- 1 Eylül 2014
- 26.137
- 30.503
- 798
- 36
- Konu Sahibi Safsarisin
-
Bizde gerginlik sonrası bence eşim bana zaman verdi sakinleşeyim diye 40 gün sonra filan “Annem yemeğe çağırıyor herkes olacakmış,Burçakı da çağırsam gelir mi demiş bizimki de gelir heralde demiş,o zaman ben Burçakı arayıp çağırırım demiş” Ben de gelirsem ve annen bana laf sokarsa ne yapıcam dedim gülerek eşim de “ sen de laf sok aşkım sakın altta kalma,benim karım altta kalmamalı “ dedi kahkaha attı ,sonra çingene gibi kavga ediyorsunuz diye eleştiriyorsun ama bak ben varoştan geldim elit olamıyorum (onlar da köylü geyik yaptığımı biliyor), “ Canım sen de düzeyli sok lafını” dedi,velhasıl kayınvalide normal davrandı sevdiğim yemekleri yapmış biraz da hamileyim diye iltimas geçiyor olabilirler. Problemsiz bi akşam oldu. O akşam gitmesem içerlerdi mesela şimdi barışmış olduk bi sonraki daveti kabul etmesem kimse bozulmaz gibi,böyle böyle politik davranmayı öğreniceksin sen de. Seni biliyorum zaten iki konuşup bir düşünüyorsun,iki düşünüp bi konuşsan fevri olmasan çok zeki kadınsın çözersin her türlü problemini.
Sizin düşüncenizdeki insanlara gercekten saygi duyuyorum. Nasıl peki bu şekilde hissedebiliyorsunuz? Ya bilmiyorum,benimseyememe sorunu olabilir. Bir bezdirme gibi bir durumu olmadi..laf sokmasi olmadi. Bana "sevgili gelinim" gelin hanim kızım falan diye hitap eder. Iltifatta eder.karsiligini da alır tabiki hep aldı. Ben kendisini severim de ama ne bilimmm bilmiyorum belki cevredeki örnekler,belki bilincalti belki baska seyler.. beni boyle mesafe koymaya itiyor. Biraz da yabaniyimdir esasen. Esim hic oyle degil cok rahat,girgin,umursamaz. Yani hic kinci de degil. Insanlari seven bir yapisi var :/ ama ben :/Özür dilerim ama ben çoğunluğa katılmıyorum ne yazık ki. Kadının size bir kötülüğü, zararı olmamış. Haftada bir, iki haftada bir bence gayet katlanılabilir aralıklar. Dayıları, teyzeleri, halaları geçtim hadi ama eşinizin annesi o. Üstelik yalnız yaşıyor. Kötü kalpli biri olur, sizi bezdirir, anlarım ama ortada öyle bir şey de yok. Ben olsam sadece eşimin annesi olduğu için bile böyle gereksiz bir mesafe koymazdım. Siz bilirsiniz tabii.
Bende görüşmüyorum haklı sebeplerden dolayı ve bu yüzden eşimle hiç problemimiz olmadı boşver görüşmediğin daha iyi kavgada vesile olmuş gerçek yüzünü görmüş oldun kafan rahat olsun.Merhaba 1 senedir evliyim. Eşimle cok siddetli kavgalarımız oldu. Bir sekilde uzlaştık ve genel olarak iyiyiz .Birbirimizi seviyoruz. Bu kavgalari esim ne yazik ki benim aileme duyurdu. Ben hic duyurmamıştım,pek sevdigim birsey degil hosta degil en son tartışmamızda bende ailene anlatcam diyip,bir gafletle annesine telefon açtım. Oğlunu tuttu tabiki. Banada 1 2 laf söyledi cokta umrumda degil. Takilmadim yani.. bu arada hic problem yaşamamıştım kayinvalidemle. Bizim esimle,sorunlarimiz hep 3. Kisiler. Ben akraba,ziyaret,bayramlasma nedir bilmem. Sevmem de bu tip ortamlari..Akrabalarimdan uzak yasiyorum 20 senedir ne yazikki gelenekleri,törenleri bitmiyor.. ve bir sure sonra göreve dönüşüyor..
Bir de söyle bir durum var,eşimi sayipta yigenimiz,torunumuz diyip 1 kez evimize gelmediler. davet ettigimiz halde bile gelmediler ama nedense bizden gitmemizi kendilerince kendilerini saymamizi bekliyorlar (akrabalari)
Mecburmusuz gibi her hafta ya da haftada 2 kaynanadayiz. Kaynana yalniz yaşıyor ,esi vefat etmis. Calisiyor ama,kendince geziyor tozuyor ortami da var. Yaşlı da değil. Ben bakiyorumda hic boyle yeni nesilde benim gibisi de yok cevremde..Vicdanen rahatim,ancak suan kaynanam benimle görüşmüyor. Esim tek başına gidiyor yanina
Bana "gel "demiyor.Sormuyor da gelecek misin? Diye..
Telefonda konusuyorlar,sana selami var falan da demiyor.
Bende hic annesiyle ilgili birsey sormuyorum da söylemiyorum da..
Sizce bu ileride bir sorun yaratır mi? Ne yapmalıyım ?
Eşim hiçbirşey söylemedi bana.. Hani annemle görüşün falan diye. Bilemiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var
Esin görüşüyormu canimBende uzuuun zamandır görüşmüyorum. Kadın hayatımızdan çıktı eşimle kavgalarım azaldı demek kı benı strese sokup çıldırtan oymus. Valla huzunun nasıl bısey oldugunu anladım iyiki de görüşmüyorum.
Darısı banaMerhaba 1 senedir evliyim. Eşimle cok siddetli kavgalarımız oldu. Bir sekilde uzlaştık ve genel olarak iyiyiz .Birbirimizi seviyoruz. Bu kavgalari esim ne yazik ki benim aileme duyurdu. Ben hic duyurmamıştım,pek sevdigim birsey degil hosta degil en son tartışmamızda bende ailene anlatcam diyip,bir gafletle annesine telefon açtım. Oğlunu tuttu tabiki. Banada 1 2 laf söyledi cokta umrumda degil. Takilmadim yani.. bu arada hic problem yaşamamıştım kayinvalidemle. Bizim esimle,sorunlarimiz hep 3. Kisiler. Ben akraba,ziyaret,bayramlasma nedir bilmem. Sevmem de bu tip ortamlari..Akrabalarimdan uzak yasiyorum 20 senedir ne yazikki gelenekleri,törenleri bitmiyor.. ve bir sure sonra göreve dönüşüyor..
Bir de söyle bir durum var,eşimi sayipta yigenimiz,torunumuz diyip 1 kez evimize gelmediler. davet ettigimiz halde bile gelmediler ama nedense bizden gitmemizi kendilerince kendilerini saymamizi bekliyorlar (akrabalari)
Mecburmusuz gibi her hafta ya da haftada 2 kaynanadayiz. Kaynana yalniz yaşıyor ,esi vefat etmis. Calisiyor ama,kendince geziyor tozuyor ortami da var. Yaşlı da değil. Ben bakiyorumda hic boyle yeni nesilde benim gibisi de yok cevremde..Vicdanen rahatim,ancak suan kaynanam benimle görüşmüyor. Esim tek başına gidiyor yanina
Eşim hiçbirşey söylemedi bana.. Hani annemle görüşün falan diye. Bilemiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var
Sizin düşüncenizdeki insanlara gercekten saygi duyuyorum. Nasıl peki bu şekilde hissedebiliyorsunuz? Ya bilmiyorum,benimseyememe sorunu olabilir. Bir bezdirme gibi bir durumu olmadi..laf sokmasi olmadi. Bana "sevgili gelinim" gelin hanim kızım falan diye hitap eder. Iltifatta eder.karsiligini da alır tabiki hep aldı. Ben kendisini severim de ama ne bilimmm bilmiyorum belki cevredeki örnekler,belki bilincalti belki baska seyler.. beni boyle mesafe koymaya itiyor. Biraz da yabaniyimdir esasen. Esim hic oyle degil cok rahat,girgin,umursamaz. Yani hic kinci de degil. Insanlari seven bir yapisi var :/ ama ben :/
Takmayim kafama dimi. Aslinda takacağım son insan olmali
Kayinvalidem isinde gücünde modern sayılır ama yobaz ve bos lafları da var..
Evet gozune batıyor cok dogru bir tabir. Mesela tutturmus bir ev alın,esim borsa,bitcoin pek cok seyi takip eden finansal konularda da akilli birisidir. Neymis cok masraf yapmayalimmis.
Mesela ev tuttuk uzaktan,ilk evlendigimizde kayinvalidem ağlamış,esim söylemedi bile bunu bana kendisi soyledi oyle haberim.oldu..
Esim araba aldi annesine sonradan söyledi. Yani bekarken ben diyor cekemem hayatim cenesini..
Zaten kayinvalidem der. Benim oglum akıllı diye..
Görümcem telefonlarina bile geri dönmüyor
Herseye karışıyor ..
Benim evime geliyor temizlik yapiyor bos bir odamız var
Yapma anne desemde yok yok diyor ben duramam
Ya kendisinin düzeni ayrı,Hayatı ayrı,titiz biri. Benim evim genelde dağınık ve pis sayılır.. köpek var çünkü. Kadin bunlarinda hazmedemiyor..esim sorun etmiyor mesela. Ne bilim garip ya
Merhaba 1 senedir evliyim. Eşimle cok siddetli kavgalarımız oldu. Bir sekilde uzlaştık ve genel olarak iyiyiz .Birbirimizi seviyoruz. Bu kavgalari esim ne yazik ki benim aileme duyurdu. Ben hic duyurmamıştım,pek sevdigim birsey degil hosta degil en son tartışmamızda bende ailene anlatcam diyip,bir gafletle annesine telefon açtım. Oğlunu tuttu tabiki. Banada 1 2 laf söyledi cokta umrumda degil. Takilmadim yani.. bu arada hic problem yaşamamıştım kayinvalidemle. Bizim esimle,sorunlarimiz hep 3. Kisiler. Ben akraba,ziyaret,bayramlasma nedir bilmem. Sevmem de bu tip ortamlari..Akrabalarimdan uzak yasiyorum 20 senedir ne yazikki gelenekleri,törenleri bitmiyor.. ve bir sure sonra göreve dönüşüyor..
Gece dengesiz bir saatte uyudum 9 da yatip gece 3 te kalktım. Başladı düşünceleriyi sabahlar..
Öylemi diyorsun.. ne bilim acaba dedim bana karşı icten ice öfkelenirmi kocam gerci öyle bir yapisi da yok
Biz surekli kavga ediyormusuz bizim evliligimiz bitmis..ben nişan da kufur etmisim kufurumu duyup ona soylemisler. Ne alakaysa? Ben zaten etmissem kufur ya arkadasima etmisimdir bir dedikoducu da gidip ona söylemiş. Aradan 1 bucuk sene gecmis söylüyor. Iste boyle seyler soledi bana. Esime de boşanın demiş. Bunuda esim soyledi bana
Ben cok fazla ilgi gösterdim. Ornek veriyorum,bir yemek yapcam balık,hayatim annenide cagirsana gelsin is çıkışı oda ara tamam der.. ararim gelir. Dogumgunlerini atlamam ben hatırlatırım. Hep aramizdaydi yani ,hic dışlamadım hep iyiydi diyologumuz ve iliskimiz.
O şekilde seyler yapabilir.Esim çünkü biz barisinca dediki,annemin karakteri,durumu ben okulu birakinca cenesinden kurtulamadim ne diye annemi aradin sen falan dedi
Yalniz soyle birsey var esim doldurusa gelmez
Cok akıllı bir insan,uyanik ve entrikayi bilir.
Biraz kadınsı bi yapısı var yani ruh olarak diyorum:)
Annesi vidi vidi yaparsa uffff anne der ceker eve gelir yani..
Bir de söyle birsey var sizce alakasi varmidir ? Soyleyim biz evlenirken kaynana herseye burnunu sokmak istedi. Ben ve esim musade etmedik hatta internetten mobilya aldik. Baya bir bozuldu..
Yani izin versem beni yonetmeye kalkardi. O kavga olayinda da bana diyorki gec kalkiyorsunuz kahvalti etmiyorsunuz evi biraz evirip ceviren kadindir. Ne alakaysa?? Bizim problemlerimizin bunla alakasi da yok yani. Kaynana icten ice bana uyuz oluyor olabilir.
Hayır aksine ben davet ettim teyzesini,evimde köpek var diye gelmediler.. tiksinirlermis huylularmis yani.. ben 1 2 defa da diger akrabalari icin cagirsana gelsinler dedimm esim çağırmadı. Kesinlikle ben yaratmadım böyle bir ortami. Bizi kimse adam yerine koymuyor ama nedense biz hep gitmek zorundayiz. Zoruma giden buBen somut bir sebep göremedim.bence siz bahane aramiş ve bulmuşsunuz. Evimize kimse gelmedi v.s diyorsunuz ama bence bu ortamı biraz siz yaratmışsınız.eşinizin ailenizle ilişkisi nasıl bilmiyorum ama sizin bu tavrınız uzun vadede sıkıntı yaratabilir.
Bir de farklı bir bakış açısı olarak,bu kavgadan 2 aileninde haberi oldu. Benim ailem esime karsi asla kotu bir tek kelime etmedi. Bana boşanın falan da demedi. Hatta daha gecen gun babam eşimi aradı konuştular güllük gulistanlik.. onun annesi ise yıkıcı sekilde davrandi. Sanki boyle bir olayla herkesin gercek yüzü ortaya çıktı. Yanlis mi düşünüyorum? Bana kalkipta 1 bucuk sene öncesinin seyini söylüyor kadın telefonda.gercekten aile iliskilerinden nefret etmeye basladim. Zaten sevmezdim de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?