Eş ailesine gitme sıklığı?

Evet o benim :) Hayatımın hatasıdır yakın oturmak. Çok yoğun çalışıyorum kendi evime de yardımcı bayan alıyorum, ayrıca kv görümceme toz bile aldırmaz dolayısı ile temizlik vs gibi iş beklentisi olmuyor olamaz da zaten. Ama her çağrıldığında gitmemi bekleyen, her hareketime dikkat edip anlam çıkaran, sürekli poh poh isteyen bir karakteri var yani çok egolu. Bense sessiz sakin karakterli biriyim, bir türlü sevemedi beni o yüzden. Düşünün hırsızlık yapan, evli olduğu halde başka erkeklerle görüşen ama boynuna canım diyen sarılan bir kızı benden daha çok seviyor sebebi ona sarılıyormuş:) Böyle bir tip kv.

Eş ailesi ile ilişkide altın kural eşinin tutumudur. O izin verdikçe sana yüklenirler, o arkanda ise yüklenemezler.

Bu olaydan sonra gorumceperimle yüz yüze geldik hiç yüz vermedim . Eşimin ailesi çok beklenti uzerindeler diye yaranmaya calismadim şuan eskisindende iyi davraniyorlar . Esimlede kirginliklarim var ama o da iyi suan
o zaman istikrarlı bi şekilde canın istediğinde gitmeye ve her istediklerini yapmamaya devam et.

Bende görümceyim ama gelinimize rahatsızlık vericem veya kırıcam diye çok dikkat ediyorum. Dış kapının dış mandalıyım ben ne beklentisiymiş. Evi kardeşim temizler yemekleri kardeşim yıkar bulaşıkları eşi toparlar. Evi temizleyemezse temiklikçi getirir kardeşim. Onlar bi düzen oturtmuş hiçbirimiz ses çıkarmayız zaten hakkımız da yok. Daha gelinimize aferin kız canının kıymetini bil yıpratma kendini bile diyorum..

Bende de var her b.ka maydanoz bi görümce 1 yıldır yok benim için. Bu yüzden kinleniyo bana ama çok da bi tarafımdaydı senelerdir haddini bilcekti adam yerine konmak istiyoduysa..

Bende altı üstlü oturuyorum hiçbirşey yapmıyorum eli ayağı tutuyor her gün görmemekte iki üç günde beş görüyoruz yada bir saat oturup çıkıyoruz bunun bir saati veya günü olmamalı bizim görev elden ayaktan düştükten sonra

Benim eşimin annesi babası ayrı, aynı mahallede oturuyoruz. Bir gün biri diğer gün biri yemeğe çağırıyor. Işime geliyor valla :) Üç tane çocukları var, biri bekar oglan, bize hiç işleri düşmüyor o yüzden. Zaten gençler ama bir yarışma ihtiyaclari olsa yardım etmeye çalışırım. Benim ailem uzakta geldiler mi 20gun-1 ay kalıyorlar, biz gittik mi yine aynı şekilde. Gerçi annem eve kedi aldım diye protesto ediyor ama yazin kediler yine bahçede oynamaya başladığı zaman gelecekmiş :))

Vaaay be senin gibi gorumcenin de kıymetini bilmemisler. Bu olaydan sonra eşimin ailesi aşırı yakın davranıyor bana hatta 2 günde bir kayinvalidem geliyor. Geçen de gorumcenler yemeğe gelecekti hastayım yardım et dedi hayır diyemedim. Onlar yakın davrannca tavır yapamıyorum nedense. Ama onların istediği gibi hergun de gitmiyorum

:)) kıyamıyosun. İnsan gibi davransınlar yardımını et canım. Hoyrat tavır sergilemesinler saygılı davransınlar yoksa iş yapınca bi yerlerimşz aşınmıyo. Kıymet bilsinler.

Gelinimizle abla kardeş gibiyiz canım o benim. Annemin doğurmadığı kız kardeşim :) o biliyo kadir kıymet bilmez mi hiç.. Kıymet bilmeyen eşimin ailesi ben de onları tanımıyorum artık özerkliğimi ilan ettim

Maşallah canım ne güzel düşünüyorsun. İnsanlar ne yaparsa yapsın yüzüme güldüklerinde kinci lik yapamıyorum bak okadar laf soylediler şuan hiç birşey olmamış gibi kızım yavrum yapıyorlar bende tavır yapamıyorum. İnşallah Birgün kiymetimiz bilinir bilinmezse de kızları var elbet çıkar biyerden

Kayınvalidem temizliğe hiç cagirmaz kimseyi tek başıma yaparım der.
Ama eğer misafir felan ağırlayacak ise ya da ciddi bir tadilat söz konusu ise ben söylemeden yardıma giderim.
Bizim aramızda 15 20 dk mesafe var iki üç haftada bir gideriz.Bazende onlar gelir.
Ama bazen 1 ayı bulur iş durumuna göre.

Kv canım ne zaman isterse o zaman giderim..bunu yazılı olarak notere bildirmedim :)

Niye gelin, kv evini temizlesin ki ben anlamıyorum..ben yokken nasıl temiz tutuyorsa aynen devam etsin..bir kere temizlesen hep arkası beklenir..benlik değil..

temizleyenlere kolay gelsin :)

Zaten arada bi gidiyordum doğumumu rezil ettiği için kustum kurtuldum 9 aydır öyle rahatım ki anlatamam :)))temizliğe de alıştırmayin ne gerek var.

Kim itiraz edecek kız.Senin gibi gelin dostlar başına.Daha ne olsun.Bende oğluma senin gibi bulcam inşallah.

düğünü yapınca da beklenti içinde olmak gereksiz
anne baba destek olur imkanı varsa
bunu da kendi canı oldugu için içinden gelerek yapar
karsılık bekleyerek değil

benım babam erkek kardeşim için evini sattı iş kurdu
gelinimiz evimize gelince bir çayı alıp da yardım etmez
ben de gorumce olarak ettirmem zaten , annem de beklenti içine girmez hasta oldugu halde
benden bile beklentiye girmez öz kızıyken , ben elimden geldıgınce yardım ederim anneme.

maddi destek olundu dıye yardım beklenecekse kimse destek olmasın

Bende diyorum insanlar takmış aynı konuları açıp açıp duruyorlar. Meğer hepsi senin konunmuş. İstediğin cevabı alana kadar açacaksın galiba bu konuyu.
Biz farklı şehirlerdeyiz. Yılda 1-2 görüşürüz. Onlara gittiğimizde temizliğe yardım gerekiyorsa eşim yapar. Mutfakta da ben yardım ederim. Kv, kp çalışkan insanlar zaten çok sorun olmuyor.

Zaten arada bi gidiyordum doğumumu rezil ettiği için kustum kurtuldum 9 aydır öyle rahatım ki anlatamam :)))temizliğe de alıştırmayin ne gerek var.
küslüğünü kabul ettilerse ne mutlu sana
ben kv ve görümcemle küsemiyorum mesela.

ben küssem de onlar birsey yok çok samımıyız gbi davranıyor

Biz de yakınız, 1-1,5 km var yok aramızda.. Genelde haftada bir gideriz, bazen haftada 2-3 bile görüştüğümüz olur. Kayınvalidemi sevdiğim için sorun olmuyor görüşmek.. Temizlik olayına gelince kayınvalidem öyle bir şeyin imasını bile yapmaz, anne bana yardıma gelsene temizlik yapalım desem koşup gelecek bir kadın.. He öyle biri olmasaydı da yapmazdım.

yenı evlıyken bulaşık yıkadım sen ne biçim bulaşık yıkıyorsun çal kap , dedi
şimdi çay bardagını bile makıneye koymam tezgahın üstünde bırakırım ,

birkez ihtiyaçtan dolayı kendı temizlçimi kendine yolladım parasını ben ödedim ,
başını yesin ne biçim temizlik yaptı dedi , evini taşıdı eve yerleşti öyle gittim evi gördüm ,

ilk zamanlar haftada gidelim derdim eşime ,
şimdi eşim gidelimmi diye sorar tama gidelim derim bu da 3-4 haftada bir olur ,

Bizimkide karşı karşıya ilk zamanlar hergün giderdim ben artik eşim gitmek istemiyo Kayın babam çocukları ozleyince ariyor bir iki saat gidip geliyorum temizlik hiç yapmıyorum istese yaparım ama istemiyo zaten eşimde sevmez annesini kardeslerini arada babasiylada kusuyo onlarda bize gelemiyor ama kaynanama kalsa bana yerleşecek kYn babacimmm izin vermiyor bende ev ev üstüne olmaz diyorum ole geçip gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…