıkıntısından kendimi buraya atıyorum . Dertlesmek iyi geliyor biliyonmu

Bana iyi gelmiyor ...
Aynı konudan devam et nedir yani bu ?
Ayrıca bana evlü !!!!! Bayan ( bu da neyse) öyle bile gelmiyorsun da neyse !

tanrım yıl olmus 2018 hala kaynanama ne kadar gidiyim yok hizmet yapıyım yok temizlik allah askına nasıl bi dünyada yasıyosunuz ki siz

banane yaaa onun anasından danasından hayatımı yasarım bu kadar kaynanama gidicemde ne olucak bulasık yalasık püfff anamısın evinde prenses kaynana evinde kül kedisi olamam valla

sizde kendinizi kullanırmayın misafri gibi ayda bi gidin yeyin yemeyinizi icin cayınızı gelin

Eşim in ailesi bize 2 saat mesafede geçen eşim e dedim ki sizinkiler e de hiç gitmiyoruz bu aralar diyor ki boşver böyle daha iyi.dedim normalde erkek baskı yapar aileme gidelim diye sen böyle diyorsun gülüyor seviyorum eşimi

Mune konu sahibine sordum cevap vermedi ..
Bu konu neden haftada bir açılıyor?
Eskiden bir zıpzıp vardı kulakları çınlasın her konuya yaş kaç diye soran bi süre gitti
Bu da böyle mi olacak
cancağızım gönül kuşum,
konu bdvlik değilse ki bu konu bdvlik değil, bildiriyorsunuz taşıyoruz, onun dışında konu tekrarları kapatılmıyor, aynı bölümde konu tekrarı varsa uygun bölümlere serpme yapıyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…