- 11 Kasım 2011
- 88
- 40
- 288
- Konu Sahibi aradabirtakilan
-
Hayır evde.Şimdi orda mı?Gitmesine izin mi verdiniz?
Gidemedi yani?Hayır evde. Başka odada yatmayı tercih etmiş. Moralim bozuk ben de yatağa gitmek istemedim.
Aslında artık gitse de gitmese de benim kalbim çok kırık ki. Onlar söz konusu olunca beni hiçe sayan bir eşim var. Halbuki her fırsatta çiçek filan alır görenler imrenir şov demek kiŞimdi orda mı?Gitmesine izin mi verdiniz?
Gidemedi yani?yarın akşama davet edildi.tartıştık , gider mi bilmiyorum
Çiçek tembel erkeklerin hediyesi bence:)Çiçeğe değil davranışlara bakın.Aslında artık gitse de gitmese de benim kalbim çok kırık ki. Onlar söz konusu olunca beni hiçe sayan bir eşim var. Halbuki her fırsatta çiçek filan alır görenler imrenir şov demek ki
Ben sürekli bu konudan ötürü tartışmaktan çok sıkıldığımı ve bir türlü çözemediğimizi söyledim bu akşam. Ayrıca koca akşam benimle hiç konuşmadı neden diye sordum. Baktım tekrar tartışmaya dönüştü ve asla toz kondurmuyor. İstersen daha fazla birbirimizi yıpratmayalım , seni çok seviyorum ama ben artık boşanmayı bile düşündüm sırf bu konu yüzünden dedim. O yüzden başka odada yatmışHmmm Şu an başka oda da yatıyor.Yerini yapıyor bence.Yarın çekip gidecek.Nasıl olsa küsmüştük diyecek.
1 yıldır radikal bir çözüm bulamadım. Yanında gideyim dedim. Asık suratlarıyla ve beni yok sayan tavırlarıyla karşılaştım. Gitmeyim kendisi gitsin dedim. Ailevi konularımızı irdelediklerini duydum yine rahatsız oldum. Eşim ne sorsalar anlatır sağolsun.Siz radikal bir çözüm bulmazsanız yarın gidecek oraya.
Eşinizi en iyi siz tanırsınız.Benim çözümlerim benim eşimin üstünde etkili.Bu konuda tavsiye veremem ama herşeyi anlatması çok kötü.Nasıl bir adam bu?Hiç özeliniz anlatılır mı?1 yıldır radikal bir çözüm bulamadım. Yanında gideyim dedim. Asık suratlarıyla ve beni yok sayan tavırlarıyla karşılaştım. Gitmeyim kendisi gitsin dedim. Ailevi konularımızı irdelediklerini duydum yine rahatsız oldum. Eşim ne sorsalar anlatır sağolsun.
Herşeyi anlatır derken cinsellik demek istemedim.Ama bazı insanlar vardır güzel konuştururlar öğrenmek istediklerini bi güzel alırlar karşı taraftan.Kime ne anlatacağını ne konuşacağını bilmiyor maalesef. Bu kadar bağımlı olduğunu bilseydim evlenmezdimEşinizi en iyi siz tanırsınız.Benim çözümlerim benim eşimin üstünde etkili.Bu konuda tavsiye veremem ama herşeyi anlatması çok kötü.Nasıl bir adam bu?Hiç özeliniz anlatılır mı?
Ailevi konuları da özeldir.Yazdıklarıma kızıyor olabilirsiniz ama bu adam size zerre saygı duymuyor,sizi kırmaktan,üzmekten çekinmiyor.Size saygı duymayan,sizi sevmeyen insanların yanına götürmekten de rahatsız olmuyor.O karı koca bile sizden daha değerli.Her çağırdıkların da koşarak gidiyor.Herşeyi anlatır derken cinsellik demek istemedim.Ama bazı insanlar vardır güzel konuştururlar öğrenmek istediklerini bi güzel alırlar karşı taraftan.Kime ne anlatacağını ne konuşacağını bilmiyor maalesef. Bu kadar bağımlı olduğunu bilseydim evlenmezdim
Bunu ben de söyledim. Senin yerin ayrı ,onların bendeki yeri ayrı diyor.Ailevi konuları da özeldir.Yazdıklarıma kızıyor olabilirsiniz ama bu adam size zerre saygı duymuyor,sizi kırmaktan,üzmekten çekinmiyor.Size saygı duymayan,sizi sevmeyen insanların yanına götürmekten de rahatsız olmuyor.O karı koca bile sizden daha değerli.Her çağırdıkların da koşarak gidiyor.
Yapı olarak öyle biri değilim , öyle bişey yapamadım maalesef. Keşke yapsaydım. Bu konu beni çok yıprattı , yarın giderse zaten eve almam sonrası da kopmuştur bu işin. Hayırlısı olsunNe gibi yeri var yani eş,aile dururken?Bilemedim.Evlenmeseymiş,onların yanına manevi çocukları olarak taşınsaymış.(Boynu bükük dediğiniz için)Siz gittiğimde yüzüme bakmadılar demiştiniz ya,ben orda olay çıkarmıştım.Ağzıma geleni söyleyip çeker giderdim.Eşim arkamdan gelmese ondan da ayrılırdım.Bir daha da gidemezdi oraya.
O aile sizin arkadaşlarınız olsaydı,aynısını siz ona yapsaydınız bırak kendisi selam vermeyi,hayatta sizi de görüştürmezdi onlarla.Ya gidin o zaman,ya da kapıyı açmayın.Kilidi değiştirin.Tepki vermezseniz hatasını da anlamaz.Umarım çözersiniz durumu.Yarın içip bu halde araba kullanma , yarın pazar iş yok burda kal demelerini bile bekliyorum.
Eşiniz bana hiç normal gelmedi. Sağlıklı bir yetişkin evlenecek yaşa gelmiş bir adamın böyle saçma sapan davranması normal değil. Ayrıca ben sizi haklı buldum evde şortla karşılaması ve sze olan tavrı çok çirkinBunu ben de söyledim. Senin yerin ayrı ,onların bendeki yeri ayrı diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?