- 28 Temmuz 2017
- 1.133
- 582
- 53
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
Merhaba eslerin ailesine yakin oturan gelinler :) eşinizin ailesiyle nekadar sıklıkta gidip geliyorsunuz ? Kayinvalideniz Yardım istediğinde temizliğine gidermisiniz ? Ve bunları yaptıktan sonra kıymetiniz biliniyormu? yoksa daha fazlasını mi bekliyolar ? Herkes yazsın bakalim
2,3 haftada bir giderim. O da torunu görsünler diye. Gerçi çok da meraklı değiller ama eşimin hatrına.Merhaba eslerin ailesine yakin oturan gelinler :) eşinizin ailesiyle nekadar sıklıkta gidip geliyorsunuz ? Kayinvalideniz Yardım istediğinde temizliğine gidermisiniz ? Ve bunları yaptıktan sonra kıymetiniz biliniyormu? yoksa daha fazlasını mi bekliyolar ? Herkes yazsın bakalim
dogru buldugumu söylemedim zaten... Destek olmak apayrı bir durum aileler imkan varsa illa ki destek olur zaten ama erkek tarafı her seyi yapar diyerek insanları imkanlarının üstünde zorlayanlaraydi lafım... Bana kalsa hastalık düşkünlük olmadıkça herkesin hayatına kendine....düğünü yapınca da beklenti içinde olmak gereksiz
anne baba destek olur imkanı varsa
bunu da kendi canı oldugu için içinden gelerek yapar
karsılık bekleyerek değil Yoksa herkes
benım babam erkek kardeşim için evini sattı iş kurdu
gelinimiz evimize gelince bir çayı alıp da yardım etmez
ben de gorumce olarak ettirmem zaten , annem de beklenti içine girmez hasta oldugu halde
benden bile beklentiye girmez öz kızıyken , ben elimden geldıgınce yardım ederim anneme.
maddi destek olundu dıye yardım beklenecekse kimse destek olmasın
Yakınız. Haftada 1 gidiyoruz. Bazen istisnalar oluyor tabi. Temizliğe hiç gitmedim gitmemde. Şahsi görüşüm 10 yıl sırtında taşır 1 gün indirirsin 10 yılın değil 1 günün lafını ederler. Daha bu sabah sinir etti beni zaten. Çürümüş kalpli şey.Merhaba eslerin ailesine yakin oturan gelinler :) eşinizin ailesiyle nekadar sıklıkta gidip geliyorsunuz ? Kayinvalideniz Yardım istediğinde temizliğine gidermisiniz ? Ve bunları yaptıktan sonra kıymetiniz biliniyormu? yoksa daha fazlasını mi bekliyolar ? Herkes yazsın bakalim
Hayırdır canm ne olduYakınız. Haftada 1 gidiyoruz. Bazen istisnalar oluyor tabi. Temizliğe hiç gitmedim gitmemde. Şahsi görüşüm 10 yıl sırtında taşır 1 gün indirirsin 10 yılın değil 1 günün lafını ederler. Daha bu sabah sinir etti beni zaten. Çürümüş kalpli şey.
Benim esimde evin tek oğlu sabah gitsem akşam bekliyorlardi bende senin gibi 3 4 günde bir gitmeye basladim . Şimdi hiç gitmiyormusum gibi konuşuyorlar. Eşinin ailesi gelip gitme konusunda sıkıntı cikariyorlarmi peki ?Eşimin ailesiyle 6 7 sokak mesafesindeyiz. Ve benim eşim tek erkek çocuk onlar her gün gidip gelmemi istiyorlar ama ben onların degil kendi istediğim zamanlarda giderim bazen üç gunde bir bazen haftada bazen iki günde bir hic farketmiyo yardıma ihtiyacı olsa giderim o da bana yardıma geliyo cünkü kalabalık misafir vs gibi durumlarda nisan dönemim zor bi dönemdi cunku kv hemen hemen her şeye karışırdı hatta nisan bile attim bi kere ama daha sonrasından eşimin annemle konuşması vs derken birden barışmışken hatta evlenmisken buldum kendimi ve cok sukur simdilik pisman degilim o kadar yaptığı şeyi sineye çektim ve araya mesafe ve soğukluk koymadım bazen mesafe koymalıydım diye düşünüyorum ama koyamıyorum valla o kadar yaptığı şeye rağmen ben hala ona mesafe soğukluk koymadıysam oda yardimina gidince kıymet bilsin bi zahmetama tâbi icini bilemem yani kiymet biliyo mu bilmiyo mu bisey diyemem hii bana evlendiğimden beri bi zararida yoktur karismaz evime de esimede bu konuda da hakkını yiyemem
Kendi içlerinde yakiniyolar evde tek napiyosun vs diye ama eşim sağolsun pek müdahale ettirmiyo hatta her dakika burda olmamızı beklicekseniz evler neden ayri her evin kendi düzeni var sürekli gelip gitmek olmaz fazla muabbet tez ayrılık getirir demisti gulerek yani eşim sağolsun sıkıntı çıkarmalarına fırsat vermiyoBenim esimde evin tek oğlu sabah gitsem akşam bekliyorlardi bende senin gibi 3 4 günde bir gitmeye basladim . Şimdi hiç gitmiyormusum gibi konuşuyorlar. Eşinin ailesi gelip gitme konusunda sıkıntı cikariyorlarmi peki ?
Kovmama rağmen geliyorlar öyle yüzsuzlerki barışmak için hediye bile aldılar odadan çıkmıyorum geldiklerinde co k sınırlıyim unutmuyorum yaptıklarını barışmam artık.küslüğünü kabul ettilerse ne mutlu sana
ben kv ve görümcemle küsemiyorum mesela.
ben küssem de onlar birsey yok çok samımıyız gbi davranıyor
Mune konu sahibine sordum cevap vermedi ..
Bu konu neden haftada bir açılıyor?
Eskiden bir zıpzıp vardı kulakları çınlasın her konuya yaş kaç diye soran bi süre gitti
Bu da böyle mi olacak
Valla can sıkıntısından kendimi buraya atıyorum . Dertlesmek iyi geliyor biliyonmuMune konu sahibine sordum cevap vermedi ..
Bu konu neden haftada bir açılıyor?
Eskiden bir zıpzıp vardı kulakları çınlasın her konuya yaş kaç diye soran bi süre gitti
Bu da böyle mi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?