- 16 Eylül 2022
- 456
- 909
- 33
- Konu Sahibi QueenElizabeth1
-
Uol ters uğrayamayız.Kızlar merhaba. Eşimle ailelerden uzakta yaşıyoruz. Bu bayram benim ailemin yanına geldik 1 haftalığına afyona. Eşimin ailesi hemen arayıp dönüşte bize de uğrayın bir gün kalın gidin demiş Adana’da oturuyorlar. Kasım ayında onların yanındayken eşim beni ailemin yanına getirmek istediği zaman kayınpederim yol ters gitmeyin diyip eşimin aklına girdi. Şimdi ise ben gitmek istemiyorum akıl verin ne yapayım onların yönlendirmesini istemiyorum
Neden? Neden eşinin ailesi ölümsüz mü? Oda gitmedi ya ölselerdi? Kısasa kısas bazen iyidir. Herkes yerini bilsinÇok ters değilse bir gün kalın ya. Ölümlü dünya. Başka zaman ters derse e gelmiştik ya size ters değildi dersiniz
Babasından annenlere yol tersse annenlerden de kayınpedere yol terstir.Kızlar merhaba. Eşimle ailelerden uzakta yaşıyoruz. Bu bayram benim ailemin yanına geldik 1 haftalığına afyona. Eşimin ailesi hemen arayıp dönüşte bize de uğrayın bir gün kalın gidin demiş Adana’da oturuyorlar. Kasım ayında onların yanındayken eşim beni ailemin yanına getirmek istediği zaman kayınpederim yol ters gitmeyin diyip eşimin aklına girdi. Şimdi ise ben gitmek istemiyorum akıl verin ne yapayım onların yönlendirmesini istemiyorum
Aynen böyle söyleyeceksiniz yüzüneKasım ayında onların yanındayken eşim beni ailemin yanına getirmek istediği zaman kayınpederim yol ters gitmeyin diyip eşimin aklına girdi. Şimdi ise ben gitmek istemiyorum akıl verin ne yapayım onların yönlendirmesini istemiyorum
Yol ters diyin maden eşiniz onda ikna olmuş yine olsun bir zahmetKızlar merhaba. Eşimle ailelerden uzakta yaşıyoruz. Bu bayram benim ailemin yanına geldik 1 haftalığına afyona. Eşimin ailesi hemen arayıp dönüşte bize de uğrayın bir gün kalın gidin demiş Adana’da oturuyorlar. Kasım ayında onların yanındayken eşim beni ailemin yanına getirmek istediği zaman kayınpederim yol ters gitmeyin diyip eşimin aklına girdi. Şimdi ise ben gitmek istemiyorum akıl verin ne yapayım onların yönlendirmesini istemiyorum
Erzurum’a gideceğiz yolumuzun üzeri olsa neyse. Bayramda yanlarına gitmedik diye sanırım böyle yapıyorlarYol ters mi değil mi çalıştığınız ile göre değişir örneğin antepteyseniz Adana’ya ugrayip gidin tabi ama karadeniz’se olmaz
İstemiyorum deyin entrikaya gerek yok açık açık söyleyinKızlar merhaba. Eşimle ailelerden uzakta yaşıyoruz. Bu bayram benim ailemin yanına geldik 1 haftalığına afyona. Eşimin ailesi hemen arayıp dönüşte bize de uğrayın bir gün kalın gidin demiş Adana’da oturuyorlar. Kasım ayında onların yanındayken eşim beni ailemin yanına getirmek istediği zaman kayınpederim yol ters gitmeyin diyip eşimin aklına girdi. Şimdi ise ben gitmek istemiyorum akıl verin ne yapayım onların yönlendirmesini istemiyorum
Davet onlardan kabul ya da reddetmek sizden. İstemiyosanız eşinizle bu işi çözüp reddedeceksiniz olup bitecek.Kızlar merhaba. Eşimle ailelerden uzakta yaşıyoruz. Bu bayram benim ailemin yanına geldik 1 haftalığına afyona. Eşimin ailesi hemen arayıp dönüşte bize de uğrayın bir gün kalın gidin demiş Adana’da oturuyorlar. Kasım ayında onların yanındayken eşim beni ailemin yanına getirmek istediği zaman kayınpederim yol ters gitmeyin diyip eşimin aklına girdi. Şimdi ise ben gitmek istemiyorum akıl verin ne yapayım onların yönlendirmesini istemiyorum
Yol ters gelemeyiz diyin. hatta kp acip .siz de 8stiniz malum yol ters gelemiyoruz diyin .asla ama asla gitmeyin .Onlarin oglu evlatta siz ailenizin evladi degil misiniz ?Kızlar merhaba. Eşimle ailelerden uzakta yaşıyoruz. Bu bayram benim ailemin yanına geldik 1 haftalığına afyona. Eşimin ailesi hemen arayıp dönüşte bize de uğrayın bir gün kalın gidin demiş Adana’da oturuyorlar. Kasım ayında onların yanındayken eşim beni ailemin yanına getirmek istediği zaman kayınpederim yol ters gitmeyin diyip eşimin aklına girdi. Şimdi ise ben gitmek istemiyorum akıl verin ne yapayım onların yönlendirmesini istemiyorum
Söyledim gitmek istiyorsan kendin gidersin ben gelmiyorum dedimYani ben mi garip düşünüyorum ama eşinize bunu açık açık söyleyecek,istemiyorum diyecek kadar iletisiminiz yok mu? Eger o iletisim varsa, esiniz arar vakit kaybetmeden eve gitmemiz lazım, ugrayamayiz der guzelce olur biter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?