- 7 Şubat 2018
- 943
- 368
- 23
- 29
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
Yok ben hiç bir şeye karismadim evimdeki çoğu esyayi kendi zevklerine göre aldılar ona bile sesimi cikarmadim. Ama herşeyimi yaptılar genel olarak. Benim eşim evin tek oğlu olduğu için , eşimin ailesi de çok alıngan sabah gitsem akşam eşimle bekleyen tipten onun için bende mesafe koydum yeri geldiğinde hergun giderim yeri gelir 3 , 4 gün arayla nekadar doğru bilemiyorumBu aile yapiniza, sosyal hayatınıza bağlı olarak değişir.Evlenirken erkek ailesi düğünü yapmalı diyerek her şeyi yaptırdıysaniz haklı olarak kv de şimdi gelin her şeyi yapmalı der. Ama yük olmadiysaniz haftada bir yeterlidir.
oturduğum ev değilde işyerım kv ye çok yakın en son bayramda gıttım gecen ayda eltımlerde gördüm. senede en fazla 10 kere görürüz birbirimizi. yardım istediğinde falan da gitmem o da istemez zaten. mesafeli bir ilişkimiz var bastan ne kadar mesafelı olursan o kadar rahat edersın.Merhaba eslerin ailesine yakin oturan gelinler :) eşinizin ailesiyle nekadar sıklıkta gidip geliyorsunuz ? Kayinvalideniz Yardım istediğinde temizliğine gidermisiniz ? Ve bunları yaptıktan sonra kıymetiniz biliniyormu? yoksa daha fazlasını mi bekliyolar ? Herkes yazsın bakalim
Merhaba eslerin ailesine yakin oturan gelinler :) eşinizin ailesiyle nekadar sıklıkta gidip geliyorsunuz ? Kayinvalideniz Yardım istediğinde temizliğine gidermisiniz ? Ve bunları yaptıktan sonra kıymetiniz biliniyormu? yoksa daha fazlasını mi bekliyolar ? Herkes yazsın bakalim
Anketör müsün senMerhaba eslerin ailesine yakin oturan gelinler :) eşinizin ailesiyle nekadar sıklıkta gidip geliyorsunuz ? Kayinvalideniz Yardım istediğinde temizliğine gidermisiniz ? Ve bunları yaptıktan sonra kıymetiniz biliniyormu? yoksa daha fazlasını mi bekliyolar ? Herkes yazsın bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?