- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi EvluBayan000
Merhaba eslerin ailesine yakin oturan gelinler :) eşinizin ailesiyle nekadar sıklıkta gidip geliyorsunuz ? Kayinvalideniz Yardım istediğinde temizliğine gidermisiniz ? Ve bunları yaptıktan sonra kıymetiniz biliniyormu? yoksa daha fazlasını mi bekliyolar ? Herkes yazsın bakalim
Evet o benim :) Hayatımın hatasıdır yakın oturmak. Çok yoğun çalışıyorum kendi evime de yardımcı bayan alıyorum, ayrıca kv görümceme toz bile aldırmaz dolayısı ile temizlik vs gibi iş beklentisi olmuyor olamaz da zaten. Ama her çağrıldığında gitmemi bekleyen, her hareketime dikkat edip anlam çıkaran, sürekli poh poh isteyen bir karakteri var yani çok egolu. Bense sessiz sakin karakterli biriyim, bir türlü sevemedi beni o yüzden. Düşünün hırsızlık yapan, evli olduğu halde başka erkeklerle görüşen ama boynuna canım diyen sarılan bir kızı benden daha çok seviyor sebebi ona sarılıyormuş:) Böyle bir tip kv.
Eş ailesi ile ilişkide altın kural eşinin tutumudur. O izin verdikçe sana yüklenirler, o arkanda ise yüklenemezler.