- 6 Mart 2024
- 10.889
- 20.334
- 318
- Konu Sahibi QueenElizabeth1
-
Öyleler. Benim aileme hiç gitmezsek neden gitmedin demezler ama kendilerine sürekli gitmemizi bekliyorlar. İyi olan kaybediyor o yüzden eş ailesine pek iyilik yapmak istemiyorumValla benim ağzım laf yapar kp ve kv me açık açık her şeyi söylerim. Eğer onların yanındayken yol ters diye gitmeyin dedilerse, bende şu an onlara yol ters gidemeyiz derim. Bazen erkek aileleri kendilerini çok önemsiyor, kadının ailesi yok gibi davranıyor. Bu bayram ilk eşimin ailesine gittik benim isteğimle 2-3 saat durduk, eşim dedi ki hadi kalkalım E akşam yemeğine de kalın falan dediler eşim ayaklandı. Karımın ailesi de var ya hani onlarda ziyaret bekler dedi. Hiç kimse ağzını açamadı. Ben benim aileme saygı gösterene saygı gösteririm.
Kendin git bende buradan giderim dedimEşinize kendın git aileni mutlu et .
Sonra dön beni al burdan ailene yol ters düşmüyorsa karına da yap bi güzellik bende bi gün daha ailemle kalırım diyiverin.
Ya eş gerçekten çok önemli. Eşin senin arkanda durursa kimse ağzını açamıyor. Eşim ilk senin ailene gidelim istersen dedi ama geçen bayram ilk bizimkilere gittiğimiz için ben teklif ettim oraya gitmeyi. Eşimin ailesinden kimse bana kötü laf diyemez bilirler ki eşim hepsini susturur.Öyleler. Benim aileme hiç gitmezsek neden gitmedin demezler ama kendilerine sürekli gitmemizi bekliyorlar. İyi olan kaybediyor o yüzden eş ailesine pek iyilik yapmak istemiyorum
Umarim dinlemeyip gitmissinizdir o donem. Pislik adam. Hic dusunmezmi ben engel oldum yol ters diyip. Bunlar eve giderler kavga ederler tartisirlar. Kendi ailesinede gidiversin diye. Yerinde olsam bie bahane hasta falan olurum inadina gitmem. Yol ters derim yada acik acikKızlar merhaba. Eşimle ailelerden uzakta yaşıyoruz. Bu bayram benim ailemin yanına geldik 1 haftalığına afyona. Eşimin ailesi hemen arayıp dönüşte bize de uğrayın bir gün kalın gidin demiş Adana’da oturuyorlar. Kasım ayında onların yanındayken eşim beni ailemin yanına getirmek istediği zaman kayınpederim yol ters gitmeyin diyip eşimin aklına girdi. Şimdi ise ben gitmek istemiyorum akıl verin ne yapayım onların yönlendirmesini istemiyorum
Benimki de beni savunur ama hala onlardan korkuyor gibi.Ya eş gerçekten çok önemli. Eşin senin arkanda durursa kimse ağzını açamıyor. Eşim ilk senin ailene gidelim istersen dedi ama geçen bayram ilk bizimkilere gittiğimiz için ben teklif ettim oraya gitmeyi. Eşimin ailesinden kimse bana kötü laf diyemez bilirler ki eşim hepsini susturur.
Yok gitmeyeceğim kesinlikle. Hamileyim zaten rahatsızım ara aileni gelemeyeceğimizi söyle dedimUmarim dinlemeyip gitmissinizdir o donem. Pislik adam. Hic dusunmezmi ben engel oldum yol ters diyip. Bunlar eve giderler kavga ederler tartisirlar. Kendi ailesinede gidiversin diye. Yerinde olsam bie bahane hasta falan olurum inadina gitmem. Yol ters derim yada acik acik
Yada ne bilim ayil bayil serum al bir gun daha fazla kal ama gitme ben bile inatlastim burda
Belkide baska zamani Allah korusun ama bu konus sahibi goremeyecek. Boyle dusunmeyin fazla bu hayatta. Kalpleri kirmayalim diye kendimizi hasta ediyorz.ölümlü dunya diye diye bir yerimize giren kaziklarin sayisi arşi gecti. Ölüm varsa herkese varÇok ters değilse bir gün kalın ya. Ölümlü dünya. Başka zaman ters derse e gelmiştik ya size ters değildi dersiniz
Aslında korkacak bir şey yok. Eş demek hayat arkadaşı demek. Eşime biri bir şey dese bende savunurum kendi ailem dahi olsa. Şu an hayatımı paylaştığım kişi eşim, değeri bende çok. Evlilik bu demek. Eşinize söyleyin tavrını koysun.Benimki de beni savunur ama hala onlardan korkuyor gibi.
Nie otobüs kullanacaksınız kendınizi degersizleştirmeyin üstelik hamileymişsiniz yani eşim rahatsız artı yol tepemem diyebilirdi eşiniz ailesine .Kendin git bende buradan giderim dedim
Bilerek öyle söyledim ciddi olduğumu görsün diye. Kendisi arasın söylesin umrumda değil. Beni yönlendirmelerini istemiyorumNie otobüs kullanacaksınız kendınizi degersizleştirmeyin üstelik hamileymişsiniz yani eşim rahatsız artı yol tepemem diyebilirdi eşiniz ailesine .
dönsün sizi alsın
Geri adım atmayınBilerek öyle söyledim ciddi olduğumu görsün diye. Kendisi arasın söylesin umrumda değil. Beni yönlendirmelerini istemiyorum
Beni ağlatmıştı babası. Çünkü eşim gideriz demişti. Kinim geçmiyor onlara . Yol tersmiş uzatırmışız. Eş ailesinden nefret ediyorum bu yüzden her şeye müdahale etmeye bayılıyorlarİki yolda birbirine ters madem sonraki bayram evimizde oturalım deyin, eşiniz ne diyecek çok merak ediyorum. Ayrıca karı koca karar veriyorsa bunun üzerine üçüncü kişilerin de herşeye bı fikri olmasina hastayım. Yol tersmiş....
Benim içinde eşim öyle. Gurbette yalnız yaşıyoruz sadece ikimiziz. Ailelerden uzağız. Ama onlar hala yönlendirmek istiyor bir aile olmamızı kabul etmiyorlarAslında korkacak bir şey yok. Eş demek hayat arkadaşı demek. Eşime biri bir şey dese bende savunurum kendi ailem dahi olsa. Şu an hayatımı paylaştığım kişi eşim, değeri bende çok. Evlilik bu demek. Eşinize söyleyin tavrını koysun.
Direk eş ailesinden nefret değil de eşinizle oturun konuşun cunkı sizin evinizin direği eşiniz oluyor ya hani sizinle ortak karar alıp - son noktayı o koymalı dışarı karşı .sizi ailesine ailesini size kötü etmemeliBeni ağlatmıştı babası. Çünkü eşim gideriz demişti. Kinim geçmiyor onlara . Yol tersmiş uzatırmışız. Eş ailesinden nefret ediyorum bu yüzden her şeye müdahale etmeye bayılıyorlar
O konuda iyi çok şükür. Ama huzursuzluk oluyor çok rahatsız oluyorum bu durumdanDirek eş ailesinden nefret değil de eşinizle oturun konuşun cunkı sizin evinizin direği eşiniz oluyor ya hani sizinle ortak karar alıp - son noktayı o koymalı dışarı karşı .sizi ailesine ailesini size kötü etmemeli
İşte yavru ceylanım eşinden kaynaklı yine de bu tarz konular da azıcık keskin olması gerekiyor ki karşı taraf eşine bişey sorarken eşinden bi beklentiye girerken seni de düşünmeli onlar düşünemediğinde eşin şunu yapmalı hanıma bi sorayım demeli .O konuda iyi çok şükür. Ama huzursuzluk oluyor çok rahatsız oluyorum bu durumdan
Seni çok iyi anlıyorum aynı dert bende de, var adam hala sanki çocukmuş gibi yönetmek istiyor istediğini alamayıncs bu sefer de laf söylüyor canımızı sıkıyor ister istemez insanın tadı kaçıyorO konuda iyi çok şükür. Ama huzursuzluk oluyor çok rahatsız oluyorum bu durumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?