- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
Merhaba eslerin ailesine yakin oturan gelinler :) eşinizin ailesiyle nekadar sıklıkta gidip geliyorsunuz ? Kayinvalideniz Yardım istediğinde temizliğine gidermisiniz ? Ve bunları yaptıktan sonra kıymetiniz biliniyormu? yoksa daha fazlasını mi bekliyolar ? Herkes yazsın bakalim
o zaman istikrarlı bi şekilde canın istediğinde gitmeye ve her istediklerini yapmamaya devam et.Bu olaydan sonra gorumceperimle yüz yüze geldik hiç yüz vermedim . Eşimin ailesi çok beklenti uzerindeler diye yaranmaya calismadim şuan eskisindende iyi davraniyorlar . Esimlede kirginliklarim var ama o da iyi suan
Vaaay be senin gibi gorumcenin de kıymetini bilmemisler. Bu olaydan sonra eşimin ailesi aşırı yakın davranıyor bana hatta 2 günde bir kayinvalidem geliyor. Geçen de gorumcenler yemeğe gelecekti hastayım yardım et dedi hayır diyemedim. Onlar yakın davrannca tavır yapamıyorum nedense. Ama onların istediği gibi hergun de gitmiyorumo zaman istikrarlı bi şekilde canın istediğinde gitmeye ve her istediklerini yapmamaya devam et.
Bende görümceyim ama gelinimize rahatsızlık vericem veya kırıcam diye çok dikkat ediyorum. Dış kapının dış mandalıyım ben ne beklentisiymiş. Evi kardeşim temizler yemekleri kardeşim yıkar bulaşıkları eşi toparlar. Evi temizleyemezse temiklikçi getirir kardeşim. Onlar bi düzen oturtmuş hiçbirimiz ses çıkarmayız zaten hakkımız da yok. Daha gelinimize aferin kız canının kıymetini bil yıpratma kendini bile diyorum..
Bende de var her b.ka maydanoz bi görümce 1 yıldır yok benim için. Bu yüzden kinleniyo bana ama çok da bi tarafımdaydı senelerdir haddini bilcekti adam yerine konmak istiyoduysa..
:)) kıyamıyosun. İnsan gibi davransınlar yardımını et canım. Hoyrat tavır sergilemesinler saygılı davransınlar yoksa iş yapınca bi yerlerimşz aşınmıyo. Kıymet bilsinler.Vaaay be senin gibi gorumcenin de kıymetini bilmemisler. Bu olaydan sonra eşimin ailesi aşırı yakın davranıyor bana hatta 2 günde bir kayinvalidem geliyor. Geçen de gorumcenler yemeğe gelecekti hastayım yardım et dedi hayır diyemedim. Onlar yakın davrannca tavır yapamıyorum nedense. Ama onların istediği gibi hergun de gitmiyorum
Maşallah canım ne güzel düşünüyorsun. İnsanlar ne yaparsa yapsın yüzüme güldüklerinde kinci lik yapamıyorum bak okadar laf soylediler şuan hiç birşey olmamış gibi kızım yavrum yapıyorlar bende tavır yapamıyorum. İnşallah Birgün kiymetimiz bilinir bilinmezse de kızları var elbet çıkar biyerden:)) kıyamıyosun. İnsan gibi davransınlar yardımını et canım. Hoyrat tavır sergilemesinler saygılı davransınlar yoksa iş yapınca bi yerlerimşz aşınmıyo. Kıymet bilsinler.
Gelinimizle abla kardeş gibiyiz canım o benim. Annemin doğurmadığı kız kardeşim :) o biliyo kadir kıymet bilmez mi hiç.. Kıymet bilmeyen eşimin ailesi ben de onları tanımıyorum artık özerkliğimi ilan ettim
Kim itiraz edecek kız.Senin gibi gelin dostlar başına.Daha ne olsun.Bende oğluma senin gibi bulcam inşallah.Ust katimdalar
Kimseye temizliğe gitmem
Arada aksam cocuklari alir giderim yarim saat oturur donerim
Bazen sadece esim gider
Arada yemege cagirirlar gideriz
Sofra hazirlarim toplarim bulasik cay hepsine yardim ederim
Misafir gelince hizmetinide ederim
Cok nadir ben cagiririm
Bir kac defa boya badana yerlestirmeye yardim ettim
Hasta olana da bakarim
Dahada etliye sutluye karismam
Varsa itiraz edecek babayigit buyursun gelsin derim
düğünü yapınca da beklenti içinde olmak gereksizBu aile yapiniza, sosyal hayatınıza bağlı olarak değişir.Evlenirken erkek ailesi düğünü yapmalı diyerek her şeyi yaptırdıysaniz haklı olarak kv de şimdi gelin her şeyi yapmalı der. Ama yük olmadiysaniz haftada bir yeterlidir.
küslüğünü kabul ettilerse ne mutlu sanaZaten arada bi gidiyordum doğumumu rezil ettiği için kustum kurtuldum 9 aydır öyle rahatım ki anlatamam :)))temizliğe de alıştırmayin ne gerek var.
Haha gulme tuttuKim itiraz edecek kız.Senin gibi gelin dostlar başına.Daha ne olsun.Bende oğluma senin gibi bulcam inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?