- 11 Kasım 2011
- 88
- 40
- 288
- Konu Sahibi aradabirtakilan
-
Selfienizi paylaşmışsınız bu olmadı. Size de iyi akşamlar dışkı hanım.Sizi üzen üzmüş hanımefendi benim sözümle olacak iş değil o. Bu hikayedeki kötü kalpli kişi de ben değilim, siz böyle yansıta yansıta iyi hayatta kalıyorsunuz valla sıfır içgörü ile. Yakşamlar
Aslında birazcik geç gormussunuz siz. Evlenmeden önce belliymiş bazı şeyler. Ben size daha sakin ve politik davranmanızi önereceğim.Kadınlar birşeyleri hisseder bunu hepimiz biliyoruz da bazılarının işine gelmiyor işte.
Aslında gayet anlayışla sen görüşebilirsin çocukları özlediysen git gör görüş dedim. Çünkü bu sorunu çözememiştik. Bağlarını koparmak istemiyorum buna hakkım yok dedim anlayışla yaklaştım. Ama içmeye davet edilmesini anlayışla karşılayamıyorum işte. Muhafazakar biri değilim.Aslında birazcik geç gormussunuz siz. Evlenmeden önce belliymiş bazı şeyler. Ben size daha sakin ve politik davranmanızi önereceğim.
Artık eşinize siz de eşlik edin birlikte gidin.Aslında gayet anlayışla sen görüşebilirsin çocukları özlediysen git gör görüş dedim. Çünkü bu sorunu çözememiştik. Bağlarını koparmak istemiyorum buna hakkım yok dedim anlayışla yaklaştım. Ama içmeye davet edilmesini anlayışla karşılayamıyorum işte. Muhafazakar biri değilim.
Bir öneri gelmişti ,karşı tarafı eşi olmadan bize içmeye çağırıyoruz buyursun gelsin.Eşinizi gitmekten vazgeçiremiyorsunuz
Eşinizle birlikte gitmek istemiyorsunuz
Evliliği sonlandırmayı istemiyorsunuz
Tam olarak nasıl bir çıkış yolu düşünüyorsunuz?
Bir öneri gelmişti ,karşı tarafı eşi olmadan bize içmeye çağırıyoruz buyursun gelsin.
Bana yapılanın aynısı , evet. Belki anlarlar yapılan yanlışıYani kadın olmadan sadece adamı eve içmeye çağıracaksınız.
Gerçekten normalde kıyafete de takılmam ama bu sadece gözüken kısmıydı. Bacak bacak üstüne atıp karşımızda oturan benimle konuşmayan bir kadın ve hissettiğim başka olumsuz şeyler. Herkes şorta takıldı da mesele o değil. Sadece o da var. Kim ne derse desin ben de modernim ama bunu gevşeklik olarak görüyorum 40 yıllık dostum değil bu benim.Siz çok dolmuşsunuz ve haklısınız. Yazdıklarınıza bakıyorum aklı başındasınız ve bence normalde şorta filan da takılmazsınız gibi. Ama her şey üst üste gelmiş siz de her şeye takılmışsınız. Vallahi günah almak istemem ama sanki eşiniz efsunlanmış o çifte o çift de eşinize. Sizin görüşmediğiniz aileye içmeye gitmek ne demek, sizi bırakıp kedi görmeye gitmek ne demek, onların çocuğunu özlemek filan bilmiyorum bence çok tuhaf. Bu kadar tuhaf ilişkilerin olduğu bir ailede duramazdım ben.
Bana yapılanın aynısı , evet. Belki anlarlar yapılan yanlışı
Ben artık kibar biri olamıyorum
Tamam o halde ben aradan çekileyimTam olarak aynısı değil.
Bu üç kişi (eşiniz ve iki arkadaşı) birbirlerinin dostluklarından ve varlıklarından keyif alıyor. Birlikte zaman geçirmek için her fırsatı değerlendiriyorlar, çünkü birlikte olmaktan zevk alıyorlar. Bu gruba dördüncü kişi olarak katılıp aynı keyfi alamayan sizsiniz. Eğer siz de eşiniz gibi bu dostluktan mutlu olsaydınız ne kadının şortu gözünüze batardı, ne de nazik bir telefon görüşmesi ve esprili bir cümle ile sonuçlanacak bir durumu sosyal medyadan trip atarak çıkmaza sokardınız. Adam tek başına size gelse bile aynı ortam olmayacağı için onlar 3'lü olarak görüşmeye devam edecekler.
Tamam o halde ben aradan çekileyim
Eşiniz ne yapmış acaba?Bütün sırlarımı vs biliyorlar diyor onlardan kopamıyor
Söylediğiniz cümleyi ben de eşime söyledim. “Eşime de sorayım müsaitse geliriz “ neden demiyorsun diye sordum. Sen gelmezdin ki dedi. “Maksat karşı tarafın bişeyleri anlamasını sağlamandı, benim yanımda olmanıyani evet bende evlenmeden önce görüştüğüm herkesle görüşüyorum eşim de aynı şekilde. fakat eşli görüşülüyorsa ve benim eşimi özellikle davet etmiyorlarsa ben bir sorgulardım açıkçası. kadın için eşinize dediklerinize de bir şey diyemem, nihayetinde hepimiz eşimizle oturup kimin hakkında ne hissettiğimizi konuşabiliyoruzdur. en azından ben konuşuyorum. eşiniz yerinde olsam kendi eşime yapılana tepki gösterirdim, hiçbir şey yokmuş gibi içmeye gitmek yerine. kendi evliliğimde bir kısıtlanma söz konusu değil ama canımdan can da olsa eşime yapılan bana yapılmış olur. açık açık söyleyemezsem "eşim müsaitse geliriz" der alttan alttan bu durumdan memnun olmadığımı karşı tarafa gösteririm. geri kalan kıyafete vs bir şey demiyorum, oralar kişiye kalmış bir şey çünkü. belki kendisi rahatsız olmuyordur.
O zaman niye evlenmiş ki?Bence yalan söylüyor.Kendi görüşmek istiyor onlarla.Sizi istemediklerini de biliyor.Sizi harcamış işte.Söylediğiniz cümleyi ben de eşime söyledim. “Eşime de sorayım müsaitse geliriz “ neden demiyorsun diye sordum. Sen gelmezdin ki dedi. “Maksat karşı tarafın bişeyleri anlamasını sağlamandı, benim yanımda olmanı
beklerdim “dedim. Ben öyle şeyler düşünemiyorum diyor
Malesef yalan söyleyebiliyor. o konuda hiç güvenim oluşamadıO zaman niye evlenmiş ki?Bence yalan söylüyor.Kendi görüşmek istiyor onlarla.Sizi istemediklerini de biliyor.Sizi harcamış işte.
Şimdi orda mı?Gitmesine izin mi verdiniz?Malesef yalan söyleyebiliyor. o konuda hiç güvenim oluşamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?