Eş denilen musvettenin nispeti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Blue night24

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2019
130
431
33
29
Of kızlar öyle bunaldimki kime yazayım kime ne diyeyim bilmiyorum artık konuya gireyim nerden başlasam bilmiyorum öncelikle eşimle 3,4 aydır hep kavgaliyiz annesigil yüzünden biz merkezdeyiz onlar ilçede koy gibi yerde bana annesinin ayak parmağı kırıldığı i8cn gidip orda kalcaz dedi tabi ben istemedim gitmedim de çünkü bana gerek yok buradan oraya niye gideyim aynı binada evli 2 oğlu var onlar baksın yada insin yanlarında kalsın ayağı iyileşsin demi işte buradan patlak verdi hersey sonra ben babamın evine gittim bayram vesilesiyle sonra bu yine böyle tekrarlayinca gelmedim 1,5 ay sonuç tartışmalar fln sonunda anlaşma yeni sayfa dendi ama o kabullenmedi olanları gidip gelip söylendi en son tartismamizda dün oldu patladık birbirimize tabi 10 aylık oğlum da yanımızda o da bağırıyor benim sesim yükselmedi hep o işte sonra eskilerinden bahsetti şununla yattım bunla böyleydik diye tabi ben bunların böyle ileri derece olduğunu bilmiyorum yalan söylemiş ta evliligimizin başında tertemizim diye kandırdı benim en çok zoruma giden bana yalan söylemesi ve benim söylediğim en ufak Bi yalanı abartmasi oysa kendisi temiz değilmiş yalan söyleyip durmuş böyleyim soyleyim diye hakaretler havada zaten şimdi ben oğlumu alıp babamın evine gitmek istiyorum dönmemek şartıyla sizce oğlumla yaşantımız zor olurmu bütün düzeni bozulacak ama bunun yanında olmaktansa bozulsun düzelir elbet kb uzun oldu biraz fikirlerinizi bekliyorum 🙂

Yalan söylemesi hoş değil elbette ama sizin “temiz değilmiş” diye vurgulamanız da hoş değil. Evlilik öncesi birlikteliğe karşı olabilirsiniz, anlarım. Ama her görüşten insanın olduğu bir platformda diğerlerini rahatsız edici tabirler kullanmamalısınız.

Diğer konuda, kendisi gidip annesine baksaymış. Sizi küçücük bebeğinizle sürükleme hakkı yok.

Yalan söylemesi hoş değil elbette ama sizin “temiz değilmiş” diye vurgulamanız da hoş değil. Evlilik öncesi birlikteliğe karşı olabilirsiniz, anlarım. Ama her görüşten insanın olduğu bir platformda diğerlerini rahatsız edici tabirler kullanmamalısınız.

Diğer konuda, kendisi gidip annesine baksaymış. Sizi küçücük bebeğinizle sürükleme hakkı yok.
Benim için sorun değildi zaten bana nispet yaparcasına gelip demesi beni asagilamasi yalanlar söylemesi

Ayak parmağı senelerce mi geçmeyecekti anlayamadım...
En fazla 1 ay sürer hadi 2 ay olsun...
Bence gereksiz inatlaşmişsiniz.
köy gibi bir yer falan lafı da bana hep garip gelmiştir.
Merkezdeyken ne yapıyorsunuz mesela?
Eşimin işi burda ayağını bahane ediyo annesi hep işine geldimi İzmire kadar gidiyo ayağı agrimiyo sırf bunlar böyle yapsın etsin kendi haklı çıksın diye böyle yapiyo

Eşimin işi burda ayağını bahane ediyo annesi hep işine geldimi İzmire kadar gidiyo ayağı agrimiyo sırf bunlar böyle yapsın etsin kendi haklı çıksın diye böyle yapiyo

Yani yani işin bütün dinamiklerini bilmem ama ben gereksiz inatlaşma sevmem evliliklerde...
Orta yol bir şekilde bulunabilir sanırım...
10 gün kalip dönme kararı verilir vs.

Benden nefret ettiğini beğenmediğini sırf kurtulmak için ölmek istediğini söyleyip duruyo ve ben katlanamiyorum

Yani yani işin bütün dinamiklerini bilmem ama ben gereksiz inatlaşma sevmem evliliklerde...
Orta yol bir şekilde bulunabilir sanırım...
10 gün kalip dönme kararı verilir vs.
Bütün yaz kalacağını vurguladı ben de istemedim küçük bebeğim ile orda yaşamak zor

Bana nisanliyken hiç bisi yaşamadım diyip şimdi böyle şeyler yaşamış olduğunu söylemesi ve daha bir sürü şeyin olduğunu vurgulanması
Eee başı göğe ermiş mi? Hani bir sürü birliktelik yaşamış yaaa(!)

Erkekler evlatlık görevlerini eşlerinin üstüne yıkmaya bayılıyorlar nedense. Eniştem kendi anne babasıyla anlaşamaz, anne babası evine gelince suratına bakmaz, sabah çıkıp gece eve gelir anne babası onlardayken ama çıkarken ablama " anne babamı sakın üzme, ne diyorlarsa tamam de" diye emir verir.

Eee başı göğe ermiş mi? Hani bir sürü birliktelik yaşamış yaaa(!)

Erkekler evlatlık görevlerini eşlerinin üstüne yıkmaya bayılıyorlar nedense. Eniştem kendi anne babasıyla anlaşamaz, anne babası evine gelince suratına bakmaz, sabah çıkıp gece eve gelir anne babası onlardayken ama çıkarken ablama " anne babamı sakın üzme, ne diyorlarsa tamam de" diye emir verir.
Ermiski nispet yaparak söyledi çok hoşuna gitmiş olmali

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X