- 26 Mayıs 2021
- 479
- 1.035
- 43
- 36
- Konu Sahibi tipistipis
-
Benm kv de eşime diyo ki, benim kayınvalidem kendi kayınvalidesinden çekmiş bende kayın validemden çektim şimdi sıra bendeymişNe güzel eşiniz sizin yanınızda olmuş .Benimki olsa ne var beraber kalalım derdi .Hatta bir kere demiştiki kaliteli insanlar kayınvalidesi ile yaşarmış.Ben de dedim çingeneler kayınvalidesi ile beraber yaşıyor sadece dedim.Bir de sizin gibiler .Evi de temizle ne var derdi .Zamanında ezilmis benimki şimdi oğlu kraliçe yapmış beni ezecek.
Banada genelde eşimle konuşurken "seninki" ya da "o" diye hitap ediyorlarBenim de çok az kaldı. Son gidişimde eşimle konuşurken bana adımla bile hitap etmek yerine yanındakine sor dedi ya nasıl sinir oldum anlatamam
Bende sizin gibi düşünüyorum. Kalp kırılmasın kimseyle aramız bozulmasına istiyorum fakat böyle aşağılayıcı kelimeler duydukça da ne olursa olsun diyorum. Çünkü orda karşılığını veremiyorum ve hepsi içimde kalıyor moralimi bozuyorBen söyledim maalesef artık görüşmeyeceğimi. Kendim hasta oluyorum yoksa. Ben laf sokmuyorsam saygılıysam karşılığını alamıyorsam bitirmek zorundayım görüşmeyi
Bizde yine öyle dese neyse de yanındaki, karın gibi kelimelerle beni kendilerinden iyice soğutuyorlar. Bunu söyleyen insanlar üni mezunu öğretmen kişiler bence bu üslup kabul edilir bir şey değil. Benim kalbim çok kırıldıBanada genelde eşimle konuşurken "seninki" ya da "o" diye hitap ediyorlar
İlk duyduğumda ben de çok takmıştım eşime söylenmiştim. Sonra düşündüm neden onların saçma sapan uslupları yüzünden evliliği mi yıpratayım deyip boşverdin.Tabi bu sürekli bu duruma maruz kalmayı kabullenmek değil ben mesafe koydum hiç muhatap olmuyorum. En iyisi uzak durmak başka çözümü yok.Bizde yine öyle dese neyse de yanındaki, karın gibi kelimelerle beni kendilerinden iyice soğutuyorlar. Bunu söyleyen insanlar üni mezunu öğretmen kişiler bence bu üslup kabul edilir bir şey değil. Benim kalbim çok kırıldı
Büyük yanılgıAy
Ayy ne elit bir aile
Öyle canım bu devirde yapan yaranıyor. Alttan aldığında iyi davrandığında gram kıymetin olmuyor. Benm vicdanım pek rahat olmuyor gibi bazen. Bebeğim doğduğunda halasıyla amcasıyla babannesiyle dedesiyle vakit geçirmesine engel olamam çocuğumun elinden bu hakkı alamam diyorum bi yandan. Kuzenleriyle vakit geçirmek onun en dogal hakkı. Bakalım eğer bebeğimi görmeye gelirlerse ılımlı davranırım sanırım sırf çocuğum için.Mecburen haberi oldu ara ara arıyor naptınız ne zaman bende en son tersledim sorma bana birşey ben gerek görürüsem sana söylerim .
Senin gibi değil dünyam toz pembe yaşıyor hayatı ,sonra eşime sardı işte benden yüz bulamayınca
bende onu düşünüyorum aha ki hamile kaldım doğurdum her halta girmek isteyecekler ama ben orada da duvaları örücem olması gerektikleri kadar olacaklar çok net.
Çizgim çok belli hastaneye gelirler görürler giderler ben yanımda kimi istersem onlar olacak bende ayıp kalmadı artık utanma kalmadı benim canımı sıkmayacaklar .
Kurban olayım böyle yanılgıyaBüyük yanılgı
Siz gelip gidiyor musunuz pekiİlk duyduğumda ben de çok takmıştım eşime söylenmiştim. Sonra düşündüm neden onların saçma sapan uslupları yüzünden evliliği mi yıpratayım deyip boşverdin.Tabi bu sürekli bu duruma maruz kalmayı kabullenmek değil ben mesafe koydum hiç muhatap olmuyorum. En iyisi uzak durmak başka çözümü yok.
Bayramda seyranda gidiyoruz o kadar.Siz gelip gidiyor musunuz peki
Valla eşinizin hatrı için olsa bile gitmeyin size saygı duymayan insanların evine. Onun ailesi o gidiyorsa gitsin, ama böyle saygısızlarsa bosverin, kimse için katlanmayin. Mesafe en iyisiBenim tek sorunum kv değil bonusu kp de var. İkisi birbirinin aynısı ortada hiçbir sebep yokken saçma sapan şeyleri gözlerinde büyütüp kafalarında kurup ona inanıyorlar. Beni devamlı dıslamaya, görmezden gelmeye ve laf sokmaya devam ediyorlar. Kp bizi istemiyorsa buraya da gelmesin demiş ki istemesem zaten gitmem. Böyle cins cins senaryo yazmaları var hiçbirini umursamamaya çalışıyorum. Eşimin hatrına iki haftada birkaç saatliğine dayanmaya çalışıyorum. Her gidişimde inanılmaz derecede kalbimi kıracak laflar söylüyorlar çok yakında dayanmayı bırakıp gitmeyi de keseceğim o sabrımın taşlamasına az kaldı da bakalım ne zaman... Bu arada eşim ailesinin gerçek yüzünü biliyor bana istemezsen gitme ben olsam görüşmem diyor. Kısaca eşimle aram hiç bozulmadı. Kimse yüzünden de bozulmasına izin vermem
Kaynımı ben de nişanımda görmüştümBen mesafeliyim. Ama benim eşimin ailesi de kendi icinde mesafeli. Eşim 5 kardeş. Bi tek büyük ablası ve annesi ile saatlerde konuşur telefonda. Birbirilerine pek meraklı değiller.
2 elti 2 görümcem var.. eltilerimi toplasam 2 ya da 3 kez görmüşümdür. Eşimin erkek kardeşini 1 kere düğünde gördüm.
Büyük görümcemi görüyorum daha çok. Kendisi tamamen etkisiz elemandır.
Yani benim mesafeli olduğumdan onlarin da haberi yok. Onlar kendi icinde de mesafeli. Hatta kopuk ve soğuk.
Off bizimkinin kopyaları.Çok görüşünce her konuda fikir sunuyorlar, herşeyi soruyorlar, onlara göre karışma olmasada karışıyorlardı. Bende gitme gelme mesafesini 5 5kat azalttım. Şuan birbirimizden pek haberimiz yok. Gidince 1 saat oturup kalkıyoruz. Havadan sudan konuşuyoruz.Bu şekilde karışmalarının önüne geçtim.Sürekli görüşünce karışıyorlardı, evime, bana, her şeye.
Ben de hiç aramadım, sormadım, evlerine gitmedim.
Bazen aylarca haberim olmuyor onlardan.
Sonuç: eskisi gibi değiller, saygı duyuyorlar, hiç bir şeye laf etmiyorlar, kıymetimi biliyorlarçünkü 2 3 kere böyle karıstıklarında aylarca görüşmediğim olmuştu. Gerizekalı değiller ki anladılar diyorum :)
Eşimle aram iyidir, görümcem zamanında eşime beni şikayet ederdi, eşim ona kızardı, fırsat vermezdi. Burda eşinizin tavrı da önemli.
Mesafe her zaman iyidir.
5 yıllık evliyimKaynımı ben de nişanımda görmüştüm
(2,5 yıllık evliyim)
Burda anlattıklarım daha yaşadığım saygısızlığın yüzde biri filandır. Zaten gitsem de gitmesem de suçlu oluyorum. Kimseye yaranamıyorum. En son ki tavırları yüzünden artık hiç gidesim gelmiyor. Zaten mesafeliydim artık hepten soğudum. Anladım ki hiçbir ilişki tek taraflı yürümüyormuş.Valla eşinizin hatrı için olsa bile gitmeyin size saygı duymayan insanların evine. Onun ailesi o gidiyorsa gitsin, ama böyle saygısızlarsa bosverin, kimse için katlanmayin. Mesafe en iyisi
En iyisi mesafe yaOff bizimkinin kopyaları.Çok görüşünce her konuda fikir sunuyorlar, herşeyi soruyorlar, onlara göre karışma olmasada karışıyorlardı. Bende gitme gelme mesafesini 5 5kat azalttım. Şuan birbirimizden pek haberimiz yok. Gidince 1 saat oturup kalkıyoruz. Havadan sudan konuşuyoruz.Bu şekilde karışmalarının önüne geçtim.
Görüşmek zorunda değilsiniz. Boşverin suçlasınlar, yaranmayin zaten böyle saygısız insanlaraBurda anlattıklarım daha yaşadığım saygısızlığın yüzde biri filandır. Zaten gitsem de gitmesem de suçlu oluyorum. Kimseye yaranamıyorum. En son ki tavırları yüzünden artık hiç gidesim gelmiyor. Zaten mesafeliydim artık hepten soğudum. Anladım ki hiçbir ilişki tek taraflı yürümüyormuş.
Yorumunuz buram buram kalite kokuyor...Bazıları icin aile önemliyken
Bazıları icin degıldır . Bu soru genel bir soru degil bence
Kişisel bir soru . Misal ben eşimin ailesiyle görüşmesem eşim bundan asırı rahatsızlık duyar . Ben eşiysem onlar da ailesi.
Mesafe iyidir. Peki mesafe nedir? Mesafe demek asla görüşmemek degıldır
Görüşüp araya mesafe koymaktır ! Saygı çerçevesinde görüşmektır
Fazla samimi olmamaktır .
Eşimin ailemle hic görüşmediğini düşünemiyorum. Olmaz boylr bisi
Hrpımız aileyiz. Kimse kimse sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorundayız
Herkesin yeri ayrı
Ben özellikle anne babalardan bahsediyorum ! Görüşülmemesı bizim için imkansızdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?