Eş ailesinin sürekli yanına çağırması

Eşinize kendın git aileni mutlu et .

Sonra dön beni al burdan ailene yol ters düşmüyorsa karına da yap bi güzellik bende bi gün daha ailemle kalırım diyiverin.

Öyleler. Benim aileme hiç gitmezsek neden gitmedin demezler ama kendilerine sürekli gitmemizi bekliyorlar. İyi olan kaybediyor o yüzden eş ailesine pek iyilik yapmak istemiyorum

Öyleler. Benim aileme hiç gitmezsek neden gitmedin demezler ama kendilerine sürekli gitmemizi bekliyorlar. İyi olan kaybediyor o yüzden eş ailesine pek iyilik yapmak istemiyorum
Ya eş gerçekten çok önemli. Eşin senin arkanda durursa kimse ağzını açamıyor. Eşim ilk senin ailene gidelim istersen dedi ama geçen bayram ilk bizimkilere gittiğimiz için ben teklif ettim oraya gitmeyi. Eşimin ailesinden kimse bana kötü laf diyemez bilirler ki eşim hepsini susturur.

Daha en başta kp nin “yol ters gitmeyin” demesi bile çok gereksiz ki. Sanki kendi sürecek arabayı, çekecek o kadar yolu. Gerekirse 15 saat sürer gidersiniz. Onlar ana-baba da sizinkiler değil mi. Herkesin yazdığı gibi tam olarak aynısını söyleyin. “Yolumuz ters, başka zaman inşallah gideriz hayatım”

Umarim dinlemeyip gitmissinizdir o donem. Pislik adam. Hic dusunmezmi ben engel oldum yol ters diyip. Bunlar eve giderler kavga ederler tartisirlar. Kendi ailesinede gidiversin diye. Yerinde olsam bie bahane hasta falan olurum inadina gitmem. Yol ters derim yada acik acik
Yada ne bilim ayil bayil serum al bir gun daha fazla kal ama gitme ben bile inatlastim burda

Benimki de beni savunur ama hala onlardan korkuyor gibi.

Yok gitmeyeceğim kesinlikle. Hamileyim zaten rahatsızım ara aileni gelemeyeceğimizi söyle dedim

Çok ters değilse bir gün kalın ya. Ölümlü dünya. Başka zaman ters derse e gelmiştik ya size ters değildi dersiniz
Belkide baska zamani Allah korusun ama bu konus sahibi goremeyecek. Boyle dusunmeyin fazla bu hayatta. Kalpleri kirmayalim diye kendimizi hasta ediyorz.ölümlü dunya diye diye bir yerimize giren kaziklarin sayisi arşi gecti. Ölüm varsa herkese var

Benimki de beni savunur ama hala onlardan korkuyor gibi.
Aslında korkacak bir şey yok. Eş demek hayat arkadaşı demek. Eşime biri bir şey dese bende savunurum kendi ailem dahi olsa. Şu an hayatımı paylaştığım kişi eşim, değeri bende çok. Evlilik bu demek. Eşinize söyleyin tavrını koysun.

Nie otobüs kullanacaksınız kendınizi degersizleştirmeyin üstelik hamileymişsiniz yani eşim rahatsız artı yol tepemem diyebilirdi eşiniz ailesine .

dönsün sizi alsın
Bilerek öyle söyledim ciddi olduğumu görsün diye. Kendisi arasın söylesin umrumda değil. Beni yönlendirmelerini istemiyorum

İki yolda birbirine ters madem sonraki bayram evimizde oturalım deyin, eşiniz ne diyecek çok merak ediyorum. Ayrıca karı koca karar veriyorsa bunun üzerine üçüncü kişilerin de herşeye bı fikri olmasina hastayım. Yol tersmiş....

Beni ağlatmıştı babası. Çünkü eşim gideriz demişti. Kinim geçmiyor onlara . Yol tersmiş uzatırmışız. Eş ailesinden nefret ediyorum bu yüzden her şeye müdahale etmeye bayılıyorlar

Benim içinde eşim öyle. Gurbette yalnız yaşıyoruz sadece ikimiziz. Ailelerden uzağız. Ama onlar hala yönlendirmek istiyor bir aile olmamızı kabul etmiyorlar

Beni ağlatmıştı babası. Çünkü eşim gideriz demişti. Kinim geçmiyor onlara . Yol tersmiş uzatırmışız. Eş ailesinden nefret ediyorum bu yüzden her şeye müdahale etmeye bayılıyorlar
Direk eş ailesinden nefret değil de eşinizle oturun konuşun cunkı sizin evinizin direği eşiniz oluyor ya hani sizinle ortak karar alıp - son noktayı o koymalı dışarı karşı .sizi ailesine ailesini size kötü etmemeli

O konuda iyi çok şükür. Ama huzursuzluk oluyor çok rahatsız oluyorum bu durumdan

O konuda iyi çok şükür. Ama huzursuzluk oluyor çok rahatsız oluyorum bu durumdan
İşte yavru ceylanım eşinden kaynaklı yine de bu tarz konular da azıcık keskin olması gerekiyor ki karşı taraf eşine bişey sorarken eşinden bi beklentiye girerken seni de düşünmeli onlar düşünemediğinde eşin şunu yapmalı hanıma bi sorayım demeli .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…