Eş ailesiyle ilgilenmek gelinin görevi mi?

O laflar eşinin değil ailesnin lafları. Genel olarak böyleler ya eşimin aileside aynı eli ver kolum gidiyor. Yeni evliliktende kaynaklanıyor aman diyim dönmeyin kararınızdan. Kaynanamlar alt katta haftaiçi uğramam bile çıkarken haftasonu davet ederler gideriz. İlk zamanlar istedilerki hep orda olalım ay bikere burda yatın dedi. Evimiz var bizim dedim. Köye gitti aramadım 1 hafta laf soktu anneme beni kötüledi eşimede kötülemiş olmalıki neden aramadın demesede annen laf soktu dediğimde hadi ya aramamışmıydın normalde bilirsin böyle şeyleri dedi. Aile lafları bunlar onlar dolduruyor dik başlılık yapın boşverin
Kesinlikle. Sonra elımızı verınce kolumuzu kaptırıyoruz cıdden.

Ailesine çok düşkün. İlk zamanlara göre daha iyi. Ben hayır demesem onlardan çıkmazdık.İstedigi kadar söylensin haftada 1den fazla gerekmedikçe aramayacagım. Sonra insanın görevi oluyor. Annemle en son ne zaman konustum hatırlamıyorum ben.Annem hıc sıtem etmez bana aramasamda ama onun aılesı cok beklenti ıcınde.

Arama! İstedikleri kadar konuşsun ailesi, alışır. Nasıl alıştırırsan öyle gider. Eşinde de hata var ama.
Benimde büyük ihtimal arkamdan aramıyor demişlerdir ama kocam gelipte bana neden diye soramaz. Çünkü öyle derse arayacağım varsada aramayacağımı bilir.
Dişinizi gösterin ezemesin ne eşiniz ne ailesi sizi.

Arama! İstedikleri kadar konuşsun ailesi, alışır. Nasıl alıştırırsan öyle gider. Eşinde de hata var ama.
Benimde büyük ihtimal arkamdan aramıyor demişlerdir ama kocam gelipte bana neden diye soramaz. Çünkü öyle derse arayacağım varsada aramayacağımı bilir.
Dişinizi gösterin ezemesin ne eşiniz ne ailesi sizi.
Yok ne kadar söylenirse söylensin aramayacagım. Cok haklısınız gercekten

15 yıllık evliliğinde kv ile iki elin parmakları kadar konuşmadım

Hiçbirinde ben aramadım

Bir iki o aradı diğerleri de bayram seyran eşimden aldım şehirdışında vs isek

Ha eşinizin haftada bir sizin annenizi araması da bence fazla da bunu o dert etmiyor

Herkes kendi ana babası ile ilgilensin

15 yıllık evliliğinde kv ile iki elin parmakları kadar konuşmadım

Hiçbirinde ben aramadım

Bir iki o aradı diğerleri de bayram seyran eşimden aldım şehirdışında vs isek

Ha eşinizin haftada bir sizin annenizi araması da bence fazla da bunu o dert etmiyor

Herkes kendi ana babası ile ilgilensin
Evet mantıklı olan bu aslında. Bende azaltacagım aramaları

Eşim dün diyor ki ailesi ilgi bekliyormuş. İlgilenmem gerekmiş. Ben dedim ki onların evladı sensin senin ilgilenmen gerek. Korona bu kadar yüksek degilken 2 haftada bir giderdik.Haftada bir de ailesini arıyorum. Saygısızlık falan yapmıyorum. Tabiki bunlar eşime yetmiyor. İstiyor ki en az haftada bir onlara gidelim, en az 2 günde bir konuşayım, böyle vıcık vıcık olayım istiyor. Ama başlarda ben yakın olmanın beraberinde bazı sıkıntıları getirdiği için daha mesafeliyim. Dün eşim şunu da söylüyor.Annesini 2gün aramasa annesi arayıp bizi unuttun evlenince diyormuş.
Sizlere sorum şu. Ailelerle benimde ilgilenmem gerek mi? Ki yapı olarak ilgiyi sevmem sıkılırım.Bu mesafe de olmam iyi mi sizce.Bu arada eşim annemi haftada bir falan en fazla arar. Bahanesi de aklıma mı geliyor,ben çalışıyorum.
Daha ne istiyorlarmiski.Ne kadar yakın o kadar sıkıntı oluyor.Baştan ne guzel mesafenizi koymuşsunuz sınırlarınızı koruyun.Eşiniz ailesiyle arasın ilgilensin,Sen de benim ailemi arayacaksan ararım diye şart bile koymayın yalandan arar sonra siz de aramak zorunda kalırsınız.Inanin ne kadar uzak olursanız o kadar kıymetli oluyorsunuz yakınlaşmaya başladıkça problemler artıyor.Sonuçta 2 haftada bir gidiyorsunuz arıyorsunuz bir saygisizliginiz olmamış daha ne bekliyorlar.Esiniz siz gitmeseniz de gitsin arada ailesine hatta teşvik edin siz gönderin ki size ilişmesinler doya doya hasret gidersinler☺

Sahsen esimin annesini babasi her gün arar hal hatir sorarim, bir eksikleri varsa gideririm. Ikimizde ailelerle ilgileniyoruz. Görev gibi gelmiyor bana arasam. Otomatige bagladim diye bilirim. :D bu biraz iliskinin genel durumuna bagli. Ben kayinpederim ve kayinvalidemle acik konusurum. Yani birbirimizi sıkmıyoruz. Esiniu tabi ki daha da cok ilgilenmek zorunda. Ama bence gelin ve damatlarin da ilgi göstermesi normal, tabi iliskiler normal olsa

Daha ne istiyorlarmiski.Ne kadar yakın o kadar sıkıntı oluyor.Baştan ne guzel mesafenizi koymuşsunuz sınırlarınızı koruyun.Eşiniz ailesiyle arasın ilgilensin,Sen de benim ailemi arayacaksan ararım diye şart bile koymayın yalandan arar sonra siz de aramak zorunda kalırsınız.Inanin ne kadar uzak olursanız o kadar kıymetli oluyorsunuz yakınlaşmaya başladıkça problemler artıyor.Sonuçta 2 haftada bir gidiyorsunuz arıyorsunuz bir saygisizliginiz olmamış daha ne bekliyorlar.Esiniz siz gitmeseniz de gitsin arada ailesine hatta teşvik edin siz gönderin ki size ilişmesinler doya doya hasret gidersinler☺
Gönderıyorum da mesela gıdıyor hemen kalkıyor. Bensız durmuyor orda hemen gelıyor. İllaki ıkımız gıdelım dıyor. Yok mesafe konusunda ıyı yapıyorum. Mesafeyı korumaya devam edeceğim😊👍

İ
Eşim dün diyor ki ailesi ilgi bekliyormuş. İlgilenmem gerekmiş. Ben dedim ki onların evladı sensin senin ilgilenmen gerek. Korona bu kadar yüksek degilken 2 haftada bir giderdik.Haftada bir de ailesini arıyorum. Saygısızlık falan yapmıyorum. Tabiki bunlar eşime yetmiyor. İstiyor ki en az haftada bir onlara gidelim, en az 2 günde bir konuşayım, böyle vıcık vıcık olayım istiyor. Ama başlarda ben yakın olmanın beraberinde bazı sıkıntıları getirdiği için daha mesafeliyim. Dün eşim şunu da söylüyor.Annesini 2gün aramasa annesi arayıp bizi unuttun evlenince diyormuş.
Sizlere sorum şu. Ailelerle benimde ilgilenmem gerek mi? Ki yapı olarak ilgiyi sevmem sıkılırım.Bu mesafe de olmam iyi mi sizce.Bu arada eşim annemi haftada bir falan en fazla arar. Bahanesi de aklıma mı geliyor,ben çalışıyorum.
İCli dişli olma iyi yapiuorsun böyle sonra bir değerin kalmıyor uzak olan tatlı oluyor devam et mesafe çok onemli.

Canım portakallı ördek, canım sensizasla, canım benbirkediyim artık sana neyle hitap etmemi istersen onu kabul et.
Sen tam kapanarak bir ders çalışsan da bu tarz şeyler için senden kimse beklentiye girmez böylece sence nasıl olur?
Ders çalışıyorum deme, çünkü burada bu kadar takılan birinin çalışmasını benim aklım almıyor. 🙄

Canım portakallı ördek, canım sensizasla, canım benbirkediyim artık sana neyle hitap etmemi istersen onu kabul et.
Sen tam kapanarak bir ders çalışsan da bu tarz şeyler için senden kimse beklentiye girmez böylece sence nasıl olur?
Ders çalışıyorum deme, çünkü burada bu kadar takılan birinin çalışmasını benim aklım almıyor. 🙄
Dün 9 saat calıstım.. Bugun 3 saat calıstım. Valaha mola verdıkçe gırıyorum.Hem onlar bosver hep calısıyon zaten dıyor

Ben sen benim aileme nasıl davranırsan bende seninkilere öyle davranırım mantığını doğru bulmuyorum çünkü benim ailemin eşime davrandığı gibi eşimin ailesi bana davranmayabilir. İnsanlara yakın veya uzak olmak karşıdakinin tutumuna göre şekillenir. Birde siz o aileye yeni katıldınız bence eşinizin ailesi size yeterince ilgili olmalı. Şunu da söylemeden geçemeyeceğim mesafeler iyidir

Ben calisiyorum aklima mi geliyor diyorsa siz de tamam ben hatirlatiyorum o zaman ve iki gunde bir hatirlatacagim ki ayni anda birbirimizin ailesini arayalim deyin. O aramadikca siz de aramayin.
Calisiyorum demek bahane değil

Son düzenleme:

Yaa bizde yazıyoruz yorumları başka biri diye. 😂

Hala aynı yerde, azıcık gelişme yok. 🤦

Nick değişiyor ama dertler değişiyordu 🤷

Back
X