- 29 Ağustos 2014
- 5.627
- 17.975
- 448
- 33
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Uslup tanıdık geliyordu son mesajlara bakınca gördüm.
Sen akıllanmazsın
Sen akıllanmazsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de sonradan yorumları okurken aydınlandımYaa bizde yazıyoruz yorumları başka biri diye.
Hala aynı yerde, azıcık gelişme yok.![]()
Ben diğer yorumlarini okuyamadım o yüzden epeyce geç aydınlandımBen de sonradan yorumları okurken aydınlandım
Dikbaşlısın , mıç mıç, içli dışlı
Bunlar anahtar kelimeler![]()
Her şey aslına geri döner biliyorsunBen diğer yorumlarini okuyamadım o yüzden epeyce geç aydınlandımnick yenileyip sanki ama ilk defa böyle konu açıyor gibi yapmış yine
![]()
İstersen 20 saat çalış yine de kafan KV de be güzelim.Dün 9 saat calıstım.. Bugun 3 saat calıstım. Valaha mola verdıkçe gırıyorum.Hem onlar bosver hep calısıyon zaten dıyor
Hahahah bir de böyle deneyeyim demiştirBen diğer yorumlarini okuyamadım o yüzden epeyce geç aydınlandımnick yenileyip sanki ilk defa böyle konu açıyor gibi yapmış yine
![]()
Bir de cevaplara , bunu deneyeceğim diye cevap vermiş ya, sanki defalarca konu açıp, öneri almamış gibiHahahah bir de böyle deneyeyim demiştir
Ay ben bazen kendimi kırmızı odadaki dervişler gibi hissediyorum ha bu üyenin konusundaBir de cevaplara , bunu deneyeceğim diye cevap vermiş ya, sanki defalarca konu açıp, öneri almamış gibi![]()
Aynen katılıyorumBen sen benim aileme nasıl davranırsan bende seninkilere öyle davranırım mantığını doğru bulmuyorum çünkü benim ailemin eşime davrandığı gibi eşimin ailesi bana davranmayabilir. İnsanlara yakın veya uzak olmak karşıdakinin tutumuna göre şekillenir. Birde siz o aileye yeni katıldınız bence eşinizin ailesi size yeterince ilgili olmalı. Şunu da söylemeden geçemeyeceğim mesafeler iyidir
Aslında kv degil. Eşim dün gece gene yok gelinin görevi aıleye ılgılenmek, ınsanlar beklıyor falan diyor. Yanı o kafama sokuyor.İstersen 20 saat çalış yine de kafan KV de be güzelim.
Senin eş iflah olmazAsl
Aslında kv degil. Eşim dün gece gene yok gelinin görevi aıleye ılgılenmek, ınsanlar beklıyor falan diyor. Yanı o kafama sokuyor.
4 şık arasında kararsız kalmış gibiBir de cevaplara , bunu deneyeceğim diye cevap vermiş ya, sanki defalarca konu açıp, öneri almamış gibi![]()
Öfff gerçekten kendine dert çıkarmaya çalışıyorsun sensiz asla, benbirkediyim. Laf olmayacak şeyleri laf yapmaya ne kadar meraklısınAsl
Aslında kv degil. Eşim dün gece gene yok gelinin görevi aıleye ılgılenmek, ınsanlar beklıyor falan diyor. Yanı o kafama sokuyor.
Haklısınız. Eşim böyle dedıkce yanlıs mı yapıyorum dıyorum. Bır de bayadır konu acmıyordum acayım dedımÖfff gerçekten kendine dert çıkarmaya çalışıyorsun sensiz asla, benbirkediyim. Laf olmayacak şeyleri laf yapmaya ne kadar meraklısın
İyi yaptınHaklısınız. Eşim böyle dedıkce yanlıs mı yapıyorum dıyorum. Bır de bayadır konu acmıyordum acayım dedım![]()
Ne alakası var yahu. Biz covid olduk eşimle benim ailem ve eşimin aileside aynı ayda olduk eşim kendi ailesini arayıp sordu bende kendi ailemi aradım sordum nasılsınız diye arada eşim bana katıldı bazense ben eşime katıldım yanında konuşmaya. Normalde de eşim kendi ailesini kendi arar görüntülü falan yani onlarda beni arayınca acmamazlik yapmam ama öyle özellikle eşim kendi arar sen kötü bişey yapmıyorsun kiEşim dün diyor ki ailesi ilgi bekliyormuş. İlgilenmem gerekmiş. Ben dedim ki onların evladı sensin senin ilgilenmen gerek. Korona bu kadar yüksek degilken 2 haftada bir giderdik.Haftada bir de ailesini arıyorum. Saygısızlık falan yapmıyorum. Tabiki bunlar eşime yetmiyor. İstiyor ki en az haftada bir onlara gidelim, en az 2 günde bir konuşayım, böyle vıcık vıcık olayım istiyor. Ama başlarda ben yakın olmanın beraberinde bazı sıkıntıları getirdiği için daha mesafeliyim. Dün eşim şunu da söylüyor.Annesini 2gün aramasa annesi arayıp bizi unuttun evlenince diyormuş.
Sizlere sorum şu. Ailelerle benimde ilgilenmem gerek mi? Ki yapı olarak ilgiyi sevmem sıkılırım.Bu mesafe de olmam iyi mi sizce.Bu arada eşim annemi haftada bir falan en fazla arar. Bahanesi de aklıma mı geliyor,ben çalışıyorum.